• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2 Mayıs'ta Ankara'da Toplanıyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Aslında kendin pişir kendin ye mangal ziyafetide yapsak hiç fena olmaz, eğer istenirse ben Göksu Park'ta güzel bir yer ayarlayabilirim...

...................................................................................................

peki rakı varmı ? :)

Cevdet Akay' Alıntı:
Aslında kendin pişir kendin ye mangal ziyafetide yapsak hiç fena olmaz, eğer istenirse ben Göksu Park'ta güzel bir yer ayarlayabilirim...

...................................................................................................

İ.Melih Gökçek senin kafanı uçurur:D

Cevdet Akay' Alıntı:

Valla Savaş Eskigülek güzel bir cevap vermiş.. :) Rakı ve diğer alkollü içeceklere izin verilmiyor ama bir şekilde kola vs. gibi şeylerin arasında sokmak mümkün olabilir.. :)

Savaş abi , ismini zikrettiğin kişi dikkat etsin bence :) ben onun kafasını uçurmayım. :) Şamil kardeş inşallah okumaz burayı :P

Cevdet Akay' Alıntı:
Savaş abi , ismini zikrettiğin kişi dikkat etsin bence :) ben onun kafasını uçurmayım. :) Şamil kardeş inşallah okumaz burayı :P
Şişşşht politika yapma bakayım!

Savaş abi ben apolitik biriyim :) işim olmaz politika ile :)

Bu arada Hacettepe - Galatasaray maçı cuma günü oynanacak. Bu durumda İstanbul dan gelecek olanlar maçı izleme gibi bir düşünce içindeler ise ( benim gibi ) programı gözden geçirmek durumundalar.

Cuma mı,mükemmel bir haber verdin Savaş Abi benim için,sağolasın... :)

Valla Seyir fena değil Onur abi ama masalar çok yakın birbirine iç içe insanlar bence Sır Daha uygun olur fiziki yapısı itibari ile hem nargileside daha güzel :) .

Abi Cuma izlersiniz Cumartesi beraber oluruz ve döneriz birlikte ne olacak :)

Bu arada Monopoly çok pahalı ne yaptınız yau :) göksu da çok uzak en güzeli Beşevlerde nargile kafeler. Bence tabi.

Cuma günü olursa maç Göksu'ya da gidilir, Beypazarı'na da Cumartesi. Farketmez :)

Beypazarı dedimi biraz duracaksınız arkadaş :) , Beypazarı Ankaranın tek görülesi yeri hangi gün olursa olsun oraya gitmek gerek :) .

Bu hafta arkadaşımla iddiaya girdik,ben bir tur koşana kadar o Göksu'nun etrafında iki tur koşacaktı. Hantallığıma baktı,yanıldı;strateji herşeydir. :)

Bu arada Ankara'daki oyuncak müzesinin yerini bileniniz var mı acaba?

Emre Doğan abi de gelecek de naz yapıyor,şunu bir ikna ediverin lütfen yahu... :)

Bi aksilik olmazsa ben ve jr(Mustafa marangoz) ve bu 2li nin olduğu yerde eksik olmayan Arda Öztürkle gelicez:)

1 Mayıs'ta ki maç için gelip bu organizasyon için 1 gün Ankara'da kalmayı planlıyoruz . Çağdaş Abimin dediği gibi bir aksilik olmazsa oradayız.

Buradan sevgili ve saygın kişilik Arda Öztürk'e baskı yapılması için site ahalisine sesleniyorum .

Geri