2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

bu arada bizi nicevic transfernde ters köşeye yatıran beşiktaşı hem avery hem hüseyin trasnferinde yerinden oynatmadık :)

granger ulebte rakibimiz olan girona ya gitti
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

bu trasnferlerden sonra bu grubun favorisi biziz euroleuge in 2 önemli uzunu şuan bizimle iyi bir play maker ımız var geriye 3 numara kalıyor ondada en iyisi gelecek güveniyorum
rudney buford ile ilgili bilgisi olan varmı?
 
Bu konudaki her postumda Hüseyin Beşok'un takıma kazandırılması gerektiğini söylemiştim, Hüseyin Beşok'un alınmasını istemiştim. Nihayet istediğim oldu. :) Eyüp abiye de çok teşekkür ediyorum bu güzel haberi bizlere ulaştırdığı için. Umarım resmi sitede de bir an önce yayınlanır bu transfer haberi de tam olarak rahatlarız.
 
kacırdık yani granger ben granger oyun stılını cok beyenıyodum yazık oldu bencede domercant te kactı charles smith yada jeff trepagnier gelirsede müthis olur derim
 
Re: Re:

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
[quote="Burak Barut":eb29d]3 numara için Granger ya da Domercant süper ötesi olurdu :(

granger bu sene girona'da oynayacak.
yani ULEB'deki rakibimiz ve grubun favorisi :)
kendisini bol bol seyrederiz artık...[/quote:eb29d]


2 Klas transferden sonra bizde onlar kadar favori oluruz kadro bakımından.Bu ülkede Avrupa Kupaları denince akla Galatasaray gelir ;)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş'ın elinden Hüseyin Beşok'u kapmasının ardından iki taraf arasında bu kez Kaya Peker savaşı yaşanıyor. Tau Ceramica tarafından kendisine klüp bulması istenen Kaya'nın Avrupa'dan birkaç takımın yanı sıra Türkiye'den Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown'dan ciddi teklifler aldığı ileri sürüldü.

Kulislerde konuşulanlara göre pota altında takviyeye daha çok ihtiyacı olan Beşiktaş'ın şuan için daha iyi bir teklif sunduğu ancak başarılı pivotun henüz bu konuda kararını vermediği öğrenildi. Karşıyaka altyapısından yetişen Milli oyuncunun seçimini en yakın zamanda yapması bekleniyor.

Kaynak:tblforum.com

Bomba bir haber o yüzden buraya koydum.
 
tblforum kim Bjk'de dediyse bize yakın oluyor :D Allah Aşkına Bırakın şu işleri ya :D Bİ Kere Kaya'yı alacakları parayı nereden bulacak ki onlar ? 5 yabancı bide Kaya ha :? Efes kadar bütçeleri var :? Bizimkiler bastırırsa alabilirler.Umarım bastırırlar.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

haberi tblforum yazığına göre tblforum şu kulislerle ilgili bize bilgi vermesni rica edecem
 
Kulislerle ilgili bilgileri Gökçe Başaran'a sorarsan o verir bilgilileri herşeyi ispatladık ona korkma. Ben ne desem yine dalgaya alacağınız için inanılmayacak o yüzden söylemenin anlamı yok.

Sonra Burak Barut Bey demişsin;Kime Bjk'de dediyseler Gs ye gelior.
Bir kere daha ısrarla altını çiziyorum tblforum da kartal'ın ısrarı haricinde hiçbir hüseyin bjk de haberi çıkmadı ama sen siteyi devamlı kötülicem diyorsan devam et.
 
Re:

MERTGENC' Alıntı:
Kulislerle ilgili bilgileri Gökçe Başaran'a sorarsan o verir bilgilileri herşeyi ispatladık ona korkma. Ben ne desem yine dalgaya alacağınız için inanılmayacak o yüzden söylemenin anlamı yok.

Sonra Burak Barut Bey demişsin;Kime Bjk'de dediyseler Gs ye gelior.
Bir kere daha ısrarla altını çiziyorum tblforum da kartal'ın ısrarı haricinde hiçbir hüseyin bjk de haberi çıkmadı ama sen siteyi devamlı kötülicem diyorsan devam et.

MERTGENC' Alıntı:
http://www.tblforum.com yine tutturdu Hüseyin Bjk'de kesin olarak anlaşıldı.

Site de böyle birhaber çıkmadı söz konusu sitenin adminlerinden biri bu siteye yukardaki post atınca KESİN OLARAK ANLAŞTI şeklinde ve söz konusu siteye atıf yapınca adminin postu siteyle ilişkilendirildi biraz

ama bu admin neye dayanıp da böle bir açıklama yaptı ve siteyi değil sadece kendini bağlıyorsa neden siteye atıf yaptı
 
Tblforum özel haber olarak Melivn Booker Bjk'de diyen yayınladı;Booker bikaç hafta sonra antrenör oldu.Tblforuma olan güven bu haberle tamamen bitti diye düşünüyorum..Ayrıca Slaughter geldi diyen de tblforum idi..Mehmet Yağmur'u da bize tblforum getirdi..Maşallah hepsi de idmanlarda,maçlarda boy gösteriyor.İlginç..

Ayrıyetten kimse durup dururken birşeyi kötülemez..

Bu arada Hüseyin Beşok transferi sporx.comda da yayınlandı..Her an resmi sitede de duyurulabilir..
 
Mert Genç kimsenin kimseyi dalgaya aldığı yok.Öncelikle başka forumda 17 yaşında olduğunu söylemişsin.15 yaşında nasıl Ülker'in yönetimini girdin onu açıklar mısın?Buna cevap yazmamış olman bizlere enteresan geliyor doğal olarak.

Ayrıca forumlara girip tblforum'dan bir bomba daha diye reklam yapmanız rahatsız ediyor insanları.Bunu sadece burada da yapmadınız.Cenk Akyol haberi için üyelik bile istendi.Başka bir forumda üyeliği bulunan admininiz reklam yapmaktan forumdan uzaklaştırldı mı uzaklaştırılmadı mı?

Bunları düşmek yönetici abilerimiz varken bana düşmez belki;ama bu forumda Fenerbahçelisi de,Beşiktaşlısı da Karşıyakalısı da yazıyor.Onlar tepki toplamıyor da,neden sen topluyorsun bir düşünsen iyi olmaz mı?
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Yapılan hataları elbertte kabul ediyorum ve sığınılıcak durum olmadığını biliyorum.Anca tutturduğumuz Efes Gregoyry haberi 2 gün önceden, Gs-Sophie Young vs bunun gibi tarz haberleride herkesden önce bildirdik.

Hatalarımızıda kabul ediyoruz illa olacaktır ayrıca Booker haberi megabaasket te antrenör olmuş die bende okudum ancak o haberde yalan çıktı ve booker ın bu transferden caydığı anlaşıldı demek böle şeler olabiliyor.

Reklam konusundaki tutumumuz yanlış olabilir ama zor şartlarda krulmuş ve ayakata kalamayan bir siteyi idare etmek zorundayız bizde.kendi açımızdan bakalım birde.

Not olarak Slaughter Miami devreye girdiyse bizim yapabileceğimiz bişi yok kaan kural bile tv programlarnda çıkıp gs ye çok yakın dedikten sonra.
 
yaw su dandık sitenin reklamını yapanı üyelikten atın sıkıldım cartforumda curt forumda alah alah biz yemıyoz daha gıdın baskalarını kandırın 6S yazmasını bılır onlar ancak bide yalan haber !!!
 
kayayıda alırsak ki bence zor.pota altına takviye yapmaya gerek olmaz diye düşünmüyorum .o zaman savunmacı bir 3 numara ki akla jeff trepagnıer geliyor.bide 2-3 oynayabilen sağlam bi skorer ile bu sene bence hem ligi hemde avrupayı sallarız...
 
Forumda sayfalarca süren tblforum kavgası tam bitti derken bomba(!) bir haberle yeniden alevlendiriliyor. Amacı belli olan tartışmaya alet olmayın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst