2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydi hayırlı tıraşlar herkese bu sene pota altımız tamamdır şimdi sıra geldi 2 ve 3 numaraya aslında 3 numaraya gerek yok ama olsun tufan görev yapıyor 3 de belki ona yedek bakıyorlardır
 
Geçen sezon Euroligde 18.21 dk 9.6 sayı 48.6% (2s) 38.5%(3s) 73.7% (1s) 4.4 ribaund ortalamaları ile oynamış ( tabi 38.5% olan üç sayı yüzdesi 13 atışda 5 isabetle )
 
Dediğimiz gibi Hüseyin dün kararını verdi ve beklenen transfer gerçekleşti.Umarım hayırlı olur.Son senelerini en verimli halde Galatasaray forması altında geçirir.Bu arada Hüseyinle Fatihin aynı takımda oynamasıda Fatih açısından son derece yararlı olacaktır kanımca.
 
Eger gelecek yabancilar 3 ve 4 numara olacaksa, 4 numaranin kesinlikle 3luk tehditli bir oyuncu olmasi sart. Gaines-Huseyin-Cemal ve Fatih'ten hic biri 3luk tehditi degiller. Boyle olunca da takimlar bize karsi daha rahat bir sekilde gomulebilirler. Hatta bu acidan gelecek 3 numaranin da sutu keskin olmasi gerekir ozelliklerinden biri olarak.
 
Demek ki kararımızı 3 ve 4 numaradan yana kullandık. 3 numara için yıldız aramak takımın vizyonu için çok önemli olacak.4 numara için aklım sürekli Slaughter diyor nedense :) Lollis yaşıyor mu bu arada ?
Davenport dedikoduları vardı olabilir mi bilmiyorum.Bjk'de Eliot vardı dış şutu olan oyuncu ama vizyon açısından zayıf olur :? Nedense aklıma Türkiye'de oynamış 4 numara bize lazım olacak pek oyuncu gelmiyor aklıma.Yalnız dış şutu olması onun verimlilik puanını gözümğzde çok artırır.Hüseyin Beşok hoşgeldin demekle beraber şampiyonluk yaşatılması lazım artık bize :)

Bu iki transferde ne bekleniyor acaba bilgisi olan var mı ? Fiyat konusu mu ikna mı yoksa Nba takımları mı ?
 
Eyüp abiye çok güvenmiştim..Bu yüzden haberi görünce de resmi de olsa heyecan yapmadı :D

Yeni haberler bekliyoruz abi :D
 
Merhaba.. Forumu uzun zamandır takip eden ancak üye olması yeni nasip olan iyi bir Galatasaray lı basketbolseverim.. Maçları da elimden geldiğince salonda takip ederim.. Siteye üye olduğum gün Hüseyin Beşok un transferinin resmileşmesi güzel bir tesadüf..

Goran Nikoliç in yüzü dönük şutu kesinlikle çok iyidir.. Ayrıca karakteri ve sporcu ahlakı ile ilgili herkes çok olumlu konuşuyor.. Bu ihtimal hakkında hiç bir bilgim yok ama böyle bir uzun daha kadroya eklersek keyifler katlanır..
 
şuan şöyle bir kadromuz oluştu
w.avery 1-2
cüneyt erden 1
murat.kaya 1-2
tufan.ersöz 2-3
erdem.türetken 3-
daines 4
cemal.nalga 5
f.solak 5
hüseyin.beşok 5

bu kadroyu incelediğimiz zaman 3 ve 4 numaralara transfer gerektiğini görüyoruz özellikle 3 numaraya gelecek oyuncu skor gücü olan bir oyuncu olmalı..
 
Nihayet beklediğimiz haber geldi. Güzel bir haber bu. Pota altımızı sağlama aldık. Geçmiş senelerde çektiğimizi pota altından skor sıkıntısını artık çekmeyeceğiz gibi duruyor. yıllık sözleşme imzalaması seneyede bize çok katkı sağlayacaktır. Tkım içinde tecrübesi ve soğukkanlılığı ile takımı kritik anlarda rahatlatabilir. 3 numaraya gelcek oyuncu önemli olacak. Hem atletik, hızlı, şutu olan, savunması orta düzey bir oyuncu lazım. Oyuna boyut katabilecek bir oyuncu olması lazım. 4 numara için benimde aklıma öyle bir isim gelmiyor...
 
Nur Germen kısaca özetlemek gerekirse der ki ; Hedef şampiyonluk. 2 yabancı alacaz. 3 numara ve 4-5 oynayabilen bir uzun oyuncu daha.En kısa zamanda bu isimleride açıklamak istiyoruz inşallah dedi.
 
Burak Barut' Alıntı:
Nur Germen kısaca özetlemek gerekirse der ki ; Hedef şampiyonluk. 2 yabancı alacaz. 3 numara ve 4-5 oynayabilen bir uzun oyuncu daha.En kısa zamanda bu isimleride açıklamak istiyoruz inşallah dedi.
Bu kadar bekledik ve çok önemli isimler geldi. Artık bundan sonrada bekleriz o kadara önemli değil. Yeter ki şuana kadar gelen oyuncuların kalitesi ile uyuşsun. Bu sene hedefler doğrultusunda transferler yapıyorlar...
 
radyo sporda doğan hakyemezi dinledim de adam cenk akyolu getirebiliriz çalışıyoruz şartlar elveriyor dedi nur germen bişeler yapıp kiralasa nolur ya
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst