2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slaughter gelmesıne gerek bencede suan bızım için dus sutu olan 1 uzun lazım hasilip sutu kotunun iyisi adam sutu fülker ile efesde ögrendi iyi dıs sutu olan adam lazım !!! suankı uzunlar ztn evlere senlik pota altı karsı takımlar için karanlık... orta vede uzun mesafeli uzunda lazımmm alınıcaksa Virginius Praskevicius alınsın anlasmadıysa herhangibi bir takımla
 
bende onu diyorum slaughter rın gelmesine gerek yok bize şutu sağlam bi 4 lazım
 
dsc01404tk2.jpg


Haislip, Unic Malaga'da arkadaşlar..

Ayrıca Tufan abiyle bugün görüştüm Florya'da..Gerçekten takım süper ;) Özellikle Cüneyt..En genç oyuncudan bile daha dinamik daha enerjik.Orta sahadan Murat Kaya ile atış yarışması yapıyorlardı tek el atış olmak üzere...Murat 3 tane atarken Cüneyt 9 tane isabet ettirdi.

William Avery çok ama çok iyi..Fitch'ten sonra bize ilaç gibi gelecektir.Çünkü Tufan'ın dediklerine göre bu ligin en iyi guardlarından birisi olacak.Hem takım oyunu oynuyor hemde sorumluluk sahibi alabilen bir karaktere sahipmiş. 14/16 üçlük isabeti vardı vede karşısında F.Solak varken..

Tufan gene bildiğimiz gibi..Geçen seneden kendini dahada geliştirmiş.Şut oranında bir yükselme var. 8/11 gibi bir yüzdeyle şut attı.

İsmet ve Murat Kaya ise üçlüklerde bir hayli yol katetmiş.Özellikle İsmet bu yıl kadroda sık sık görebileceğimiz bir oyuncu olacaktır herhalde..

Erdem Türetken
dışardan görünüşte pek bir içine kapanık ama oyunda canavara dönüşüyor.William Avery'i bir hayli zorladı birebirlerde..

Takımın ise idmana başlarken ettiği yemin ise ilgimi çekti.. Oooooo 1-2-3 ŞAMPİYON ! diye yemin edip herkes antremanına sıkı bir disiplin ile başladı.
 
Virginius Praskevicius bence tecrubesi yeter artık karambol hücümlar yapmıcaz o devir malik dixon vede ficth zamanında idi set dayalı hücüm yapıcagımıza göre ozman bu işide en bilen ekolden gelıyo litvanya dunyada en iyi set hücümları yapan ülkelerin basında gelıyo bence katkısı cok büyük olur
 
Hüseyin geldi ama hala eksiklerimiz var.Tamam Fatih'in artık ilk 5 başlamayacağını bilmek sevindirici,oyuna girer 2-3 blok koyar,1-2 yumruk sallar çıkar.Rakibi de sindirir.Hüseyin yıllardır göremediğimiz sırtı dönük oyunu bize kazandıracaktır.Hücumun son saniyelerinde Hüseyin'e pas atıp 1 e 1 oynamasını sağlayabiliriz.Ayrıca uzun yıllardır olmayan bir olay çıktı ki bu da Tufan,Murat,Avery için önemli olacak.Hüseyin'i açıkcası Türkiye'de tutabilecek uzun sayısı çok az bu yü<den kısalardan yardım gelecek.Hüseyin de bu yardımlar sonucu boş adamıbulacaktır ve rahat şutlar atabileceklerdir bizimkiler.Çok büyük bir artı.Ama 3 numara tekrar ediyorum ki çok önmli biri olmak zorunda.Çok skorer ve dış şutu çok isabetli olmalı.Saf şutör olmalı.Ama güzel günler yakın.Kombinemi de aldım zaten artık almayanlar da alsın.Kimi bekliyorlar Lebron'u mu :)
 
Cem YILMAZ' Alıntı:
barış fotodaki diğer elemanlar altyapı oyuncuları mı?

Bugün antremanda alt yapıdan 4-5 oyuncu vardı.Herhalde bu isimlerde ŞİMDİLİK gelmeyen oyuncuların yerine olabilir.

Charles Gaines,H.Beşok ve 2 Yabancımız daha takıma gelmedi bildiğiniz gibi.

Gökçe Başaran @ Ama 3 numara tekrar ediyorum ki çok önmli biri olmak zorunda.Çok skorer ve dış şutu çok isabetli olmalı.Saf şutör olmalı.

Demişsin.Fakat bence William Avery bu işi çok rahat götürecektir.Bugün gerçekten çok iyiydi.Vede Tufan abinin dediğine göre bu ligteki en iyi guard o.Hem offence hem defence..Ayrıca çok çok kaliteli..Fitch ve Avery arasında çok fark var ;)
 
Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Cem YILMAZ":4ac87]barış fotodaki diğer elemanlar altyapı oyuncuları mı?

Bugün antremanda alt yapıdan 4-5 oyuncu vardı.Herhalde bu isimlerde ŞİMDİLİK gelmeyen oyuncuların yerine olabilir.

Charles Gaines,H.Beşok ve 2 Yabancımız daha takıma gelmedi bildiğiniz gibi.

Gökçe Başaran @ Ama 3 numara tekrar ediyorum ki çok önmli biri olmak zorunda.Çok skorer ve dış şutu çok isabetli olmalı.Saf şutör olmalı.

Demişsin.Fakat bence William Avery bu işi çok rahat götürecektir.Bugün gerçekten çok iyiydi.Vede Tufan abinin dediğine göre bu ligteki en iyi guard o.Hem offence hem defence..Ayrıca çok çok kaliteli..Fitch ve Avery arasında çok fark var ;)[/quote:4ac87]
Maçta atacak o şutları.İdmanda 20 de 20 atsın farketmez.3 numara'nın biraz kötü şutu olsun final hedefini filan da unutun.Anahtar o.Ama maçlar başlasın anlıcaksınız.3 numaranın iyi olması Avery'de Hüseyin'i de çok rahatlatacaktır.
 
Gökce Başaran @ Bugün karşısında Fatih Solak vardı.Birebir şut çalışması yapıyorlardı.William Avery resmen madara etti Fatih Solak'ı..

Daha sonra birebir mücadele ve driblinglerde karşısında Erdem Türetken vardı.Erdem bir hayli zorladı Avery'i çünkü çok mücadele ediyor ama kazanan yine Avery oldu.

Maçta atacak demişsin fakat bugün yapılan 5-5 maçta Avery herhalde sadece üçlüklerden 18 sayı falan attı galiba..Genelde asist özelliği var..Oyunu çok iyi yönlendiriyor.

Ama dediğin gibi ilk maçta görücez ne kadar uyumlu..Ben Avery'i bugün İLK DEFA izledim vede gayet başarılı birisi hoşuma gitti beğendim :)
 
Yapılan transferlerle takıma olan ilginin artmaya başlaması sevindirici. Umarım yapılan transferlerden sonra kombine satışlarında da artış yaşanmıştır.

Yapılan transferlerden söz açılmışken aklıma, çiçeği burnunda transferimiz Hüseyin Beşok için bir sitede yalan haber çıkınca yönetimi topa tutanlar geldi. Mikrofonlarımızı bu arkadaşlara uzatalım. Belki söylemek istedikleri şeyler vardır :)

Barış Çamur' Alıntı:
Murat Hocanın altından girdim üstünden çıktım Tufan abiyi cafede sıkıştırdım gene vermediler isimleri.. =(
Barış vereceğin ismin forumda gündeme geleceğini, forumda gündeme gelen ismin de ertesi gün gazetelere yansıyacağını ve bu haberin transferi zora sokabileceğini düşünmüştür Murat Hoca. Yoksa niye söylemesin ki sana yapılacak transferleri.
 
arkadasım idman ile hazırlık macı hazırlık maci ilede resmi mac arasıda fark vardır sutcu beygırını yarıs atları ile kosturamıcagına gore 1 numarayıda 3 numara oynatacak halin yok
 
Hüseyin son yılların en iyi Türk transferidir diyorum ben.
bu foruma üye olduğum ilk zamn yani 2 yıldan biraz daha fazla oldu ozamandan beri istediğim bir transferdi çok ama çok sevindim imzanın 2 yıllık olmasıda benim için artı bir sevinç kaynağı.bu sene pota altını sağlama aldık diyebiliriz artık.
3 ve 2 numaradan birinede adam gibi birini alırsam şampiyonluk niye olmasın derim ben
 
Charles Gaines gelmedi sadece William Avery takımla çalışmalara başladı.

Unutmadan bu yıl formalarımızı yapacak olan marka LESCON'dur.Antremanda oyuncuların üstünde LESCON tarafından yapılan şortlar,tshirtler ve antreman formaları bulunuyordu.

Bu arada Avery taraftarla çok iyi anlaşıcak gibime geliyor.Kendisine "Welcome To G.Saray, Good Luck * G.Saray'a hoşgeldin, başarılar" dememe karşılık oda "Teşekkürler sende antremana hoşgeldin :D" diye cevap verdi.Ben fırlama, William benden fırlama =)

Unutmadan Tufan'da "bu yıl taraftarla dahada iç içe olacak bir Tufan izleyeceksiniz" diye belirtti.

Murat Hoca ise "takımımızı bu zorlu maratonda asla yalnız bırakmamızı her zaman yanlarında olmamızı" söyledi.

Antremandan Fotoğraflar

dsc01406xv4.jpg

Bütün takım..Antreman öncesi !

dsc01390hp0.jpg

William Avery'in giren üçlüğü =)

dsc01394gk9.jpg

Cüneyt ve Murat'ın yarışması..

dsc01395fm7.jpg

Yeni Sezonda Büyük Başarıların Arkasında Olacak İsim : MURAT ÖZYER!

dsc01397xv2.jpg

Altay ve İsmet..Genç oyuncularımız =)

dsc01391ui0.jpg

Yeni transferimiz William Avery ve Ben.. {Fotoğrafı çeken arkadaş makineyi titretmiş bu yüzden böyle..}

dsc01389pt2.jpg

Tufan Abim Canım Abim ve Ben =) (Sırf geyik olsun diye eğildi benim boyuma yetişmeye çalıştı :D)
 
Burak Barut' Alıntı:
Ah Ah Ah Yazıklar Olsun sana Murat Özyer artık hakkında konuşmayacam ! ! !
Taraftarları bu hallere düşürdün iyi iş becerdin. . . Sana ne güvenim kaldı ne birşeyim bu dakikadan sonra !
Kimi alacaksın artık bu kadar mı zordu Huseyın'i almak Bjk'nin bizden daha az bütçesi var !
YAZIKLAR OLSUN SANA ! !



Onur Abi attığın taşı alıyorum ve cevaplamakta istiyorum :)
Hani bir söz vardır =) Dün dündür Bugün bugundur diye bunu söyleyerek kendimi kurtarmak istiyorum.Ama hatırlarsan bir gün sana anlatmıştım bunun neden böyle oldugğunu.Sır olarak vermiştim :) Aslında iyilik yaptım haberin yok :)
Bu sıralar patlamadayız Durmak Yok Transferlere Devam.Lig başlasa da takımı görme imkanımız olsa :?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst