B
Berkan Çatal
Misafir
evet videnovu ben de çok beğeniodum çok seri bir şutördü
berkancatal' Alıntı:benim charlesla ilgili kafamda soru işaretleri var tamam çok iyi smaççı çok iyi riboundçu ama istatisliklere bakınca 12de 6 atmış mesela zaten bunların 2-3ü smaç oluo geriye 9da3 falan kalıo barış bu konuda bize biraz bilgi vcersen yani sırtı dönük iyi oynayabilio mu yada dış şutları iyi mi
onur aydın'a ayıp ettin şimdi.berkancatal' Alıntı:beşiktaşta oynayan onur aydını tanırsınız o benim yakın bir akrabam olmaktadır bjknin 5 yabancısının hepsinin abartıldığı kadar iyi olmadığını ve sezon içinde 5 yabancıyla mücadele edeceklerine inanmıyor 1-2 tanesini gönderirler diyor bi de aldıkları yabancılar yaşlıymış
bence direk isim vererek böyle yazman yanlış!berkancatal' Alıntı:dalmaunun sorun yarattığından bahsetti biraz da. türk oyuncular çok huzursuzmuş yabancılara ilk 3 ay alacakları para daha şimdiden verilmesine rağmen türk oyunculardan bazılarında geçen seneden kalma paraları varmış. onur abiyle galatasarayda ilgilenmişti ama o bjknin altyapısından yetiştiği için bjkye gitti ama giderken soru işaretleri vardı çünkü eskiden oradayken parası çok kalmıştı ve daha verilmemişti sonra bi jeep verdiler öle kapatmaya çalıştılar galatasaray bjkden çok daha az vermesine rağmen galatasarayı tercih edecekti çünkü galatasarayda para kalmaz diodu. Yani diyeceğim bjk bir klüp değil tam anlamıyla futbola ağırlık var ve sezon ortasında büyük bir sorun yaşayacaklarından kuşkum yok
arkadaşlar bjk'yi türk basketbolu forumunda tartışalım.Barış Çamur' Alıntı:Beşiktaş Cola Turka daha TAKIM olamadı takım..Basketbolda takım olmak çok önemli bir etkendir.
Sezon sonunu nasıl getirecekler bilmiyorum.Yabancıları küçük dünyaları ben yarattım havasında..Eğer yabancıların istediklerini yapamazlarsa yada yabancılara paraları falan ödenmezse olası bir kriz kapıda..O zamanda herhalde bizi oynatıcaklar genç takım olarak..
Takım antremanda moralsiz,neşesiz,huzursuz hiç iyi değiller..Bakmayın transferler yaptıklarına takım olamadılar hala..
Birbirlerine uyum sağlayamıyorlar.
Kendi antremanlarımdan sonra onları izliyoruz Akatlar'da ama biz Genç takım olarak A takımdan daha hazırız ve takımız doğrusunu söylemek gerekirse..