Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.
İlgilendiğimiz oyuncular :
Slaughter , Ümit Sonkol , Muratcan Güler , Ümit Türkoğu ...
İlgilendiğimiz oyuncular :
Slaughter , Ümit Sonkol , Muratcan Güler , Ümit Türkoğu ...
serhat çetin ile bu hedeflere koşmayı düşünebiliyorsak Muratcan Güler ile depar atarız.Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Fatih Hısım":be1c5]Muartcan Güler ile mi büyük hedeflere kosacagiz??
Eyüp YILDIZ' Alıntı:başlarım böyle işe tufan gidiyor murat gidiyor ne bu ya bunların bizle sözleşmesi var nereye gidiyorlar!!!
sonra efes'in biz paf takımımıyız her istediğini alacak???
lütfen aklımızdan her geçeni foruma Yazmayalım komik oluyor!!!!
yada karar verelim bizde aciz başkanda seneye şampiyonluğamı oynuyoruz yoksa yine 4. lük iyimidir????
Katılıyorum eyüp'e.Alen'ın dedigi takımda zorla tutmak olayının ozune bakarsak,efesin gsden daha iddialı bir takım oldugu dusuncesinden dolayı tufan gitmek isteyebilir.EGER bu sezon telekomun yaptıgını gs yapabilirse,bu dusunce ortadan kalkar.Ornek ttelekomlu herhangi bir oyuncu efese giderken sebep asla daha iyi bir takıma gidiyorum olamaz keza takım kimyası ve gucu ttelekomun daha iyi.Yabancı farkı vardı o da kalkınca gorun.Buradan gs gecersek..Eyüp YILDIZ' Alıntı:başlarım böyle işe tufan gidiyor murat gidiyor ne bu ya bunların bizle sözleşmesi var nereye gidiyorlar!!!
yada karar verelim bizde aciz başkanda seneye şampiyonluğamı oynuyoruz yoksa yine 4. lük iyimidir????
Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2d743]başlarım böyle işe tufan gidiyor murat gidiyor ne bu ya bunların bizle sözleşmesi var nereye gidiyorlar!!!
bu kadro bu sekilde sampiyon olamaz bu kadro baya 1 skor sikintisi çeker denham brown ve fatih solak in yerine daha iyi adamlar alinir ve dedigin çekirdek olusturulursa ayrica bench ininde fb ülker gibi zengin olmasi lazim sampiyonluk için 1 numaraya da daha iyisini alabilirsinFırat Aydın' Alıntı:bakın size benim hayalimdeki 5 i yazayım ;
M. Perry
Muratcan
D. Brown
M. Slaughter
Fatih Solak
böyle olsa bence direk şampiyonluğa oynarız.
keske olabilsede pivot a ermali alabilsek o zaman yabanci pivota ihtiyac kalmazUğur YILMAZ' Alıntı:Bence de bu kadro skor sıkıntısı çeker. Ayrıca artık daha büyük hadeflerimiz varsa daha büyük oyuncular almalıyız. Mesela forumda da yazılan Charles Smith hem savunması hem de hücumu ile çok iyi bir oyuncu. 4 numarada Slaughter yırtıcılığı ile katkı sağlar. Ancak ben Slaughter'da biraz tereddütlerim var. Bazı maçlarda defansı sadece blok zannedip adamını mesafe verip yada bırakıp gidiyor. Bu bir handikap olabilir. Guarda ender Arslan alınabilir. Hem dribblingi olan hem de şutu olan bir oyuncu. Ayrıca iyi kötü bir savunma yapıyor. eğer Tufan kalıcaksa pivot yabancı alınabilir. Ancak Tufan giderse üç numaraya ceza şutu olan savunma yapabilen bir oyuncu ve pivotada Ermal veya o tarzda bir oyuncu alınmalı.