2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Timur Saglam":71e59]Fatih'le gorusuldugunde Huseyin'den umitleri yoktu herhalde..Sonuc olarak huseyin'i aldık diyemeyiz prokom istemedigi icin geldi , keza cuneyt'te de efes yolunu ayırdı oyuncuyla.
Neyse fatih'e giden ekstra maliyeti yabancı butcesinden kesmeyeceklerse sorun degil.

sonuçta hüseyin yüzünden fatihin fazla olacağını düşünseler 4-5 oynayan oyuncuyla görüşmezler belliki sağlam bir uzun rotasyonu kurulmaya çalışılıyor[/quote:71e59]

Dedigin dogru ama farklı ozelliklere sahip uzun rotasyonu dusunuldugunu varsayarsak da , fatih ile cemal'in benzer islevde oldugunu dusunebiliriz ; kadroya kattıgı zenginlikle cebine koydugu zenginlik arasında oran biraz bozulmus :)
 
Ahmet Dedahayır: ?Bu sene hedefimiz çok daha büyük?

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımlarının son durumlarını değerlendirdi.

Bu sene hedefin hem erkek, hem bayan takımlarında final olduğunu dile getiren Ahmet Dedehayır, basketbol kombineleri için de taraftara çağrıda bulundu. Ahmet Dedehayır sözlerine şöyle devam etti, ?Geçtiğimiz sezon yarı final oynadık. Bu sene hedeflerimiz çok daha büyük. Bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Basketbol takımlarımız, umuyorum ki bu sene camiamıza, Başkanımıza ve taraftarlarımıza layık sonuçlara ulaşacaktır. Erkek ve bayan takımlarımız; ikisi için de çok önemli transferlere imza attık.

Erkek takımımız için şunu söyleyebilirim. Çok iyi yerli oyuncu transferleri yaptık. İki tane Avrupa deneyimi olan Amerikalı oyuncu transfer ettik. İki yabancı oyuncu transferi daha yapacağız. Ve bu isimler çok kariyerli oyuncular olacak. Bayan takımımız için de Gülşah, Esra, Şebnem, Işıl ve Didem gibi beş milli oyuncumuzu kadromuza kattık ve takımın başına Cem Akdağ gibi önemli bir ismi getirdik. Yabancı oyucu transferini ise tamamlamak üzereyiz. 4 oyuncu ile anlaşacağız.

Geçtiğimiz sezon maçlarımızı oynadığımız Ahmet Cömert Spor Salonu standartlara uygun bir salon değildi. Bu sene maçlarımızı Ayhan Şahenk Spor Salonu?nda oynayacağız. Kombinelerimizin satışı devam ediyor. Ama ben satılan miktarı yeterli bulmuyorum. Kombinler 150, 175 ve 200 YTL?den satışa çıktı ve gerçekten çok küçük rakamlar. Kombine sahibi taraftarlarımız, hem erkek, hem de bayan takımlarımızın bütün lig, play-off ve Avrupa kupası maçlarını izleyebilecekler. Şunun da altını çizmek istiyorum. Yeni sezonda bir tek biletsiz kişi bile maçlarımızı salondan takip edemeyecek. Galatasaray taraftarlarından isteğim takımlarına kombineleri alarak ve salonu doldurarak sahip çıkmalarıdır.

Sponsoruz olan Cafe Crown ile çok iyi bir iş birlikteliği içindeyiz. Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımlarını en iyi noktaya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz?.
kaynak:galatasaray.org
 
arkadaşlar önceki yazılan postlara bakarak yazarsak aynı haberi 2 defa okumak zorunda kalmayız.


içimden bir ses yarın uyanıp siteye girdiğimizde yeni trasnferlerden birinin daha geleceği şeklinde bişeler söylüyor.hadi artık trasnfer zamanı
 
Ama artık biran önce bitmeli bu transfer kupa için sadece bir ay kaldı ve takımın geç oluşması yüzünden bir kaza olursa yani Beşiktaşın altında bitirirsek grubu çok üzülürüm
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Mithat 18 sayı attı Almanya maçında :?
Cüneyt mi Mithat mı ?

Cüneyt. Gerisi yalan.Almanya da zaten 2 oyuncu var adam gibi.Atsın be Burak.11 sayı serbest atış noktasından.Görende üçlük şov yaptı sanacak. :)
 
ewet arkadaslar bu nasıl zıynetırkı kerem tunceri gıbı oyuncu almayıp hakan demirel denilen zati alıp ustune koca 3 periyodu onla oynayıp farkın 16 olmasına ızın verırsın 2 gereksız sut 2 de cok basit top kaybı tam ust uste 4 pozıyon harcadı neden kerem takımında super oynarken kendı takımında oyuna bile gıremıyen hakan alınır takıma !!!
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
ewet arkadaslar bu nasıl zıynetırkı kerem tunceri gıbı oyuncu almayıp hakan demirel denilen zati alıp ustune koca 3 periyodu onla oynayıp farkın 16 olmasına ızın verırsın 2 gereksız sut 2 de cok basit top kaybı tam ust uste 4 pozıyon harcadı neden kerem takımında super oynarken kendı takımında oyuna bile gıremıyen hakan alınır takıma !!!

hadi alındı neden Ender gibi yaratıcı bir adam varken hakan da ısrar ediyor anlamadım(gerçi anladım da işte hepsi ezik bunların)
 
milli takımdaki bu oyunla işi çok zor.umarım şampiyonadan sonra yollar ayrılır milli takımla tanjevicin.şu semihi hakanı aldı milli takım maçları seyredesim gelmiyor.mikrop semihe :D gıcık oluyorum
 
Re: Re:

Mahmut Arslan' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":aa718]ewet arkadaslar bu nasıl zıynetırkı kerem tunceri gıbı oyuncu almayıp hakan demirel denilen zati alıp ustune koca 3 periyodu onla oynayıp farkın 16 olmasına ızın verırsın 2 gereksız sut 2 de cok basit top kaybı tam ust uste 4 pozıyon harcadı neden kerem takımında super oynarken kendı takımında oyuna bile gıremıyen hakan alınır takıma !!!

hadi alındı neden Ender gibi yaratıcı bir adam varken hakan da ısrar ediyor anlamadım(gerçi anladım da işte hepsi ezik bunların)[/quote:aa718]Cevap çok basit!
Tanjeviç amcam Milli Takımı değil ülkeri düşünüyor :? :? :?
 
Arda Öztürk' Alıntı:
eyüp abi bırak tanjevici filan ya :) transferden haber ver sen bize formdan düştün valla olmuyor böyle
Valla kaynaklarım kurudu :D :D :D
Arıyorum soruyorum 1-2 gün içinde açıklanacak diyorlar başka bir bilgi yok malesef :( :( :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst