2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eurobasket 07 nin resmi sitesinden kadrolara bakarken 2 sey gozume takildi. 1.si Mithat Demirel in current club bolumunde n/a yazıyo yanı takımısz olarak goruluyo. Diğeri ise daha bi ilginc Slovenya kadrosunda olan Vidmar efes pilsen de oynuyomus gibi görünüyo. Ama bu yalnışlık nası yapılıyo onu anlamadım. Aralarındakı konusma sole gecmıs olabılır;
-Vıdmar hangı takımda oynuyordu ya?
-Turk takımlarındna bırıne gıttı denıyodu ama...
-Turkıyeye gıttıyse efese gıtmıstır efes pılsen yazalım :S :) :)
 
beyler efes in kazandıgı ikinci hazırlık macı olan Cantu macında efes te lamar butler die biri gözküor.bu oyuncu kim acaba ?efes in bu seneki transferlerinden birimş?
 
Re:

Burak Demirtaş' Alıntı:
beyler efes in kazandıgı ikinci hazırlık macı olan Cantu macında efes te lamar butler die biri gözküor.bu oyuncu kim acaba ?efes in bu seneki transferlerinden birimş?

lamar butler efesin pilot takımı pertevniyalın oyuncusu,ama onu da kadroya dahil etmişler
 
abi bırakın Beşiktaşı felan onları gecen sene 3 0 eledigimizde nerdelerdi onlar tribunlerdemiydi?biz en kötü dönemimizde tribunleri doldurduk ya cok sinirlendim ... felan.
 
Dun herkes gibi Nicevic'i begendim ama savunmada aksayabilir.Jaacks acıgını kapatabilir.
Schumpert'in oyun gorusu, pasları, savunması gayet iyi.
Sinan Güler keske bizde olsaydı Murat Kaya ile degisirdim.Murat'taki zaaflar yok 2.Tufan olabilirdi bizde.

Umarım bjknin yabancılarına yakın kalitede adamlar alırız.Bu konuda KAYGILIYIM :
*bjk ile bizim butcemiz asagı yukarı aynı,
*bjk yerli oyunculara bizden cok daha az para harcadı.
*bunun yerine yabancı oyunculara daha buyuk butce ayırdı 5.yabancıyı da aldı.

*yerli oyuncuların maliyetini tam bilmemekle birlikte tahmin edilebilir : tahminimce gs yerli oyunculara bjkden yaklasık 1m$ daha fazla harcamıstır.5.yabancı maliyetini kabaca 125+475=600bin$ diyelim.Kalan miktarı da kalan 4 yabancıya paylastırırsak ,
*bjk yabancılarının gs yabancılarından ORTALAMA OYUNCU BASI 100bin$ daha pahalı/degerli/maliyetli oldugu cıkar.Yani , gelecek yabancılar bjk yabancıları ayarında olmayabilir mi?Umarım olmaz.Sayın Canaydın'ın , secim nedeniyle olsa gerek , beklenenden fazla harcama yaptıgı bir gercek..
 
murat kayayı kimseye değişmem.ondaki şut sinan gülerin 10 da birinde yok içeri penetrelerinde yaptığı asistler cabası
 
Tamam Murat geçen sene iyi değildi ama Allah için Murat Hoca nekadar şans tanıdıki ona?
ayrıca Murat2ın sevdiğim bir yani var hücümda 1numraya kaydığında içeri uzunları çok iyi besliyor.Tabi savunmaya döndümüzde 1 oynaması mümkün değil.Bunun yanında içerisi geçen seneye ranla en az 2 kat daha sağlam ve tehlikeli olan bir GS da Murat gibi şutu olan biri çok çok daha iyi olacaktır
 
Tekrar aranızdayım 3 günlük cezam sonrası.Beşiktaşlıların yaptığı olaylar gerçekten sinirlendirdi beni.ama olsun.Biz kalitemizle her zaman başta olacaz.Bu böyle bilinmeli.

Transferi gelirsek bugünlerde bir-iki ismin açıklanacağını tahmin ediyorum.Ayrıca bizim bütçemiz Beşiktaş'tan biraz daha fazla Timur abi.Güzel transferler olacak buna eminim.Ayrıca Doğan'a da katılıyorum Murat hoca pek şans vermedi Murat Kaya'ya.Tabi Fitch'in etkisi de yatsınamaz burada.
 
Gereksiz konuları konuşmaya bile değmez.2-3 kişinin konuştuğu şeyi böyle güzel bir platforma taşımaya gerçekten gerek yok.Prim veriyorsunuz sadece.Kendinizin farkına varın.Hem Galatasarayın hemde Gsbasket.org un.Gerek yok bunlara ;)

Kendi transferlerimizi konuşalım.

Bu 3 numara gelecekse gelsin artık.Milli takım maçlarınımı bekliyorlar diye düşünmeden edemiyorum şu anda ama geç kalan transferler uyum sorunu gibi sorunlardan korkuyorum.Sonuna kadar güveniyorum Murat hocaya bu konuda ve bu sene için bunuda belirtmek istiyorum.
 
Oyleyse cok iyi sevindim.Cunku cuneyt,huseyin maliyetli oyunculardı fatih de ciddi bir rakama oynuyor. Murat umarım bu yıl atılım yapar , artıları eksileri bir yana , gecen sene sanki kafasını veremiyormus gibi geliyordu bana.Murat'taki esas sorun buymus gibi.Belki duygusal , mental dayanıklılıgı surduremiyor , tam anlayamıyorum acıkcası.Yakından tanıyanlar bilebilir.Umarım acılır , gs'ı gectim , kendi kariyeri icin de onemli bir asamada yası geliyor artık.
 
Hep dedim her zaman da korkmadan sölerim.

Fatih'e verilen her kuruş zarardır.Öyle bir adamı 100 bin dolardan fazla oynatmazsın.Bizimkiler ise bana göre Fatih'e servet veriyorlar.
 
Fatih'le gorusuldugunde Huseyin'den umitleri yoktu herhalde..Sonuc olarak huseyin'i aldık diyemeyiz prokom istemedigi icin geldi , keza cuneyt'te de efes yolunu ayırdı oyuncuyla.
Neyse fatih'e giden ekstra maliyeti yabancı butcesinden kesmeyeceklerse sorun degil.
 
Re:

Timur Saglam' Alıntı:
Fatih'le gorusuldugunde Huseyin'den umitleri yoktu herhalde..Sonuc olarak huseyin'i aldık diyemeyiz prokom istemedigi icin geldi , keza cuneyt'te de efes yolunu ayırdı oyuncuyla.
Neyse fatih'e giden ekstra maliyeti yabancı butcesinden kesmeyeceklerse sorun degil.

sonuçta hüseyin yüzünden fatihin fazla olacağını düşünseler 4-5 oynayan oyuncuyla görüşmezler belliki sağlam bir uzun rotasyonu kurulmaya çalışılıyor
 
resmi sitede sayfayı sürekli yeniliyorum belki trasnfer olur diye sonuncusunda bi haber çıkt :D

Ahmet Dedahayır: ?Bu sene hedefimiz çok daha büyük?

Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Dedehayır, Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımlarının son durumlarını sitemize değerlendirdi.

Bu sene hedefin hem erkek, hem bayan takımlarında final olduğunu dile getiren Ahmet Dedehayır, basketbol kombineleri için de taraftara çağrıda bulundu. Ahmet Dedehayır sözlerine şöyle devam etti, ?Geçtiğimiz sezon yarı final oynadık. Bu sene hedeflerimiz çok daha büyük. Bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Basketbol takımlarımız, umuyorum ki bu sene camiamıza, Başkanımıza ve taraftarlarımıza layık sonuçlara ulaşacaktır. Erkek ve bayan takımlarımız; ikisi için de çok önemli transferlere imza attık.

Erkek takımımız için şunu söyleyebilirim. Çok iyi yerli oyuncu transferleri yaptık. İki tane Avrupa deneyimi olan Amerikalı oyuncu transfer ettik. İki yabancı oyuncu transferi daha yapacağız. Ve bu isimler çok kariyerli oyuncular olacak. Bayan takımımız için de Gülşah, Esra, Şebnem, Işıl ve Didem gibi beş milli oyuncumuzu kadromuza kattık ve takımın başına Cem Akdağ gibi önemli bir ismi getirdik. Yabancı oyucu transferini ise tamamlamak üzereyiz. 4 oyuncu ile anlaşacağız.

Geçtiğimiz sezon maçlarımızı oynadığımız Ahmet Cömert Spor Salonu standartlara uygun bir salon değildi. Bu sene maçlarımızı Ayhan Şahenk Spor Salonu?nda oynayacağız. Kombinelerimizin satışı devam ediyor. Ama ben satılan miktarı yeterli bulmuyorum. Kombinler 150, 175 ve 200 YTL?den satışa çıktı ve gerçekten çok küçük rakamlar. Kombine sahibi taraftarlarımız, hem erkek, hem de bayan takımlarımızın bütün lig, play-off ve Avrupa kupası maçlarını izleyebilecekler. Şunun da altını çizmek istiyorum. Yeni sezonda bir tek biletsiz kişi bile maçlarımızı salondan takip edemeyecek. Galatasaray taraftarlarından isteğim takımlarına kombineleri alarak ve salonu doldurarak sahip çıkmalarıdır.

Sponsoruz olan Cafe Crown ile çok iyi bir iş birlikteliği içindeyiz. Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımlarını en iyi noktaya taşımak için elimizden geleni yapıyoruz?.

galatasaray.org
 
Bu açıklamaların üstüne bu gece bir transfer duyarsak yeme de yanında yat moduna gireriz. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst