2007-2008 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet dedehayır gstv 20:45 haber bülteninde yaptığı açıklamada 2 veya 3 çok üst düzey oyuncu alacaz dedi

Arda Öztürk' Alıntı:
ahmet dedehayır gstv 20:45 haber bülteninde yaptığı açıklamada 2 veya 3 çok üst düzey oyuncu alacaz dedi

Çok üst düzey 2-3 oyuncu iyi hoşta... Sezon içinde nakit sorunu yaşamayalım... Dimyat'a pirince giderken, evdeki bulgurdan olmayalım...

Hazır olun beyler ''Yürek Hoplatacak'' cinsten adamlar geliyor ;)

Bunlar bizi yukarılara hedefe götürecek adamlar.Kalite,tecrübe ve kariyer sahibi isim yapmış elemanlar.

Re:

Ali Demirci' Alıntı:

Bunlar bizi yukarılara hedefe götürecek adamlar.Kalite,tecrübe ve kariyer sahibi isim yapmış elemanlar.

Bu havadise müsebbip olan kimdir? Haydi hayırlısı...

Re:

Ali Demirci' Alıntı:

Abi yapma :) 3 gündür uyku tutmuyor zaten Galatasaray.org'ta sabahladık geçen gün :) Bari isim çıtlat ya da ismi geçtim kesin bir zaman çıtlat ama rica edecem şu merakımızı yok et abi :)

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Ali Demirci":e6b16]Hazır olun beyler ''Yürek Hoplatacak'' cinsten adamlar geliyor ;)

Abi yapma :) 3 gündür uyku tutmuyor zaten Galatasaray.org'ta sabahladık geçen gün :) Bari isim çıtlat ya da ismi geçtim kesin bir zaman çıtlat ama rica edecem şu merakımızı yok et abi :)[/quote:e6b16]
Ben çıtlatırdım ama bana pek güvenin yok Burak :D

cüneyt erden - william avery - tufan ersöz - charles gaines -huseyin besok (simdilik böle)
bence averyi murat hoca 2 numarada kulanacaktır
hem cüneyt erden röpörtajında william averyinin çok iyi bi 2 numara oldugunu telafuz etmişti :)

Re:

Sinan Soysal' Alıntı:
cüneyt erden - william avery - tufan ersöz - charles gaines -huseyin besok (simdilik böle)
bence averyi murat hoca 2 numarada kulanacaktır
hem cüneyt erden röpörtajında william averyinin çok iyi bi 2 numara oldugunu telafuz etmişti :)
bence öyle bişey olmaz yeni gelecek 2 yabancı'ya yer kalmıyo o zaman cüneytle avery değişimli olarak oynar diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...