2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re:

Ahmed Salih' Alıntı:
Az evvel verdiğim linklerdeki bilgileri ve bazı videoları izleyerek Brian Greene hakkında ilk intibamı yazıyorum:

İstatistikleri iyi bir şutu olduğunu gösteriyor. Yüksek yüzdeli atıyor... Bazı arkadaşların dediği gibi çok fazla ribaunt alan bir oyuncuya benzemiyor... Ama eli çok düzgün, pasları gayet iyi ve top kontrolü başarılı. Dikkatimi çeken bir diğer özelliği, topu dışarıda aldığında içeriye drive edebiliyor olması. Aynı zamanda bir beyaz için atletik özellikleride fena değil... Şuanki rotasyonda önemli bir görev üstleneceği kanısındayım.
Şu videoları bize de atsan Ahmed :)
 
Sadece Asvel'de oynayan bir oyuncu olduğunu biliyordum Greene'in. Başkada herhangi bir bilgim yoktu. Oyuncunun istatistiklerine, videolarına ve burada yazılanlara baktığımızda kaliteli bir transfer yapmış olduğumuzu görüyorum. Umarım beklediğimiz katkıyı fazlasıyla alırız Greene'den. 3.yabancı oyuncu transferimizi de yaptık. Hayırlı olsun takımımıza. İnşallah son yabancı transferimizle birlikte bu ligin tozunu attırmaya aday bir takım olacağız.
 
Şimdi sıra 3 numarada.Benim Charles Smith hayranlığımı herkes bilir.

Şimdi bir adam sölicem.GElmesini çok isterim.Kolay değil Rusya da oynadı.İyi para aldı ama...

Travis Hansen...1.98 boyunda geçen sene Dinamo Moskova da oynadı.2 sene önce Tau'daydı.

Keşke alabilsek...
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Şimdi sıra 3 numarada.Benim Charles Smith hayranlığımı herkes bilir.

Şimdi bir adam sölicem.GElmesini çok isterim.Kolay değil Rusya da oynadı.İyi para aldı ama...

Travis Hansen...1.98 boyunda geçen sene Dinamo Moskova da oynadı.2 sene önce Tau'daydı.

Keşke alabilsek...

Travis hansen çok ciddi bir sakatlık geçirmişti yanılmıyorsam.Sence düzelmiş midir?Yani tabikide bir hayal ama..
 
Re: Re:

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":e48fb]Şimdi sıra 3 numarada.Benim Charles Smith hayranlığımı herkes bilir.

Şimdi bir adam sölicem.GElmesini çok isterim.Kolay değil Rusya da oynadı.İyi para aldı ama...

Travis Hansen...1.98 boyunda geçen sene Dinamo Moskova da oynadı.2 sene önce Tau'daydı.

Keşke alabilsek...

Travis hansen çok ciddi bir sakatlık geçirmişti yanılmıyorsam.Sence düzelmiş midir?Yani tabikide bir hayal ama..[/quote:e48fb]
Valla 2 senedir izlerim Hansen bu ligin tozunu atar.O zaman Telekom kadar iddaalı oluruz bizde.Yine aynı kapıya çıktık.3 numara çok önemli olacak.
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":7fa10]artık 5 yabancıya gerek yok cok saglam azcık parayada kıyılıp alınıcak 3 numara ile kadro tamamdır vede hemen hazırlık kampına katılmalılar vede simdiden fülker maclarını beklemeye basladım ilk defa onlardan daha iyi kadromuz var kendi fikrimdir nedeni turk olarak da gs olan oyuncumuz sayı fazlalıgı + basarıya ac yeteneklı oyunculara sahıbız ;)


İlk defa sözü bence tam olmamış.Bir çok defa onlardan iyi kadromuz oldu.Fb Ülkerden ilk defa iyi kadorumuz oldugunu soyluyorsan bu da yanlış. :)
Nese pota altı rotasyonumuz oturmuştur. ;)
3 numara transferiyle istenilen başarılara ulaşırız.Komple takım olduk eksik yerleri doldurduk.Yani şişirme takım değil,OTURMUŞ KADRO kurmak amacımızı başardık sayırlır ;)

Ee artık 3 numarayı da açıklayın ;)
Mujdat Gokce'nın yazdıgı ısımleri doğrulupu için 1 değil 100 kere düşünmek lazım =) Aynı şeyleri bende duydum o zaman olma ihtimali ilgilnme ihtimalimşz çok fazla. ;)[/quote:7fa10]

burak haklısın kardesım ama okadarolar nesen nede ben gormedık gordugumuz kadroların hangısı iyidi benım aklıma gelmıyo varsa gelen bana hatırlat kardesım bende dogru olmasını isterım dedıgının:D
 
pota altımız son yılların en iyisi oldu Hüseyin ve Green ile birlikte şut atabilen uzunlarımızda oldu bu alanda ligin en tehlikeli takımlarından birisiyiz.Avery'e olan güvenim tam ,güclü fiziğiyle 2 numarada iyi işler yapıcaktır.Şimdi bu kadar iyi pota altına sahipken 3numarada oynicak adamın şutunun yüzdeli lması bize çokk maç kazandıracaktır.Bunlar düşünüldüğünde ylumuz gayet aydın diyorum ben
 
sanırım kimse tanımıyor greeni ancak önceden alınan yabancılar takımın çimentosuydu bu adamda bir görev adamına benziyor.umarım asvelden yapılan transferden erman kunterden bir refarans alınmıştır
 
gökçe dinamoda bir iki maçını izledim gerçekten çok etkili bir adam taudan geldiğinde sürekli gündemde kalmıştı sonra nazar değdi keşke şu adamı burak rüyasında görse :)
 
Erman Kunter'in senesinde kadromuz Fenerden oldukça iyiydi.Aklıma ilk gelen oydu valla :) Aslında diğer senelerde de iyiydi ama hep Damir Mrsiç farkını kapatamadık :?
 
bunu kalite farkı olarak kapatacağımızı sanmıyorum sonuçta adam 36 sında ahmet cömertte sokmadığı yer kalmadı.ibo avrupa şampiyonasında el üstü atıyor 3er 4er tane tek umudum murat tufan
 
Brian Green transferine sevindiğimi söyleyebilirim.Yırtıcı,iyi savaşan uzunlarımızın arkasında önemli süreler alıp potayı şutlarıyla bombalayabilir.

Şimdi herşey herkesin beklediği gibi benimde merakla beklediğimi 3 numara transferine kaldı.Çok büyük isimler konuşuluyor ve bunları duydukça çok mutlu oluyorum..

Bu sene hem bayan,hem de erkek takımlarımızdan geçmiş yıllara nazaran daha büyük bi atılım olucak inşallah.

Bizde takımımızı yalnız bırakmamalıyız elbette..
 
Brian Boddicker n'oldu bilen varmı? o neden düşünülmüyor..hem skorer hemde 3 numara için çok uygun bir oyuncu.. ?? gelmez mi ..

Lollis vardı galatasaray'da Orhun Ene , Kerem Tunçeri zamanında o düşünelemez mi?
 
Brian Green,istatistiklerine bakıldığında bize çok faydalı olacak gibi görünüyor.Boddicker tarzı bir oyuncu gibi geldi bana.özellikle üçlük istatistikleri boyuna rağmen gayet iyi.geçen sezon fransada üçlük istatistiğinde 3.sırada sayı istatistiğindede 5. sırada yer almış.Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.lequipe.fr/Basket/MQR_PROA.html
 
4 numara oyuncunun yüzde 44 3lük yüzdesi olması gerçekten çok önemli akıllı transfer. Süper yıldız isim alacağız diye kaide yok birbirinden değerli 3 oyuncu aldık ;) 1 tane daha alırsak herşey çok daha güzel olacak.Bu sene bu takımı izlemek zevk verecek eminim.
 
Aslında bizim şuan 3 numara hariç tek eksik yanımız yani kafamda plandığım ve biraz beni kuşkuya düşüren şey şudur:

Hüseyin yaşı nedeniyle 20 dakikadan fazla oynayacağını pek düşünmüyorum.Hadi en fazla 22-23 dakika diyelim.Onun olmadığı dakikalarda Fatih veya Cemal bizi ne kadar taşır.Özellikle zor maçlarda.Gains ve Brain yan yana oynayabilir mi bu sürelerde? Keşke Fatih'in yerine Oğuz Savaş bizde olsaydı diyorum.Biraz o düşündürüyor beni.Ama umarım ilerlememizde bu bir gerileme sebebi olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst