Arkadaşlar kendimizi vutmayalım ; biraz kendimizi avutuyoruz gibi geldi bana.Bence bu sene geçen seneyi
de arıyacağız.beklentileri karlılayacaktransferlerin yapıldığını düşünmüyorum malesef.Bir diğer konuda ülkere biraz hafife alıyoruz gibimegeldi.Açıkcası ülkerin geçen seneden zayıf olduğunu düşünmüyorum ve bu sene de onlara üstünlük kuracağımızı zannetmiyorum.bence bu sene ilk dördü mumla arıyacağız.İnşallah yanılırım ama malesef yanılacağımı zannetmiyorum.Bu sene efes,telekom,fb ve bjk nin arkasında kalıcağımızı düşünüyorum.Onlardan daha zayıf kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Bu sene alıcakları oyuncular çok şişirdiler dedikleri kadar kaliteli oyuncular almadılar.Gerçekleri görmemizde fayda var efes, tt,fb ve bjk nin yabancıları bizim yabancılardan bence bariz şekilde üstün. 3 numaraya da fazla kaliteli adam getiriceklerini düşünmüyorum anca atıp tutuyolar malesef alınan oyunculara bakılırsa bunları söylemek mümkün. İnşallah yanılırım.Açıkcası bu sene hayal kırıklığına uğradım. Bu sene de kaliba sadece futbol maçlarını seyrediceğiz.