2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak coşmuşsun :)

Ben de okuyorum en çok da Utah'ın vasat oluşuna güldüm..Artı Erkan'la Sinan'ı yıldız ilan edip Murat'la Tufan'ı sıradan görmelerine..Artı biri devamlı İtalya Ligi Sayı Kralı'nı alsalardı kendilerini şampiyon ilan ederlerdi diyo iyi ki bi aldılar Apodaca'yı biz iki senedir lig sayı kralını çıkarıyoruz da şampiyon mu oluyoruz sanki :D
 
Yani biz apodaca alınca normal bir transfer gibi davrandık kendimizi şampiyon ilan etmedik adamlar daha 2 sayı ortalamasına ulaşamayan oyuncuyu flaş transfer yaptılar kartal baskkete 1 bole yazmıs
mantık olarak dogru ama nba takıp eden yorumculara gore zıt durumda
 
Şu ekim ayıda gelmedi gitti .

grupta 3-3 yapma şansımız %95 %5 lik payıda hata payı olarak veriyorum .

ilk maçı alırsak 3-3 kesin gibi görünüyo.BAşarılar kartalımıza
----
gs forumlarında onların yerlileri bizimkilerden iki gömlek daha üstünmüş demişler bizden bi tek nicevic den korkuyolar
----
bence güzel kura diyebiliriz. bu gurupta herşey bizim elimizde olacak bu kadrodaki oyuncular isterse bir olucaklar isterlerse sonuncu olay bundan ibaret. bu arada gs'lı arkadaşlar guruptan rahatça 1 çıkcaklarını söylemişler bende diyorumki geçen sezonki beşiktaş yok karşınızda bakalım kim daha hazır kimin oyuncuları daha kaliteli ilk maçta belli olucak sıkın dişinizi az kaldı.

Bu yorumları yapanlar ya çok iyimser yada basketboldan çakmıyolar :D :D :D
 
arkadaslar o degılde fülkerin varsa forumu soyleyın de tanjevic için 1 hayhırlı olsun dıyım onlara :D adamlar buyuk iş yaptılar tanjaveci alarak ;)
 
Mert Yigit Kazan' Alıntı:
[quote="Mustafa Hado":4ba96]arkadaşlar bide takımda 4 guard oldu bence İsmet'in genç bir takıma(alpella,darüşşafaka olabilir)gönderilmesi gerek.Orda en azından oynama şansı bulur bu sene hiç oynayamayacak gibi gözüküyo.

Ama ordada yedek kalıcak bence 2.ligde bir takım İsmet Hacıoğlu için biçilmiş kaftan.2.ligde bir takımda direk oynama şansı var hem ;)[/quote:4ba96]

doğru söylüyosun 2.ligde daha fazla oynar kiralansında o yeterli. :?
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
arkadaslar o degılde fülkerin varsa forumu soyleyın de tanjevic için 1 hayhırlı olsun dıyım onlara :D adamlar buyuk iş yaptılar tanjaveci alarak ;)
abi komedisin :D :D !! ... Dee Brown bjk macında oynasa cok harika olur tam bir mac olur ama yetişmez sanırım :?
 
Re:

Yabancı transferleri de gerçekleşince forumda bir bahar havası oluştu. Neydi o bir zamanlar astığı astık kestiği kestik arkadaşlarımızın hali :)
 
uf oldu onlara abi.İnsanoğlu çabuk unutuyor bunu biliyoruz : D
transfer bencede büyük ölçüde kapanmıştır Murat Hoca 3 numara sorununu takım içinde çözecektir o bölgeye Murat'ı ve Erdem'i düşünüyor olmalı(bazı maçlardada green'i).
Murat;o bölgedeki en statik oyuncu heleki hücümda eğer ilk 5 te başlarsa hücümda sorun yaşamaz ama defansta yavaş ayakları ve fiziksel eksikleri nedeniyle sıkıntı yaşayabilir çoğu maçta.
Erdem;en tecrubelilerden birisi hazırlık maçlarındada fena bir sinyal vermedi açıkçası defansta bize katkısı olacağı gibi uygun bir takım taktiği benimsendiğinde hücümdada 10 sayı civarı bir ortalama yakalayabilir.
artık bunun kararını Murat Hoca verecektir
 
Re:

Kerem SEÇER' Alıntı:
Yeri değil ama Jasikevicius Olympiakos'a değil Panathinaikos'a gitmiş.. :D

Yüzyılın çalımını attı desene vaybe hemde ne çalım :D

Bu arada şunları artık kesin olarak anlasın bazıları.

1-Dee Brown NBA macerasında elde etmiş olduğu istatistikler onun gerçek değerini kesinlikle katiyen yansıtmayan değerlerdir.Dee,NBA giderken kendi Üniversitesindeki o muazzam oyunlar ve bunun sonucunda oluşan değeri ile gitmiştir.Bu yüzden ki bu yorumları yapanların mazur görün Basketbol ve Dee'nin Kolaej bilgilerinden yoksun olduğunu düşünüyorum.Yoksa ne 1.1 lik bir hucüm oyuncusu ne de asist oyuncusudur.Bunu herkes bilsin artık.Ve bilgisiz konuşmasın.

2-Transfer dönemini bana göre şampiyon olarak ve nokta transferler ile kapattık.
3-Bu takıma TAM DESTEK olmamız gerekiyor.Unutmayın takım yeni kuruldu tam kıvamında izlemek için 2-3 aylık bir zaman dilimine ihtiyacımız olacak.
4-Türkiye standartlarında Avrupai bir salonda oynayacağız,Ayhan Şahenk atmosfer olarak çok iyi bir salon burayı her maç ''basketbol kültürüne sahip seyirciler'' ile doldurmalıyız.
5-Takımımız kesinlikle Şampiyonluk adayıdır.Ve şans oranımız bence çok yüksek.
6-Uleb Cup da Murat hocamız takım kurulmadan önce 3.lük şansımız olduğunu gercekçi olmamız gerektiğini ama Grup Liderliği içinde şansımız olduğunu söylemişti.Ama yapılan son transferlerden sonra Hedef Grup Liderliği ve Yarı Finaldir.
 
Buarada Sky Türkte Beykoz - Bjk maçını izleyebilirisniz şuana kadar Beykoz çok iyi mücadele etti Bjk çok sağlam gibi görünmüyor ama tabi daha ilk yarı
 
Rakip siteler gülmek ve stres atmak için birebir... :D
Özellikle Sinan ve Erkan kısmına çok bayıldım. Artık yabancı olarakta onlardan öndeyiz. Sadece alışma süresine ihtiyacımız var. Eğer bence gerekli fizikli savunma yapan ceza şutlarını kesen bir 3 numara alınırsa çok iyi olur. Ama büyük ihtimalle şimdilik transfer kapandı...
 
Konuyla ilgisi yok fakat buraya yazıyorum.Hocamız yarın Ntv'de Yakın plan programına katılacakmış.Ayrıca aşağıdaki linkte bir de anket var.

YAKIN PLAN SPOR
NTV Spor Servisi tarafından hazırlanan Yakın Plan Spor'da günün konusu BEKO Basketbol ligi takımlarından Galatasaray Cafe Crown.

Saat 14.15'te başlayacak programa sarı-kırmızılı takımın antrenörü Murat Özyer konuk olarak katılacak ve Ali Okancı'nın yeni sezonla ilgili sorularına yanıt verecek.


http://www.ntvspor.net/modules/anket/an ... GroupID=68
 
Açıkcası şu programda bile Galatasaray'ın konuşulacak olması ne büyük hamleler yaptığımızı anlaşılır hale getiriyor.Bundan önce Efes'in yada Telekom için böyle birşey yapılmış mı?

Ben bilmiyorum.Güzel sorular sorar umarım...
 
Timur abi bu sana.

Greer would have been paid $770,610 this season in Milwaukee. He will be making close to $7 million over the next two years in Greece, according to a source.

Yılda 3.5 milyon dolara gelir bu ! Şaka gibi...

Bu adamı istedik biz Avery öncesi... :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst