• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2007-2008 Transfer Sezonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Volkan Ozger":01106]arkadaslar o degılde fülkerin varsa forumu soyleyın de tanjevic için 1 hayhırlı olsun dıyım onlara :D adamlar buyuk iş yaptılar tanjaveci alarak ;)
abi komedisin :D :D !! ... Dee Brown bjk macında oynasa cok harika olur tam bir mac olur ama yetişmez sanırım :?[/quote:01106]

VALLA harbı tessekur edıcem bu kadar bize calısan hoca olamaz nedenı 1 fatıhı milli takıma almayarak onun hırslanmasını sagladı 2 sıde hakan semıh ıbo yu alarakda dıbe vuran takımda oynattı moralman cokusteler 3 sude bu adam yıldız sewmıyen adam mırsad la sorunu olan mrsıcle oyun yapısı olarak zıt olan 1 ınsan sımdı bu zat için fulkere hayırlı olsun iyi gunlerde kulanın demek de bize dusuyo solomon ile yasıcakları problemler sımdıden bellı oyuzden bılen varsa pls fulker basket formunu solesın :D 8) :roll: ;) :? :oops: :P

Sanırım E-maillerle soru sorma olasılığımız olacak.Ayrıca çok doğru hamleler yaptık ve bu sene herşeyi çok değiştirdik.

fbasket.com adında siteleri var fakat bir ara kapatmışlardı.Açtılar mı bilmiyorum.

fbbasket kartalbasketten kat kat daha kaliteli bir site buna emin olabilirsin

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Timur abi bu sana.

Greer would have been paid $770,610 this season in Milwaukee. He will be making close to $7 million over the next two years in Greece, according to a source.

Yılda 3.5 milyon dolara gelir bu ! Şaka gibi...

Bu adamı istedik biz Avery öncesi... :)
O mesajı yazdıktan sonra buna bir yerde denk geldim, sorumu geri alıyorum :) 7milyon$ piyasa ucmus..
Murat Ozyer'de Nur Germen'de acıklama yapmıs basında cıkan ucret dogru degil diye.. Murat Ozyer:' o rakam bizim 3 oyuncumuza(avery greene gaines) verdigimiz toplam rakama yakın' dedi.

Arkadaşlar Kaya Peker'in Tau'dan ayrılması kesinleşmiş

Aklımdan bazı güzel şeyler geçiyor olur mu dersiniz :P

Benim aklımdan da kötü şeyler geçiyor..BJK gibi :)

Kaya asıl ihtiyacımızı karşılayacak bir oyuncu değil zaten.O yüzden çok da önemli değil.Ya altyapılarda yok mu şöyle 1.98-2.00 m bir şutör forvet:)Bizi potansiyeliyle heyecanlandıracak bir adam.

aklımın ucundan bile geçmiyor.

Ya Eyüp Abi idman izleme işi için.

Katılım fazla olur inşallah diyordun ya sen ya da Önder Abi sayı belirleyecek misiniz , kimler gelecek edecek diye :) :)

Ayrıca Beykoz maçları için organizasyon var mı ? Gidilecek mi ?

wıllıam green ayrılmıs :S kaya gelebılır murat hoca konusması ilgilineıyoruz olabılır tarzında idi kaya gelırse 1 yabancı hakkımız kalır 3 numaraya alınırsa bu sene sampiyon oluruz :D

özellikle muhabir kaya konusunda birşeyler öğrenmeye çalıştı ancak murat özyer in tavırlarından anlaşılan kaya peker çok para istemesi

valla ates olamayan yerden duman cıkmaz parada sıkıntı olmassa denge bozmassa alıcaz dedı bıyık altından

Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
wıllıam green ayrılmıs :S kaya gelebılır murat hoca konusması ilgilineıyoruz olabılır tarzında idi kaya gelırse 1 yabancı hakkımız kalır 3 numaraya alınırsa bu sene sampiyon oluruz :D

William Green kim?

Brain Greene olmasın :D

Dediğim gibi 3 numara transferi için bu şekilde karar alınmış olabilir eğer transferi gerçekleştiremezsek takımda tutulur

Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
valla ates olamayan yerden duman cıkmaz parada sıkıntı olmassa denge bozmassa alıcaz dedı bıyık altından

nedense bende öyle anladım :)

Ben de 3 numara diye düşündüm ama Murat hoca içeri dedi :)

green ayrılması bence cok ıı oldu hem daha ii bır 3 numara oyuncu alırsak hem daha ıddalı oluruz orn: radosevıc bence muthıs olur. insaalah onu alırız hemde tbl de oynamıs ulebde oynamıs elı duzgun bence super olur

beyler transfer donemı ne zaman bıtıyor acaba bılen varsa soylerse sevınırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri