Miroslav Radoseviç geçen sene 10sayı ortalamasıyla oynamış ondan önceki banvit ve telekom formasıyla geçen 4 sezonda maç başı ortalama 18 civarı atmış.Gerçekten gelirse 3 numara ve 2 numara için inanılmaz katkı sağlar düşüncesindeyim
Bizim avery yerine düşündüğümüz adamdı o.Ama o gelseydi nasıl bir düzen olurdu bilmiyorum.Neyse hayırlısı.Timur Saglam' Alıntı:Gokce dedigin oyuncu olympiakos'la anlasmıs,Lynn Greer.Acaba kim kimin ilk tercihiydi? dee brown-lynn greer / galatasaray-olympiakos
3 numaraya cek Petr Benda olmaz mı? hala cek cumh. nymburk takımında diye biliyorum pesinde takımlar vardır ama yine de makul bir maliyetle alınabilir.Savunması cok iyi, oyun bilgisi hicte fena degil, 3/4 gozukse de dısta iyi oynuyor, seyretmisinizdir zaten.
Mustafa Hado' Alıntı:arkadaşlar bide takımda 4 guard oldu bence İsmet'in genç bir takıma(alpella,darüşşafaka olabilir)gönderilmesi gerek.Orda en azından oynama şansı bulur bu sene hiç oynayamayacak gibi gözüküyo.
cem yılmazın gora filminde bi sahne vardı ya;Mustafa Hado' Alıntı:arkadaşlar alınacaksa 3 numara bu niye türk olmasın hem federasyona artı para ödenmez.
cenk akyol(1.98) olabilir bence hem genç milli takımda.
mustafa abi(1.98) de olabilir savunması çok iyidir.
(benim görüşüm)
cem yılmazın gora filminde bi sahne vardı ya;Cihat Cetin' Alıntı:[quote="Mustafa Hado":1563d]arkadaşlar alınacaksa 3 numara bu niye türk olmasın hem federasyona artı para ödenmez.
(benim görüşüm)
cem yılmazın gora filminde bi sahne vardı ya;Mustafa Hado' Alıntı:[quote="Cihat Cetin":d4008][quote="Mustafa Hado":d4008]arkadaşlar alınacaksa 3 numara bu niye türk olmasın hem federasyona artı para ödenmez.
(benim görüşüm)