Miroslav Radoseviç geçen sene 10sayı ortalamasıyla oynamış ondan önceki banvit ve telekom formasıyla geçen 4 sezonda maç başı ortalama 18 civarı atmış.Gerçekten gelirse 3 numara ve 2 numara için inanılmaz katkı sağlar düşüncesindeyim
Bizim avery yerine düşündüğümüz adamdı o.Ama o gelseydi nasıl bir düzen olurdu bilmiyorum.Neyse hayırlısı.Timur Saglam' Alıntı:Gokce dedigin oyuncu olympiakos'la anlasmıs,Lynn Greer.Acaba kim kimin ilk tercihiydi? dee brown-lynn greer / galatasaray-olympiakos
3 numaraya cek Petr Benda olmaz mı? hala cek cumh. nymburk takımında diye biliyorum pesinde takımlar vardır ama yine de makul bir maliyetle alınabilir.Savunması cok iyi, oyun bilgisi hicte fena degil, 3/4 gozukse de dısta iyi oynuyor, seyretmisinizdir zaten.
Mustafa Hado' Alıntı:arkadaşlar bide takımda 4 guard oldu bence İsmet'in genç bir takıma(alpella,darüşşafaka olabilir)gönderilmesi gerek.Orda en azından oynama şansı bulur bu sene hiç oynayamayacak gibi gözüküyo.
cem yılmazın gora filminde bi sahne vardı ya;Mustafa Hado' Alıntı:arkadaşlar alınacaksa 3 numara bu niye türk olmasın hem federasyona artı para ödenmez.
cenk akyol(1.98) olabilir bence hem genç milli takımda.
mustafa abi(1.98) de olabilir savunması çok iyidir.
(benim görüşüm)![]()
cem yılmazın gora filminde bi sahne vardı ya;Cihat Cetin' Alıntı:[quote="Mustafa Hado":1563d]arkadaşlar alınacaksa 3 numara bu niye türk olmasın hem federasyona artı para ödenmez.
(benim görüşüm)![]()
cem yılmazın gora filminde bi sahne vardı ya;Mustafa Hado' Alıntı:[quote="Cihat Cetin":d4008][quote="Mustafa Hado":d4008]arkadaşlar alınacaksa 3 numara bu niye türk olmasın hem federasyona artı para ödenmez.
(benim görüşüm)![]()