Re: Re:
Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Kenan Inan":56465]İnşallah bu haber dogru degildir daha sezon başlamadı biz bütün yabancıları göderiyoruz
Az sonra yazacaklarıma ben bile inanamıyorum. Kadro istikrarı devamlılık konusunda Aydın Örs'e yaklasacak derecede muhafazakar biriyimdir normalde. Fakat gelecegi gormek zor degil, gs orta sınıf bir takım kurup basaltı hedeflere oynayacagını soylese idi tamamdı. Ama bu saatten sonra harcanan okadar paraya, taraftara, gecen senenin acısını cıkarmak isteyen Baskanımıza (14-0mıydı fbye karsı) yazık.. Madem bas koyduk yola sonunu getirmeliyiz. 500-1milyon$ fazla harcasak da, ulkerin daha fazlakatkısına ihtiyacımız yok o kadar parayı kulup karsılayabilir.
**Ne yapacagız? Neredeyse Takımı Yeniden Kuracagız : Ne yapalım istedigimiz transferleri bastan yapamadık.
1- Avery hesapta olmayan Dee transferinden oturu Apodaca-Nicholas-Kutluay tarzı gercek bir 2 numarayla degistirilebilirse yapılmalı
2- İlla 4 yabancı deniyorsa Kaya Peker ikna edilmeli, Kaya asla cska,pana,tau gibi 1.sınıf yada efes-fb-panionious-malaga gibi 2.sınıf takımlarda ciddi rol alamaz. Zengin rus ukrayna takımları alır belki. Tau dan aldıgı parayı 1 sene beklese hicbir yerden alamaz.
3- Mucizevi 3/4 bulamayacagımıza gore 4 e Kaya 3 e Gregory-Shumpert-Williams ayarında biri gelmeli
4- Hatta bana kalsa Slaughter Miami'de kesik yerse Gaines'e de gerek kalmaz. Cunku Kaya'yı alırsak Gaines yada yerine alınacak adamın Gaines yaptıgı islere ilaveten orta mesafe sut atması da gerekir.[/quote:56465]
görüşlerinin coguna katılıyorum ama bir nokta varki orası hosuma gitmedi
avrupanın eniyi 4 takımın saydıktan sonra 2.sınıf takımlar arasına efesle ülkeri panioniosu koymussun,malagaya da itirazım var ama gecen senenin hatrına susayım
ülkerin ve paioniosun gecmişi dünü bugunü ne ki efesle birlikta avrupanın en iyi 2 kalite takımları arasına aldın merak ettim,2 sınıf takımlar olsa olsa efes olimpiakos ayarındaki takımlar olur bence burası hariç söylediklerine katılıyorum