Ben bugün Fatih'i idmanda gördüm,pek de öyle takımdan ayrılacak gibi bir havası yoktu.Avery'yi gördün mü,onun havası nasıldı demeyin Avery'yi Gaines'i,Hüseyin 'i gördüğümü hatırlamıyorum.Ben salona girdikten birkaç dakika sonra bitti idman çünkü.
Mert Genç' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":55508]kardeşim istemiyoruz o siteyi ya istemiyoruz.
Gökce Başaran' Alıntı:Burada Ahmet abi galiba yazmıştı şampiyonluk istiyorsak ligide 2. olmadı 3. bitirmek zorundayız.
Buna hiç katılmıcam.Ligi 8. bitirsek bile şampiyon olma ihtimalimiz 3. bitirmek ile şampiyon olma ihtimalimize yakın.Bence saçma bir düşünce.
Mesela çok absürt olacak ama 99 da Knicks de Doğuyu 8. bitirmişti ama nerelere geldiğini biliyoruz.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Ben bugün Fatih'i idmanda gördüm,pek de öyle takımdan ayrılacak gibi bir havası yoktu.Avery'yi gördün mü,onun havası nasıldı demeyin Avery'yi Gaines'i,Hüseyin 'i gördüğümü hatırlamıyorum.Ben salona girdikten birkaç dakika sonra bitti idman çünkü.
Semih TİYANŞAN' Alıntı:bazı ark lar bjk ve fenerden bizi daha iyi görüolar anlamadım??nası oluo bi dee yi aldık die mi ?? averyi yollayıp çok ii bi skorer alırsın bi de 4 e kayayı alırsın okey ama anca o zmn kadroları onlarla denk güce getirirz efes ülker telekom bjk bnce bunlar biraz daa üst tabaka özellikle efes bnce ayrıca bu 4 takımın bize göre bench i çok kuvvetli
1efes
2telekom
3beşiktaş ya da fener
4beşiktaş ya da fener
5biz oluruz güzel bi eşleşmeden sonra ya tmm ya dewam gibi gelio bana
Ahmet Arif' Alıntı:Gökçe kardeşim. Burası efes'i tartışma yeri değil ama Efes'i fazla küçümsemek gerektiğini düşünüyorum. Efes'in kadrosu açık ara (hem de bayağı açık bir ara her takımın ötesinde. Guard'ı geçen sene galiba uleb sayı kralıydı. 3 numara yedeği haricinde hemen her pozisyonda en az iki tane iyi adamı var. Ki o iyi adamlar nerdeyse her opzisyonda bizimkilerden iyiler. (dee'yi saymazsak) Serkan Nicholas kim kenarda oturacak bence çko dert etmemk lazım. Her takımın sorunu rotasyondur. onu da koç ayarlar. blatt da açık ara ligin önemli 5 atkımını çalıştıran koçlar arasında sanırsam en güvenilir olanıdır.
Efes yenilmez flan demiyorum ama ligi 2. ya da 3. bitiremezsek final yolunun çok engebeli oalcağını söylüyorum. ligi 3. bitirirsek finale kalmak için sadece tt-fb ya da bjk üçlüsünden sadece birisni elememiz bizi finale taşıyacak. 4 ya da 5. olursak ise yukarıdaki bu sefer efes'in de dahil olduğu yukarıdaki takımlardan iki tanesini elememiz geerkecek. Yol zor oalcak diyorum. sen de buna saçma diyorsun. bunun neresi saçma? saçma lafını çok sık kullanmamak gerekir...