bence kesin gerald fitch gelmeli müthiş bi oyuncu bence avery gitmeli
keske diyorum bide slaughter olsa
Düşüncene sonsuz saygılıyım,ama bu üç dediğin birden olmaz ki...Hayalin mi böyle,yoksa bunlar gerçekleştiği takdirde herşey yoluna girer mi? Ya da yolunda olmayan birşeyler mi var?Veli Batmaz' Alıntı:bence kesin gerald fitch gelmeli müthiş bi oyuncu bence avery gitmeli
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":2415f]Luke Jackson'ı direk unuttum mesela.Tam aradığımız biri.Ahmet abi 5 yabancılı sistem desede ben 5 yabancıyı kaldırabileceğimizi düşünmmüyorum ki mesela Luke Jackson'ı 3 numara koyarsın rahatlıkla.
Avery kalacak mı o zaman benchten başlatırım hiçte önemsemem açıkcası
Dee-Tufan-JAckson-Gains-Hüseyin yaparım...
Ama 5. yabancının geleceğini düşünmediğim için pota altında özellikle yedek bantında çok zayıf kalıyoruz.Bu da bizi geriye iten faktör oluyor.Bu yüzden Avery'nin gönderilebileceği kanaatindeyim.
Gökce Başaran' Alıntı:Burada Ahmet abi galiba yazmıştı şampiyonluk istiyorsak ligide 2. olmadı 3. bitirmek zorundayız.
Buna hiç katılmıcam.Ligi 8. bitirsek bile şampiyon olma ihtimalimiz 3. bitirmek ile şampiyon olma ihtimalimize yakın.Bence saçma bir düşünce.
Mesela çok absürt olacak ama 99 da Knicks de Doğuyu 8. bitirmişti ama nerelere geldiğini biliyoruz.
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":a3b8d]Burada Ahmet abi galiba yazmıştı şampiyonluk istiyorsak ligide 2. olmadı 3. bitirmek zorundayız.
Buna hiç katılmıcam.Ligi 8. bitirsek bile şampiyon olma ihtimalimiz 3. bitirmek ile şampiyon olma ihtimalimize yakın.Bence saçma bir düşünce.
Mesela çok absürt olacak ama 99 da Knicks de Doğuyu 8. bitirmişti ama nerelere geldiğini biliyoruz.
berkancatal' Alıntı:konumuz dışı ama aldıkları gasper 3 sayı atmış bu sene yine 4. olacaz ama fbyi geçecez
Arda Öztürk' Alıntı:kardeşim istemiyoruz o siteyi ya istemiyoruz.