2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı arkadaşlar yazmışlar şampiyon galatasaray diye ama bence kendimizi kandırmayalım.bir dee nin gelmesi ile şampiyon olunuyorsa bu kadar bütçe ayıran takımlar gitsin dee yi alsınlar şampiyon olsunlar.takımda en önemli sorun 3 ve 4 numara bence iki pozisyonda boş gibi...

4 numrada 3lük atabilen uzun oyuncumuz yok bekliyoruz.
içerite drive ve ii şutör 3 numaramız yok...
2 numarda averyi deneyeceğiz tam 2 değil.bu sorunlar varken şampiyon galatasaray diye yazmak hayalcilik olur şimdilik öle gözüküyo.ha belki yabancılar gelir kimya tutar belki o zaman.ama şimdi bunu sölemek bence saçma.

bu sene finali bence efes-telekom oynar.efes alır.çünki bence zayıf noktalatına ii oyunculara aldılar.telekomunda eksik yeri ii ve sağlam bir pivotları yok..bizde ilk 4'e belki girebiliriz.
 
Greene gelsin Avery yollansın yeni bir 2-3 oynayabilen bir transfer yapılsın.
Dee-Tufan-Yabancı-Gaines-Hüseyin
Cüneyt-Murat-Erdem-Greene-Fatih

2 tane beş çıkar bu takımdan. Benim fikrim bu.
 
Re: Re:

Ahmet Arif' Alıntı:
Benim çözümüm aslında kısmen gökçe ile ve kısmen de Timur bey'le örtüşüyor. iki olasılık var.
1- kaya ile anlaşılırsa 4 yabancılı sistem: gaines gider ve yerine şutör bir yabancı uzun ve gregory ayarında bir 3 numara. (gaines'e kıymak da zor geliyor ama yapacak birlşey yok)

2- kaya ile anlaışılmazsa 5 yabancılı sistem. (gerçekleşme olasılığı çok daha fazla) oyuncular aynen kalır. gregory ayarında bir üç ve şutör bir uzun alınır. 5 yabancılı bir sistem. Hocaya'da kadroya "derinlik" katmak görevi düşer. şişkinlik yaşarsak bize de hocayı eleştirme ödevi düşer.

1. olasılık iptal oldu. Kaya telekom'la anlaşmış. http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Defau ... cleID=8509

Bu arada Fener Zeleznik'ten 30 sayı fark yemiş. Tanjevic'in suyu erken fokkurdayaack gibi...
 
ben Kaya'nın bize geliceğini sanmıyorum.Zaten gerek de yok daha acil sorunlarımız var.Şu transferler bitse de artık işimize baksak.Duyumu olan yok mu?
 
GS - BJK
1 Dee , Cuneyt - 1 Dalmau , M.Yagmur
2 Avery , Tufan - 2 Apodaca , Sinan
3 Yabancı ,Erdem - 3 Shumpert , Erkan
4 Gaines , (Kaya) - 4 Cevher , Nicevic
5 Hüseyin , Fatih - 5 Jaacks , Onur

Dee - Dalmau / Cuneyt - M.Yagmur / Avery - Apodaca ,
Tufan - Sinan / Erdem - Erkan / Yabancı - Shumpert ,
Gaines - Jaacks / Fatih - Onur / Huseyin - Nicevic / (Kaya) - Cevher

Yukarıda birebir eslemeye calıstım. (bazı eslemeler tam uymasa da)

SONUC :
A-) 2 numarada Avery - Apodaca eslesmesi dısında zayıf degiliz hatta ustunuz.
B-) Uzunlarımızın hicbiri sut atamıyor.

1-) 4 yabancı olursa Avery degistirilmeli ya da 5 yabancıya donulup Avery takımda kalmalı, skorer bir 2 numara alınmalı.
2-) 4 yabancı oynanacaksa mutlaka Kaya** alınmalı Gaines sut atabileniyle degistirilmeli. Hele Avery ve Gaines birlikte kalacaksa KESİNLİKLE 5 yabancı alınmalı. 2/3 ve 3/4 oynayabilen 2 oyuncu + dee +avery + gaines seklinde..

GS 5 yabancı alır mı? Cok zor. Bunun nedeni ne para ne rotasyon-sure sorunu. Bunun nedeni , eger 5 yabancı alırlarsa, mayıs ayından itibaren yapıp ettikleri her seyle ters dusmus olacak olmalarıdır. Butun stratejini ekim ayında degistirmek planının ne kadar saglam oldugunun gostergesidir. Bıcak kemige dayanmadıkca bunu yapmak istemeyeceklerdir. 5 yabancıya donerlerse herkes bastan planınızı niye ona gore yapmadınız diye sorabilir. Oyuncu secimlerini her pozisyona bir yabancı seklinde yapmak mantıklı iken, avery ve gaines tercihleri nedeniyle ikiser tane 1 ve 4 numaramız olacak.

- Kadroya bakınca dikkatinizi cekmistir. Cemal Nalga ve Murat Kaya yok. Kaya ve 4 yabancı var. Buna ragmen kadro dar degil. Cemal ve Murat kadro derinligi(yada zenginligi) degil ''kalabalıga'' neden oluyorlar. Oyuncuların aldıkları SURELERİ ARTTIRMAK istiyorsak 5.yabancıdan cok, oynadıgında yarar saglamayan oyuncuları kadrodan cıkararak yapsak daha mantıklı.

- Avery Dee ve Cuneyt varken ne İsmet'e ne de guard oynayan Murat'a ihtiyacımız olmaz. Alacagımız skorer 2/3 ile de forvet Murat'a yine ihtiyacımız kalmaz.

-İsmet 2.ligde bir takıma Murat ve Cemal'de ksk o.renault gibi ilk 5 oynayabilecekleri bir 1.lig takımına kiralanabilir.

**Kaya'yı alamazsak yerine 1 yabancı koyun(sut atan 4)
 
Telekom da niye ic savas ciksin? adamlarin zaten iyi bir uzuna daha ihtiyaclari vardi. pota altinda size ve sertlik yoktu. simdi Chris Williams-Kaya Peker-Micheal Wright-Erwin Dudley ve 12. Adam olarak Adem Ören var. yeme de yaninda yat.
 
arkadaşlar nba da kontrak yapmayan oyuncular hakkında bilginiz varmı
 
Re: Re:

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Emre Sarp Kocaoğlu":03a47]Ben bugün Fatih'i idmanda gördüm,pek de öyle takımdan ayrılacak gibi bir havası yoktu.Avery'yi gördün mü,onun havası nasıldı demeyin Avery'yi Gaines'i,Hüseyin 'i gördüğümü hatırlamıyorum.Ben salona girdikten birkaç dakika sonra bitti idman çünkü.

Emre,sen Samsun'da değil miydin? Ne zaman geldin İstanbul'a?[/quote:03a47]

Üniversite eğitimi içn geldim,İstanbullu olduk yani.15 Eylül'den beri buradayım.

Altyapı bölümünde de yazdım,18.00'deki genç takımızın maçına gitmiştim,meğer A takım idmanı varmış önce,son birkça dakikasına yetişebildim ancak.
 
greene gitmiş... bence avery 'de gitmeli yerine iyi şutör bir guard alınmalı sağlam bir 3 numara alınmalı ve 4 numaraya kaya peker alınmalı geçenlerde haber vardı oynadığı takımla problemler yaşadığı ve ayrılacağı ile ilgili ya üstünde biraz dursak kaya'nın ..Kaya peker bizde olur !
 
ya arkadaşlar burada çok zikredildi şu söz "guardın kadar konuş". fakat ismet badem buna bişi ekledi" basketbol 1 numarada başlar ama 5 numaradada biter" bizim 1 numaramız sansayonel transferimiz dee brown 5 numaramız ise basketbol bilgine oyunculuğuna ve herşeyden öte azmine aşık oluğum hüseyin.Bence biraz uyumla büyük başarılara gebeyiz
 
ya arkadaşlar burada çok zikredildi şu söz "guardın kadar konuş". fakat ismet badem buna bişi ekledi" basketbol 1 numarada başlar ama 5 numaradada biter" bizim 1 numaramız sansayonel transferimiz dee brown 5 numaramız ise basketbol bilgine oyunculuğuna ve herşeyden öte azmine aşık oluğum h
üseyin.Bence biraz uyumla büyük başarılara gebeyiz

katılıyorum ama yinede iyi bi şütör lazım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst