Avery Gaines kalitesinde yani orta ayar biri.. Atletik ama cok guclu degil, tipik atlayıp zıplayan 4 numaraya yakın bir oyuncu.. Dudley Slaughter gibi orta mesafe sutu var post civarı atar ama 3 lugu yoktur. Yani bir boddıcker degil, tarz olarak da boddicker'a benzemiyor. Skor katkısı fena degildir asıl onemlisi dudley-slaughterdan farkı O'nlar gibi her an ben buradayım demez, arada sırada kaybolur macta.
3.5 falan denemez bence. Hele Ahmet Arif'in defalarca belirttigi 3.5 un 3 tarafına dusen isleri pek yapamaz. Gaines'le benzesiyor desek daha dogru onun biraz sutoru, Nicevicle alakası yok Nicevic tipik yugoslav ekolu pasor uzun, Owens ise tipik siyahi uzun. Diger bir nokta Avery takımda kalacak demektir. 5.yabancı da gelmeyecegine gore. Forvetsiz bir sezon bizi bekliyor. Transfer olumsuz degil sorun aldıgımız adamlar ustuste bindi birbirlerini yada takımı tamamlayacaklarına hemen hemen aynı ozelliklere sahip 2 ser oyuncumuz oldu
ufak tefek nuanslar var tabi. Dee-Avery Gaines-Owens, ya 2 ve 3 numara orasını hic sormayın..
Not : yorumları okudum da, Ahmet Bey sizde sut idmanı demeyin lutfen
lafım size degil teknik heyete sozde sampiyonluk icin kadro kuruluyor aldıgımız oyuncuları calıstırarak ozelliklerini degistirmeye umut baglıyoruz
sut atanını alırsın o zaman. 3/4 icin ideala yakın adamdı d.thompson. Kenan ve Ahmed'in dedigi gibi albanın yıldızıydı fakat averyle birlikte kariyerleri dusustedir. Panionious Alba Gs.. Pani onlardan sonra K.Winston A.Hutson'ı almıs, Alba'da bu yıl hedef kucultmedi buyuttu gibi geliyor bana , isin ilginci bizde
(nasıl oluyorsa onundeki tt efes fb bjknin yabancıları seninkilerden iyi)
Kenan'a katılıyorum bence Gaines'ten bazı yonleriyle iyi,.. pek de fark yok belki.. Wright-dudley ikilisi gaines-owens ikilisine her konuda ustunluk saglar. Albanın formuna yorumlarına pek aldanmayın benim bildigim alba kadroda tutmak isteseydi tutardı. Berlindekiler diyor ben degil..