2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avery nin bundan sonra gönderileceğini sanmıyorum bence bu transferi avery önerdi murat özyer e peki kontrat neye göre yapılmış bilgisi olan var mı yani bence ligde oynaması gerekmez ligde gaines ile idare ederis ama bi şutu olan 3 numara şart ..ya açıkçası işler biras karıştı 3 bekliyorus guard gelio 3 beklioruz power forwet geliyo 5 bekleyelim bakalım 3 gelcek mi:):) yine söyliyim kendi görüşümdür grangerın gelmesini çok isterim
 
murat murathanoğlu adam için abd kariyeri ii basketbolun her alanında olduğunu..önemli saktlık geçirdiğini bloklarının çok ii olduğunu ve son olarak 3 ve 4 numara arası dedi.yani hem 3 hem 4 oynayabilir dedi.hem aradığımız pozisyonda olduğu için hemde avery ile ikili oluştursun diye alındı adam.
 
Açıkcası çokta kötü bir transfer değil.Grenee'in suçu bence sert olmaması idi.Bu transfer süper bir transfer değil ama bence şuan 3 tane sayı atabilecek ribaunt yapabilecek savunma yapabilecek blok vurabilecek oyuncumuz oldu.Bu özellikler 3 oyuncuda da var.Bu önemli.Belki 3 lük pek sokan uzunumuz yok.Ama ben bir 3 numaranın alınması kanaatindeyim.Yoksa işimiz gerçekten zor.Bu takım bir yere kadar gider.Asla Efes,Telekom ile baş edemez...

Ama transfer bekliyor muyum pek değil...
 
Avery Gaines kalitesinde yani orta ayar biri.. Atletik ama cok guclu degil, tipik atlayıp zıplayan 4 numaraya yakın bir oyuncu.. Dudley Slaughter gibi orta mesafe sutu var post civarı atar ama 3 lugu yoktur. Yani bir boddıcker degil, tarz olarak da boddicker'a benzemiyor. Skor katkısı fena degildir asıl onemlisi dudley-slaughterdan farkı O'nlar gibi her an ben buradayım demez, arada sırada kaybolur macta.
3.5 falan denemez bence. Hele Ahmet Arif'in defalarca belirttigi 3.5 un 3 tarafına dusen isleri pek yapamaz. Gaines'le benzesiyor desek daha dogru onun biraz sutoru, Nicevicle alakası yok Nicevic tipik yugoslav ekolu pasor uzun, Owens ise tipik siyahi uzun. Diger bir nokta Avery takımda kalacak demektir. 5.yabancı da gelmeyecegine gore. Forvetsiz bir sezon bizi bekliyor. Transfer olumsuz degil sorun aldıgımız adamlar ustuste bindi birbirlerini yada takımı tamamlayacaklarına hemen hemen aynı ozelliklere sahip 2 ser oyuncumuz oldu :) ufak tefek nuanslar var tabi. Dee-Avery Gaines-Owens, ya 2 ve 3 numara orasını hic sormayın..

Not : yorumları okudum da, Ahmet Bey sizde sut idmanı demeyin lutfen :) lafım size degil teknik heyete sozde sampiyonluk icin kadro kuruluyor aldıgımız oyuncuları calıstırarak ozelliklerini degistirmeye umut baglıyoruz :) sut atanını alırsın o zaman. 3/4 icin ideala yakın adamdı d.thompson. Kenan ve Ahmed'in dedigi gibi albanın yıldızıydı fakat averyle birlikte kariyerleri dusustedir. Panionious Alba Gs.. Pani onlardan sonra K.Winston A.Hutson'ı almıs, Alba'da bu yıl hedef kucultmedi buyuttu gibi geliyor bana , isin ilginci bizde :) (nasıl oluyorsa onundeki tt efes fb bjknin yabancıları seninkilerden iyi)
Kenan'a katılıyorum bence Gaines'ten bazı yonleriyle iyi,.. pek de fark yok belki.. Wright-dudley ikilisi gaines-owens ikilisine her konuda ustunluk saglar. Albanın formuna yorumlarına pek aldanmayın benim bildigim alba kadroda tutmak isteseydi tutardı. Berlindekiler diyor ben degil..
 
Savunma sut potansiyeli var(dı) takım oyunucusu vb. gencliginde abd de umut vericiydi ama artık o kadar degil, ben isin o tarafından korkuyorum. Avery'de de benzer durum soz konusu umarım ikisinin birlikteligi birbirlerini yukarı cekmeye yarar. Ama biraz umutsuzum acıkcası. İkisi de biraz sermis ve turkiye'ye gelmis gibi geliyor, hayırlısı. Mersin ve O.renault maclarını alalım da gerisi yavas yavas gelir.
 
ben olsam hüseyin gibi pivot bulmuşken bunu değerlendirirdim...
hüseyin boddicker okulaja tufan dee
fatih -?- erdem murat cüneyt

hüseyin'e alan açacak ve ikili sıkıştırmalarda cezayı kesecek bir 4 numara boddicker...zaman zaman 4 e kayacak,ayrıca ribaunda müthiş bir katkı verecek tecrübe abidesi bir 3 numara.dış oyuncu durduran ve cexa şutlarını değerlendiren bir 2 numara ve güven veren her şeyi yapabilen bir pg...
yedeklerde blokçu bir pivot olan fatih...okulaja nın yaşından dolayı dinlendirildiği dönemde onu en iyi yedekleyebilecek olan türk oyuncu erdem,şutu istikrar kazansa ilk 5 e girer diyeceğimiz bir murat ve ülker'in şampiyonluğunda katkısını unutamadığımız ve murat hoca ile neler yapabileceğini herkese gösteren cüneyt... -?- işareti içinse bir oyuncu bulamadım...cemali 5. uzun olarak düşündüğümüzde sert bir oyuncuya gerek yok.fakat 3 numarada şut atan oyuncu sıkıntısı çekebiliriz.en azından ceza şutlarını sokabiliecek.yani joker bir oyuncu.bunun için de aklıma kakiouzis geliyor.piyasası pek yok fakat tanınmış,klübe vizyon getirecek,görevi en iyi şekilde yapan,ben atıyım egosu olmayan,basketbolu gerçekten bilen bir oyuncu.en önemlisi bir ekol basketbolcusu(bkz.nicevic).bu takım da aşağı yukarı şimdikiyle aynı bütçeye gelirdi....
 
Ben Wallace gitikten sonra Detroit savunma takımı çizgisinden çıkmaya başladı... Chris Webber'i almaları bu dönüşümün hızlanmasına sebep olmuştu, şimdide Gerald Fitch'e şans tanıyorlar... Tam kendi oyun karakterlerini bulmuşken bundan vazgeçmek Detroit için pek iyiye işaret değil...

Gerald Fitch hakikaten yetenekli bir oyuncu, ama bu yeteneklerini bizde pek akıllıca değerlendirememişti, ciddiyetsizdi... NBA'de ilk etapta çok süre alamaz, ancak aldığı sürelerde faydalı işler yapabilirse kendini gösterme fırsatı yakalamış olur. Tabii mücadele edebilirse...
 
3 numara oynayacak adam isteniyordu.. geldi işte.. kim owens için şutu yok dediyse üstüne yapışmış kalmış forumda.. bu adam skor yapabilende bir oyuncu.. üstelik savunmada yapabiliyor.. takıma lazım olan 3-4 oynayacak adamdı alındı işte.. rahat olmak lazım.. bide artık para kalmadı.. transfer beklemeyelim:)
 
Owens iyi bir tranfer ama beklediğimiz gibi yıldız eğil. Atlayıp zıplayan bir oyuncu. dediğiniz gibi Gaines'in biraz şutörü. Ama üçlük tehdidi yüksek değil. İyi bir transfer ama 3 numaranında gelmesi bu transferi daha önemli yapr ve yüceltir. Gelebilecek komplike bir 3 numara ile eksiklerimizi kısmen kapatırız. Ama 3 nuamra şart. Owens koşkoş basketbolunda Dee ile oldukça iyi anlaşabilir. Ayrıca dediğiniz gibi Avery ile uzundan zamandan beri oynuyor. Acaba Avery mi önerdi? :?
 
adamımıızı pek tanımıyorum ama savunması iyiyse 3 de oynayacak kadar ayakları hızlıysa iyidir ozaman :D aslında hala 3 numaraya htiyacımız var sanırım ama alınma ihtimalı düşük. ama takımımız koşkoş baketbolu oynuyacak bu yüzden çok heyecanlı bir sezon bizler bekliyor .
 
Darrell Mitchell Lietuvas Rytas ile anlasmis. yolu acik olsun. cok sevdigim bir oyuncuydu. özellikle üclükleri ve o basket foulleri süperdi.
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Owens iyi bir tranfer ama beklediğimiz gibi yıldız eğil. Atlayıp zıplayan bir oyuncu. dediğiniz gibi Gaines'in biraz şutörü. Ama üçlük tehdidi yüksek değil. İyi bir transfer ama 3 numaranında gelmesi bu transferi daha önemli yapr ve yüceltir. Gelebilecek komplike bir 3 numara ile eksiklerimizi kısmen kapatırız. Ama 3 nuamra şart. Owens koşkoş basketbolunda Dee ile oldukça iyi anlaşabilir. Ayrıca dediğiniz gibi Avery ile uzundan zamandan beri oynuyor. Acaba Avery mi önerdi? :?

gerçi fatih arkadaşımız çok güzel analiz etmiş owens'ı ancak koyu ile çizdiğim yerler bu transferin ana hattını oluşturuyor , owens süper star değil ama iyi bir takım oyuncusu ki bence çok doğru bir transfer oldu sahada birbirini tanıyan oyuncuların olması her zaman avantajdır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst