2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak şunu da belirteyim TV'nin sesini açtıysan eğer salondan çıkan sesin hangi bloklara ait olduğunu da bir sor bence 8) Gelecekteki maçlarda T bloktan desibel desibel sesler bekliyoruz :D Anladınız siz ;)
 
Ben gece maçı izledim CEm abinin sesi çok yankılanıyordu. :) Murat hocanın en büyük yardımcısı. :)
 
Rawle Marshall da aradığımız bir oyuncu olabilir.Serbest kalmış.Ama pek bilgim yok 2.01 boy var 3 numara oynar.
 
Rawle Marsahall şutör bir 4 numara olsa alınabillirdi ama biz şutör bir 4 numara olmadıgı için
Marshall ında şutu yok onun için bence almayız
 
Kenan Nba takımlarının çoğuna bakıyorum da 17-18 oyuncu var en az 2-3 tana adam bırakacaklar.Bunlardan bize düşen kesin birileri olacaktır tahminimce.Senin aklında olan birileri var mı?
 
Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Kenan Nba takımlarının çoğuna bakıyorum da 17-18 oyuncu var en az 2-3 tana adam bırakacaklar.Bunlardan bize düşen kesin birileri olacaktır tahminimce.Senin aklında olan birileri var mı?
Richie Frahm , Awvee Storey , Bernard Robinson alınabilcek oyuncular
 
Frahm benimde aklımdan geçiyordu şuan Phoenix kadrosunda ve kadro tamamlanmak üzere.Yanılmıyorsam bir adam daha bırakacaklar.Türkiye ligini de biliyor.Şutuda iyidir.

Awvee Storey daiyidir baya.ucksın da kadrosunda 16 oyuncu var belki bırakılabilir.Az bir ihtimal olsada.

Bernard Robinson da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamadı.Birkaç yıldır Nba de belki Nets onu bırakabilir.İşte çok rahatlıkla yapar Tbl de.

Ama bu saydığın isimler gibi birkaç isim daha çıkacaktır ortaya.Ondan sonra olay bizim teknik ekipte bitiyor.Ama bu 3 isime de hayır denmez benim verfdiğim 4 isimle birlikte boşa çıkabilecek 7 isim oluştu. :)
 
Isallah iyi bi şut yüzdesi olan oyuncu alınır eger dikiş tutarsa 3 numarada bizi o zaman işte kimse tutamaz o zaman iyi bir kadro oluruz
 
"F.Bahçe'yi çok üzeceğiz"
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda kadroya alınmaması en çok tartışılan isimlerden biriydi Hüseyin Beşok. Altı yıldır yurtdışında başarılı bir kariyere imza atan tecrübeli pivot sezon başında Galatasaray'ın teklifini kabul ederek Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Sarı-kırmızılıların Türkiye Kupası'na erken veda etmesinin ardından Beko Basketbol Ligi'nin ilk maçında 17 sayı ve 12 ribaundluk performansı ile Banvit galibiyetine imza attı. Efes Pilsen formasını giyerken 1 Koraç Kupası, 2 Türkiye Şampiyonluğu, Fransa'da Le Mans ile lig ve kupa şampiyonluğu, İsrail'de Maccabi Tel Aviv ile 2 kupa ve 1 şampiyonluk, son olarak da geçen sezon Polonya'da Prokom ile şampiyonluk yaşayan Hüseyin Beşok, bu kolleksiyona şimdi de Galatasaray ile bir şampiyonluk eklemek istediğini söylüyor.

TEK İHTİYACIMIZ ZAMAN

Tecrübeli basketbolcu, "Türkiye Kupası'ndan elenmemiz bizi çok üzdü. İyi basketbol oynadığımızı da söyleyemem. Ama 1 haftalık bir çalışma ile hatalarımızın bir kısmını giderdik. Nitekim Banvit maçına çok iyi başladık ve farklı öne geçtik. Ancak daha sonra yeni bir takım olmanın vermiş olduğu dezavantajlar nedeniyle bu fark kapandığı gibi rakibimiz karşısında geriye de düştük. Yine de toparlanıp, iyi savunma ile maçı kazandık. Ama şuna inanıyorum; eksiklerimizi zamanla giderdikçe daha iyi bir takım olacağız" ifadesini kullandı. Geçtiğimiz sezon ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı çok üzdüğünü sözlerine ekleyen Beşok, şöyle konuştu: "Fenerbahçe maçına kadar takımımız daha iyi konuma gelecek. Şimdi Fenerbahçe'yi yenerek, onları üzme sırası geldi. Bizimle birlikte Fenerbahçe Ülker, Beşiktaş, Türk Telekom, Efes Pilsen ve Karşıyaka şampiyonluk mücadelesi verecek. Bu takımların iyi transfer yapması nedeniyle lig bu yıl çok çetin geçecek."

"KARAR TANJEVİC'İN"

Her Türk basketbolcusu gibi yeniden A Milli Takım formasını giymeyi çok istediğini ifade eden sarı-kırmızılı basketbolcu, bu konuda son kararın antrenör Tanjevic'e ait olduğunu da vurguladı. Hüseyin, "Avrupa'da birçok takımın formasını giydim ve Türkiye'yi çok iyi temsil ettiğime inanıyorum. Zaten kazandığım şampiyonluklar ortada. Eğer milli göreve çağırırlarsa seve seve gelirim. Ama davet gelmez ise de kimseye kırılmam. Bu tamamen Bogdan Tanjevic'in tasarrufudur. Buna da her zaman saygı duymuşumdur."

16.10.2007

Kaynak : Sabah
 
Bu sezon Beko Basketbol Ligi'nde final hedefleyen Galatasaray Cafe Crown'un sezonluk kombine kartlarının satışı, yoğun talep olduğu gerekçesiyle 3 Kasım'a kadar uzatılmıştı.
16.10.2007

Bu sezon Beko Basketbol Ligi?nde final hedefleyen Galatasaray Cafe Crown?un sezonluk kombine kartlarının satışı, yoğun talep olduğu gerekçesiyle 3 Kasım?a kadar uzatılmıştı. Bayan basketbol takımının maçlarını da içeren bu kartların çoğunluğunu Sarı-Kırmızılı yöneticilerin aldığı öğrenildi. Basketbol şubesinden sorumlu idareci Ahmet Dedehayır?ın 100, diğer yöneticilerin de 10?ar adet kombine kart satın aldığı belirlendi. Galatasaray Yönetimi, sutopu takımı için de kombine kart satışına başladı. Ancak şu ana kadar bu kartlara fazla ilgi olmadığı kaydedildi.


kaynak.fanatik
 
Tamamen yalan haber fener uşaklığı yapan medya yine yapmış yapacağını...
Arkadaşlar 1100 civarı kombinenin 200 civarını yönetim+sponsorlar+firmalar almıştır...
Kalan 900 Kombineyide ASLANLAR gibi biz aldık.... HALADA ALIYORUZ!!!!
 
Rawle Marshall atletik iyi ribaund alır ama tblde 4 gibi oynar bizim istedigimiz "sutu olan iceriyi de kapatabilen uzun" tarifine girmez. Nbaden bırakılacaklardan bu tur bir uzun aradım fakat tam aradıgımı bulamadım. Bu yuzden D.Marshall yazdım :) ama yaklasabilecek adamlar var. Cleveland'lı Darius Rice gibi


Dıs oyuncu icin uygun aday cok, yalnız butcemiz nereye kadar oyuncuların diger talipleri kim bunları bilmek lazım. Diger bir nokta oyle adamlar var ki hazırlık maclarında cok iyi oynamıslar ama kadro dolu tam sınırdalar, koçları bile karar vermekte zorlanıyordur. Bu tip birkac oyuncu var onların durumu kesinlesmeden ortalama-vasat ustu birini 2-3 gunde getirebiliriz. Murat Ozyer sanırım bu saydıgımız oyuncularından alabilir miyim diye bekliyor.

Skorer olmasının yanında savunması da onemli. Dee ve Tufan'ın yanına birini arıyoruz; Cuneyt ve Murat'a degil.

Ksknin aldıgı Hosley Arisin getirdigi Terry Reyshawn gibi genc oyuncuları alabiliriz ama bu riske gireceklerini sanmam. Kesiflerinden sonra.. Washington'dan Nick Young, forumda daha once gecen Roger Mason (gelir mi?)

R.Frahm bize uyar sutu var atletik calıskan savunması iyi..
 
G.Fitch serbest bırakılmış efesliler.org da bir arkadaş yazmış, doğruluğuna nereden bakabiliriz.
 
Murat Özyer Fitch'i istemiyor. Fitch gibi her hücumda 15 saniye elinde top tutan bir 2 numara bize yarar değil, zarar verir. Küçük maçlarda büyük işler yapacak oyuncudan ziyade, büyük maçlarda boy gösterecek iyi bir 3 numaraya ihtiyaç var. Benim aklımda transfer sezonun başından beri Jumaine Jones var ve hâlâ boşta... Bizim için çok pahalı bir oyuncu, ama bir şekilde getirilebilirse takım direkt şampiyonluğa oynar.

Rawle Marshall'da tam bir 3 numara. Hem atletik özellikleri çok gelişmiş, hem de iyi savunmacı. Ama şutu pek iyi değil. Yinede takıma çok faydalı olabilir...

Richie Fraham, Darüşşafaka'da iyi bir sezon geçirmişti. Daha sonra bir dönemde Benetton'da oynadı. Yani hem Avrupa'ya, hem de TBL'ye aşina bir oyuncu. En büyük özelliği keskin şutu... Aynı zamanda savunmada topa baskı yapabilen ve atletik yetenekleri olan bir oyuncu. Fakat ona 3 numara diyemeyiz. Tufan'la çok benzer tarzda...

Bernard Robinson, 2-3 oynayabilen bir oyuncu. Atletik yetenekleri gelişmiş ve iyi bir savunmacı. Ama şutu istikrarsız...

Awvee Storey, Jumaine Jones'a yakın bir kontratla oynuyordu. Takımı hücumda sürükleyebilecek bir oyuncu değil, ama savunması ve atletik yetenekleri iyi. NBA'de tipik bir görev adamıydı, Avrupa'da hangi kimlikle oynar muamma...
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
http://www.nbatr.com/nba-haberleri/pist ... kovdu.html[/url][/quote:f23f0]Biraz disiplinli olsa kesin gelirdi bize ama M.Hoca sanırım istemez...
Bende aslında istiyormuyum istemiyormuyum bilmiyorum ama tam onluk bir takım var...[/quote:f23f0]
Evet disiplinli olsa tam bizim takımlık ama disiplinli olsa.Murat Hoca disipline sokamamıştı geçen sene Aydın Örs olsa olurdu ama ...Aydın Örs geçen sene Solomon'u disipline soktu Fitch'i mi disipline sokamıcak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst