ben kaçıyorum arkadaşlar iyi geceler herkese
Gökce Başaran' Alıntı:Aslında 5 yabancı sorun yaratabilir.3 ünün sahada kalması ve en az 25 dakika sahada olacağını düşünürsek diğer iki yabancının sürelerini otomatikman kısıtlanacak.
Murat hocaya çok büyük iş düşüyor bu konuda.
Gerald fitch atlanda hawks ile sözleşme imzaladı..Fatih Hısım' Alıntı:Fitch gelirse takimin dengesi kötü bozulabilir. Sözlesmeye istedigimiz zaman fesh edilebilir maddesi olmasi lazim. eger en ufak bir disiplinsizlik yaparsa gözünün yasina bakmadan gönderilmeli. neyse biz konusmaya basladik oyunculari bilmiyoruz. hayirlisi olsun insallah takimimiz icin.
Riddimi hoplatır bu yahuMurat İnal' Alıntı:Evet beyler yeni transfer adayımız
gördüğünüz gibi son derece skillful yani aehah
[youtube:2d9c3]http://www.youtube.com/watch?v=EY8G_96uYkg[/youtube:2d9c3]
Ben hatırlıyorum su lafı.Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":add2c][quote="Burak Barut":add2c]Arkadaşlar gece gece size iki güzel haberim var.
Ahmet Dedehayır Gs Tv'yer yaptığı açıklamada Avery'i göndereceklerini ve NBA'DEN 2 TANE ÇOK SES getirecek oyuncu alacaklarını söyledi.Bu oyuncular Dee Brown'dan bile ses getirecek dedi.
Ayrıca Avery'nin iyi oyuncu olduğunu fakat burada uyum sağlayamadığını söyledi.Ayrıca yeni gelecek 2 oyuncumuzla birlikte hedefimizin en kötü Final olduğunu bunun dışında hiç bir dereceyi başarı kabul etmeyeceğini söyledi.
2 oyuncu transfer edilecek arkadaşlar Ahmet Dedehayır öyle buyurdu Baktılar durumlar kötü Hedef şampiyonluksa 125 bindolar fazladan verilecek anlaşılan.Büyük olasılıkla gelen oyuncular 2 ve 3 numara olurlar.