2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcus aslında çok iyi işler çıkartıyordu orda niye kovuldu anlamadım
gelse yinede çok faydası olur ama maymun iştahlılığa giriyor artık bu
Biz ihtiyacımız olan mevkiiye bakalım en iyisi
 
arkadaslar bugun kayıt oldum herkese selam öncelikle.ben bu sezon takımdan hiç ümitli değilim.geçen sene kadromuz daha iyiydi.basketbolu basketbolu bilenlerle oynayacaksın.
Son 2 senede sayı kralı bizim takımdaydı ama nedense 1 sene sonra 2 side gitti.Fitch ve dixon sayesinde cok maç kazandık.
Bazılarımız bireysel oynuyalar takım oyunu oynamıyolar diye eleştiriyorlar ama nasıl futbolda 10 numaranız yoksa sıkıntı cekiyorsanız baskette de bu şart.
Bence solomon fitch den daha karaktersiz bir oyuncu ama gecen sene ülkeri şampiyon yaptı.Şunu düşünün kadromuzda şu an fitch ve dixon olsaydı 7 resmi maçta ve 6 sı kolay olan maçlarda 3 mağlubiyet alırmıydık.
Bence sorun hocadan kaynaklanıyor.casa maçını netten takip ettim canlı olarak iyiki tv vermemiş sinir krizi gecirirdim.Cüneyt takımın su an en formsuz oyuncusu,bukadar maç ona nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil ve cok gereksiz oyuncu değişiklikleri yapıyor hoca.takımın ritmini bozuyor.gerci kadromuzda sadece 5 ile 8 i zorlucak kadro.uzun yazdım.herkese iyi geceler

Uyarı: Yazılarında Türkçe´ye özen göstermemeye devam edersen bir daha düzeltme yerine silme tuşuna basarım (O.Y)
 
Evet beyler Luke Jackson beklenildiği üzere serbest bırakıldı.Hadi bakalım hayırlısı. :)
 
abooooo sımdı heycan basladı gökce insallah bu sefer olucak kardesım seninde benimde istedigimiz adam bu sefer gelicek biz gonlumuzden gecenı soyluyoruz olucak diye kagıde yok !!!!
 
Raptors Waive Jackson, Set Opening Night Roster


(October 29, 2007) - The Toronto Raptors announced Monday their roster for Wednesday?s regular-season opener versus the Philadelphia 76ers at Air Canada Centre. In accordance with league rules, all teams were required to reduce their training camp rosters to a maximum of 15 players by 6 p.m. today. The Raptors released forward Luke Jackson today to reach the league limit.

Each team is required to carry 12 players on its active list and one player on its inactive list. Teams may have a maximum of three players on its inactive list. There is no injured list - a player?s designation can be changed from inactive to active on a game-to-game basis. Players sent to the NBA Development League will continue to count on a team?s inactive list.

The upcoming campaign marks Toronto?s 13th season in the NBA. They captured their first divisional title in team history last season winning the Atlantic Division with a franchise high-tying 47-35 record.

The Raptors will start the season at home for the ninth time in franchise history. They hit the road for the first time in 2007-08 on Friday when they visit the New Jersey Nets at IZOD Center in East Rutherford, New Jersey.

The Raptors finished the preseason with a 5-2 record. They won their final three preseason games by an average of 25.7 points
 
ya skorer diyoruz da bence savunmacı da lazım dışarıya çünkü çok sayı yiyoruz
 
Luke Jackson Marcus Slaughter Sammy Mejia Devin Green Jeremy Richardson serbest bırakılmıs. Murat Ozyer hala 4 yabancı da ısrar ederse kafasını taslara vurur..
 
Luke ve Slaughter herkesin gonlunden geciyordur da dıs oyuncu acıgı ne olacak? Savunma yapabilen, ilk adımı hızlı, Dee ve Tufan'a yardım edecek oyuncu.. Gregory Shumpert Apodaca İbrahim Omer Nicholas Muratcan Haluk gibi dıs oyunculardan bizde kac tane var, bir tek Tufan?? peki yine bu oyuncuları kim savunacak yine bir tek Tufan belki biraz Erdem. Luke ne kadar 2 gibi oynayabilir İbrahim'i Gregory'i
ne kadar kovalayabilir?

Ah murat hoca ah ne vardı adasını yollamadın sene bası.. savunma yada hucumdan birini bari dogru durust yapan bir dıs oyuncu alabilseydik, simdi boyle koseye sıkısmazdık. Sinan Guler goz gore gore gitti. Sinan'ın patlama yapacagını tahmin etmesen bile Murat Kaya'dan bir sey olmayacagı belliydi. "pegasus" :)
 
takımımızda ki transfer şaşkınlığı ve curcuna devam ediyor,torbadan kim çıkarsa son transferimiz o olacak,pek konusulmadı ama menejerimizin istifası oldukça anlamlıydı... murat hocanın yüzünde inanılmaz bir sıkıntı var,bence birileri bırak hoca desin diye dua ediyor..bence murat hoca bu yükün altında eziliyor,suçu kendinde aramalı bahanesi yok yönetim bütün imkanlarını seferber etti,o ise galatasarayı NBA yaz kampına tercih etti!!!transferde geldiğimiz nokta ne yazık ki hiç iyi değil...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst