2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luke Jackson İtalya'dan, Marcus Slaughter İsrail'den bir takımla anlaşmak üzereymiş..
 
O İtalyan Takımı Milano olması çok yüksek ihtimal.İtalya'da forvet mevkiği eksik olan en belirgin takım onlar gözüküyor ve eurolig takımı olduğu için orayı tercih etmesi çok normal olacaktır fakat Slaughter'ı alabilirdik bu da tamamen büyük! antrenörümüzün beceriklerinden kaynaklanıyor.
 
Oysa ne umutlanmıştım..Luke gelecek,takımdaki büyük bi eksiklik ortadan kalkacaK..Hücumda bizi sırtlayacak diye düşünüyordum.Hatta bunun yüzünden dün Raptors forumlarına girdim serbest bırakılmayla ilgili herşeyi okudum.Artık Bu öyle bi hale geldi ki sıkıldığım derslerde hemen defterin arkasını çevirip değişik rotasyonlar kuruyordum gelecek 5 numarayı da hesaba katarak.

Hadi Luke yanılt bizi seni 2 senedir isteyen köklü bir klübe gel..

Umarım düşündüğüm gibi olur,hadi hayırlısı..
 
haydi luke haydi ya gelip şurdaki yazıları okusa adam kariyeri filan bir köşeye bırakıp bedavaya oynar luke jacksona karşı çıkan bir kişi görmedim daha :) hemde gsbaskette :)
 
Marcus Slaughter ile ilgili farklı forumlarda farklı transfer söylentileri var. hapoel Jerusalem'in adı geçiyor. bir de benetton'un.

Ben mümkünse gaines ya da owens'ın gönderilip yerine slaughter'ın alınmasını ve ayrıca 2 ve 3 numaralara birer oyuncu alınmasını arzu etmekteyim. koca seneyi kurtaracak çözümün bu olduğuna inanıyorum. Keşke Mitch tutulmuş olsaydı 5. yabancı olarak.

Luke transferi herkesi mutlu eder ama Timur'un yukarıda söylediklerini de unutmamak gerekir. Özelikle Efes ve Fener kısa oyuncualrını savunmak için elde sadece Tufan var. Luke'n yanına bir de 2 numara lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst