bence cok fazla uzatmaya gerek yok takımın uyumu harika sadece hüseyin cıkınca pota altı rezıl oluyo. sert, elı duzgun tecrubelı 5 numara herseyı cozer
Umuyorum ki biz daha iyisini alacağız...Muhammet Kaan' Alıntı:Banvitspor Harvey'i aldı
Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvitspor, geçen sezon Beşiktaş Cola Turka formasını giyen Donnel Harvey ile sözleşme imzaladı.
Banvitspor Genel Menajeri Turgay Çataloluk, Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda düzenlenen imza töreninde, önceki sezon Beşiktaş Cola Turka'dan bildikleri Harvey'i, 2007 Las Vegas Yaz Ligi'nde de izlediklerini söyledi.
Daha önce NBA ve ULEB Cup'ta forma giyen tecrübeli pivotun, oldukça enerjik bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Çataloluk, ''Bu yönüyle agresif basketbol oynayan takımımızın kimyasına uygun bir oyuncu. Tecrübesiyle de takımımıza katkısının büyük olacağına inanıyoruz'' dedi.
http://www.sporx.com
keşke biz alabilseydik
Fırat Aydın' Alıntı:Owens'ın Harvey'den 1-2 gömlek iyi olduğunu düşünüyorum şahsi fikrim.
Onur Yavuz' Alıntı:Hoşgeldiniz Savaş Bey... Murat Özyer konusunda Burak´ı sakinleştirebileceğinizi umuyorum.
Burak "Abi bugün internet kablosunu çektim" dediğin zamanlarda nedense ayrı bir huzurla uyuyorum
Gökçe foruma Luke Jackson ismini sen aşıladın, sen vazgeçtin ama Arda hala imzasında bu ismi kullanmaktan vazgeçmedi
Timur Saglam' Alıntı:J.McCoy J.Butler gelse iyi olurdu. D.Rice'a benzeyen Mohamed Abukar diye biri var, tanımıyorum bilen var mı oyuncuyu?