2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chris Burgess Ahmet Abi..Daha önce beğendiğim bir oyuncuydu sezonun ilk maçlarından..Yarım saat sonra maçı var Beşiktaş'la..Bir de alıcı gözüyle bakalım gerçi kulüp düşünür mü bilmem de ;)
 
Burgess 20 sayı attı ilk yarıda..Gerçekten şahane..3 de bloğu var..Alalım diyenler parmak kaldırsın :D
 
fb maçında daha iyidi. ömer aşık'a üst üste iki blok yaptı ve maçın ikinci periyodunda üç tane smaç yapmıştı ve nba haftanın hareketi için jenerik olacak güzellikteydi...
 
Gelecek iyi bi beş numara kesinlikle takımımızı belki abartılı gelebilir ama bence eurolegue ayarında bi takım yapar.Zaten zaman zaman savunmanın dozajını arttırdığımızda eurolegue seviyesini yakalıyoruz ve öle ya da böle eurolegue takımı fülker i de sert savunmamızla yendik.Fatih in sınırlı hücum potansiyeli Cemal in henüz bir pivot alternatifi olabilecek çapta olmaması Hüseyin i 5 numarada yalnız bırakıo.Bence skor olarak Hüseyin oturduğunda gönül rahatlığıyla izlediğimiz skor potansiyeli yüksek bi 5 numara şart şampiyonluk için.Şampiyonluktaki rakiplerimiz genelde iyi uzun rotasyonuna sahipken ben Hüseyin olmazsa ki Allah korusun takımımızın çok zorlanacağını düşünüorum.Beykozun 5 numarası mesela Hüseyin in için çok iyi bir alternatif olur,eli çok düzgün skor potansiyeli fazla bu tarz bi oyuncu çok faydalı olur ve belki de şampiyonluk yolunu yarılar.
 
Burda en büyük handikap gelecek beşinc, yabancının ligde diğer yabacılardan süre çalacak olması . 5 yabancı ile oynarsak her bir yabancıdan ortalama 24 dk yaralanabileceğiz. BJK bu açıdan akıllıca bir transfer yaptı eğer T.C: vatandaşı yapabilirlerse Drobnjak'ı sınırlama olmaksızın oynatabilecekler
 
Chirss burges Erman kunter doneminde 1 mac takımımızın formasını giymişti,
23 sayı 7 -8 ribaunt gibi bi ortaLama iLe macı tamamLamıstı.
Ayrıca Forum acıLmıs, bizLere ve 70 miLyona hayırLı oLsun :D
ancak renkLer beni pek sarmadı :roll: Sarı kırmızı Forum Daha bi hoştu Bence 8)
 
herkese merhaba.yeni üyeyim.chris burgess fb maçında 27 sayı 16 ribaund, bjk maçında 25 sayı 10 ribaund ile oynadı.ama üst düzey bir takımda oynar mı bilemem.benim de aklımda ümit sonkol var banvit de oynuyor.harvey ve adeleke nin yanında yedek ama bence kalitesi var.yerli olduğu için hüseyin'i dinlendirmek için oynayabilir.hücüm potansiyeli iyi.3lük atabiliyor.ribaund tehdidi de var ama sezon ortası transferi çok zor.
 
Ykonu dışı olacak ama merak ettiğim bir soru soracam gelecek yıl euroleague'ye nasıl gidebiliriz?
 
ALİ YEŞİL' Alıntı:
Ykonu dışı olacak ama merak ettiğim bir soru soracam gelecek yıl euroleague'ye nasıl gidebiliriz?
birçok söylenti var .
bunla ilgili bir olayda bu yıl ulebte final 8 oynayan takım gelecek yıl el oyıyacak.
 
seneye Fülker yerine bizi almalari icin sampiyon olmaliyiz. Bu bizim icin gercekk bit koz olur. aksi takdirde takim yerinde sayar. Euroleage e katilirsak büyük sicrama yapariz.
 
ULEB'de yada ligde şampiyon olmak lazım şu anki takım sayısına göre..Eğer takım sayısı artarsa ULEB'de Final Eight'de bir maç kazanmak yada kazanmadan ligde final oynamak yeter diye düşünüyorum..Artı taraftarımızın performansı da önemli..ULEB'de taraftar ortalamalarında 54 takım arasından 53.üyüz..Böyle devam edersek ULEB'de bizi hiçbir yere almazlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst