2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle Hüseyin'in yükünü hafifletecek, Hüseyin ile değişmeli oynayabilecek kaliteli bir 5 numara lazım bu takıma. Cemal ve Fatih ile olacak iş değil bu.

Eğer yönetim şampiyonluğu cidden istiyorsa, inanıyorsa 5 NUMARAYA TRANSFER!
 
ben hıte'yi pek beğenmedim büyük maçların hiçbirinde varlık göstermedi bjk maçında 10 fb maçında 7 telekom maçında 6 sayı attı sizce hıte nin yerine gary neal olsa daha verimli olamazmıydı?
 
ALİ YEŞİL' Alıntı:
ben hıte'yi pek beğenmedim büyük maçların hiçbirinde varlık göstermedi bjk maçında 10 fb maçında 7 telekom maçında 6 sayı attı sizce hıte nin yerine gary neal olsa daha verimli olamazmıydı?

hite sadece sayılarıyla degıl top calma rıbaund ıgıbı katkıları var bence cok ıyı bıoyuncu
 
Murat Celep' Alıntı:
[quote="ALİ YEŞİL":2tipblk6]ben hıte'yi pek beğenmedim büyük maçların hiçbirinde varlık göstermedi bjk maçında 10 fb maçında 7 telekom maçında 6 sayı attı sizce hıte nin yerine gary neal olsa daha verimli olamazmıydı?

hite sadece sayılarıyla degıl top calma rıbaund ıgıbı katkıları var bence cok ıyı bıoyuncu[/quote:2tipblk6]
ayrıca ncaa de tum zamanların en ii sutorlerınden biri
 
Benim de hatırladığım kadarıyla Özyer şu anda yabancı oyuncuların başarımından memnun olduklarını ancak rakiplerimizin transfer politikasına göre durumu gözden geçireceklerini açıklamıştı.
 
Darrel Mitchell , Beşiktaşın Uleb Cup daki rakibi Chalon ile anlaştı
Chalon da eski oyuncumuz Terquin Mott oynuyor .

Gerald Fitch de Tisettanta Cantu ile anlaştı .
Tisettanta Cantu da Denham Brown da oynuyor .
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Galatasaray'a en uygunu 5 numara Olympiakosun serbest biraktigi Baby Shaq transferi olmalidir..Sofoklis Schortsianitis...!!!

sofoklis isim olarak çok güzel gelebilir ama adam 6 aydır basketbol oynamıyor.sezon başı olsa böyle bir risk alınabilir ancak şu anda takımın belirli bir düzeni varken yeni gelen yabancının oturup takımı izlemesi için değil alınacaksa 1-2 seviye daha yukarı çıkartması için alınmalıdır bence
 
Turkbasket sitesinde gecen gunlerde belirttigim gibi,Sokoflise bazi ULEB takimlarindan teklif geldigini yazmistim.Bu haberi Moskova'da bulunan Sport-Express gazetesinde calisan bir editor Rus arkadasla tartisirken Turkiyeden bir takimin Baby Shaq ile gorustugunu menejeri soylemisti.Rusyadan ise BC Khimki dusunuyordu Nikita Morgunovu yedeklemek icin..Zaten Nikita kismen 4 numara oynuyor. Turkiyeden hangi takimin Baby Shaq'a teklif goturdugunun bilgisine tam ulasamadim.
 
Hangi Türk takımı alırsa alsın çok yanlış bir transfer olur. Neden mi?

1- aşırı kilolarından hiç bir zaman kurtulamadı, tempolu basketbol oynandığında çabuk yoruluyor ve faul problemi var.

2- disiplinsiz davranışları nedeniyle takımdan kovuldu

3- uyuşturucu kullanıyor

4- 6 aydır basketbol oynamıyor

5- sürekli sakatlanıyor
 
Uyusturucu konusunda belki yanlis bir bilgi olabilir ama diger konularda cok haklisin..Ama Baby Shaq'in bir Cemalden,Fatihten % 40 daha fazla katki verebilecegini dusunuyorum.Her ne kadar sorunluda olsa...

Sonucta bize Kimani Ffriend gibi bir pivot lazimdi..Ne yazikki Murat Ozyer'in bekleyelim,gorelim politikasindan dolayi Ffriend'i kacirmis olduk..
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Baby'nin bizim takımın hızına yetişebilmesi için 50 kilo vermesi gerekir..

Baby oldugu yerde dursa ziplasa zaten rakip oyuncular kayaya carpmis gibi olacaklar,ve dolayisiyla hucum faul:)

Saka maka bir yana,Kimani Ffriend bu takima cok uyardi..

Aslinda Lorenzen Wright (Atlanta) bu oyuncu icin Avrupaya donebilir haberleri vardi 10 gun oncesine kadar Rus medyasinda...Acaba diyorum???
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst