valla bencede jeff 1 numaradir onun ilk maci turkiye kupasindaydi sanirim adam 42 sayi atmistiGökce Başaran' Alıntı:Jeff Trepagnier-Mike Jones ikilisi ile ilgileniyormuşuz.
Kaynak:Tblforum.com
Valla Jeff olursa süper olur.Her işi yapar.Dış şut özürü var biraz ama olsun.Slaughter ile ikisi potaları iyi sallar.
Jones da iyi adam.Şahsen beğenirim.Büyük maçlarda çok öldürücü üçlüğünü gördüm.Savunması da iyidir.
Ama önceliğim her zaman Jeff'tir.
Arda ben de zaten tek amacı top çalmak dedim ama top çalma kralı aynı zamanda iyi savunmacıdır diye bir kural yok. bakınız orhan güler. top çalardı ama savunma adına başka hiçbir şey yapmazdı. Jeff de öyle. 2-3 top çalıyor maç başına ama o topu çalmak için harcadığı enerjiyi savunma da kullanmıyor. oyuncunun arkasına geçip topu çalmak için koşmak var. oyuncunun önüne geçip elini kaldırarak savunma yapmak var. bu ikisi farklı şeyler ve Jeff ilkini yapar ikincisini değil. Oyundan çok çabuk kopabiliyor. şutu istikrarsız. ben şahsen çok beğenmiyorum. Jones'u tercih ederim.Arda Öztürk' Alıntı:ya jeff avrupa liginde top çalma rekorunu elinde bulunduruyor nasıl savunma konsantrasyonu yok anlamadım :?
Cem YILMAZ' Alıntı:cüneyt'in efes'ten ayrılma durumu var acaba ilgilenirmiyiz?