peki oyunundan ne haber abi?nasil bir oyuncudur almaya degermi cunku en kotu donemleruinden birini yasarken bjk bile alip oynatma luzumu gormemeis bu adami?bu bjk nin teknik yargilama hatasindan dolayimi yoksa oyuncunun bazi eksikliklerinden dolayimi?Cem GÜVENER' Alıntı:Eren Besiktas'tan yetismisti, gecen sene Beykoz'da kiralikti. Dikkatli arkadaslar varsa gecen sene bir cok macimiza izlemeye gelmistir, basin tribununde oturmustur.
Eyüp Abi sayfa orayı tam yüklemiyor. Bende görememiştim. Pano anasayfasının üstündeki boş yere tıkla...Eyüp YILDIZ' Alıntı:yeni topic açmaya çalıştım ama kaldırılmış galiba lütfen bu konuda bir açıklama alabilirmiyim!
banamı yasaklandı yoksa herkesemi yada forumda hatamı oluştu yeni topic açılmıyor!
Burak ,Fatih takımda kalacagını açıklamıştı.Murat Özyer de onun kalmasını istiyordu heralde.Yakında onun ile de anlaşırız,umarım.Ama inşallah geçen seneye göre daha iyi bir performans gösterir.Bu sene çok begenmedim,Fatih Solak'ıBurak Barut' Alıntı:Erdem transferıne sevınmedım degıl begendıgım mucadele gucu yuksek bır oyuncu fakat ılk transferımız bıraz daha taraftarı motıve edıcı olsaydı daha ıyı olacagını dusunuyorum.
Iyı bır 3 numaramız daha oldu gorusundeyım.
Fatıh konusuna da ayrıntı getırmesını beklerdım Sayın Recep Sen den