SATILIK OYUNCUMUZ YOK!!
Karşıyaka Spor Kulübü basketbol şube başkanı Mutlu Altuğ, beklenenin ötesinde bir başarıyla başladıkları bu sezon, sürekli göz önünde olmanın dezavantajlarını yaşadıklarından yakınıyor.
KSKHaber'e konuşan Altuğ, "Harika bir uyum yakalamıştık. Önce Hosley'in aklı karıştı. O arada çok kritik maçlar kaybettik. Ama kısa zamanda toparlandık. Fakat şimdi de Neal gündeme getiriliyor. Bu girişimlerden rahatsızız"...
Karşıyaka Spor Kulübü basketbol şube başkanı Mutlu Altuğ, son yaşanan gelişmelerin ve 2 Ocak 2008 tarihli Hürriyet gazetesinde yer alan haberin kendilerine başarıya ulaşma noktasında sıkıntı verdiğinin altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi.
"Basketbol, uyum ve takım olmanın başarıda çok önemli bir yer tuttuğu spor dalı. Biz bu ikisinde de bir hayli mesafe almıştık. Bu seneden büyük ümitlerimiz vardı. Ama esas hedefimiz, kulübümüzün 100. yaşını kutlayacağı 2012 senesinde hem ülkemizde hem de yurtdışında çok çok başarılı olacak bir basketbol takımının temellerini atabilmekti. Bunun ilk şartının uyum ve istikrar olduğu malum.
Kurduğumuz kadroyla buna yaklaştık. Kurduğumuz yönetimle de bunu yakaladık. Hatta daha da güçlendik. Bundan sonrasında tek ihtiyacımız olan şey, huzur. Ama bu bile bize çok görülüyor.
Bizim dün satılık oyuncumuz yoktu. Bugün de yok. Zaten şu an için basketbol şubesinin maddi olarak böyle bir gelir beklentisi de yok. Ama sanırım her şey, kulübümüzün mali sıkıntı içinde bulunduğu iddialarının ortaya atılması gibi, gündeme yapay olarak getiriliyor.
Bu konular, KSK yönetim kurulunda konuşularak karara varılabilecek konular. Ama böyle bir şey olmuş değil. Dolayısıyla bu girişimlerin kulübümüzle bir alakası olduğunu hiç düşünmüyorum. Eğer bu konu KSK yönetim kurulunda gündeme gelir, konuşulur ve bir karara varılırsa, biz de o kararı destekler ve uygularız. Bunun dışındaki her türlü spekülasyona ise, Karşıyaka'ya vereceği zararlar sebebiyle karşı çıkarız.
Bizim şu an odaklandığımız tek husus, takımımızı nasıl daha da güçlendirebiliriz sorusuna aradığımız yanıt. Onun dışında başka bir düşüncemiz ve çalışmamız yok.
Bu görüşlerimizi Hürriyet gazetesinin bir tür tekzip olarak kabul etmesini, değerli Karşıyaka camiasının da bu şekilde bilgilenmesini dilerim."
KSKHaber - Özel