2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lorenzen Wright gelse çok faydalı olur ama NBA kariyeri son seneler hariç iyi sayılcak bir oyuncu bizde 15-20 dakika oynamayı kabul edermi zaten Euroleague takımlarından istiyenler olur , gelmesi zor bence .

Jelani McCoy bence bizde çok uygun olur bloklarda çok etkili hücüm yönü Wright kadar yok ama faydalı olur tahminimce .
 
Huseyin Besok'un sakatLanmasından sonra murat hocanın AciL bi 5 numara transferi isteyecegini tahmin ediyorum, muhtemeLen efes mac kadrosun da oLacaktır. Gerci huseyin sakatLanmadan oncede boLe bi istek vardı ama, huseyin sakatLandıktan sonra bu transferin oLması aşikar.
 
Transfer icin bana kalirsa Cemal ve Fatihin oyunlarini gormemiz lazim derim..Efes macini sayet kaybedersek yine bizim icin sorun degil fazla,hem deplasman macimiz..Gerekirse ben GS klubune bazi kisiler araciligi ile oyuncu onerebilirim burdaki Rus menejer tanidiklarim vasitasiyla.Bakalim su haftayi bi atlatalim da.
 
Bir yabancı transfere daha haklarının bulunduğunu anlatan Ahmet dedehayır, ''Teknik ekibimiz isterse 5. yabancımızı da en iyi şekilde kullanacağız ve çok flaş bir transfer yapacağız. Taraftarlarımızın desteğiyle hem bayanlarda hem erkeklerde şampiyonluğa gidiyoruz, umarım yüzümüz kara çıkmaz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Cenk Akyol'u aldığımızda böyle demişti Ahmet Dedehayır...
H.Beşok da sakatlanmışken lütfen teknik ekip artık istesin de şu transferi gelsin "çok flaş" transferimiz !
 
Doğan Aksu' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":2p5v0p6b]bence transfer için hala erken.ulebteki gidişimizin beklenmesi iyi olur
çok kısa süre içerisinde yapılması gerekiyor efes maçında oynaması gerekior hüseyin 2 hafta yok[/quote:2p5v0p6b]

bakın bu hafta içnde değil transfer bugün bile yapılsa efes maçında en fazla 3 dakika oynar o kadar kolay değil.

benim gönlümden tek isim geçiyor.graves i tekrar getirmeliyiz hem kapalı kutu değil hem ne yapacaığını biliyoruz fiyat açısındanda en iyi tercih o olacaktır.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
bence transfer için hala erken.ulebteki gidişimizin beklenmesi iyi olur

Arda zaten gruptan çıkacağız ve bence büyük ihtimalle ikinci sırada..Şubat ayında sanırım eleme maçları..O zamana kadar alışma sürecini de eklersek bu sıralar bir 5 numara alınabilir diye düşünüyorum..
 
Graves Union Olimpia'da sezon basinda tutunamadi..Eger sampiyonluktan bahsediyorsak Graves,Denham Brown gibi oyunculardan daha iyi isimlere bakmamiz lazim.

Graves'i bilemiyorum bi turlu sevemedim ben,ama sevenlerde vardir tabi...

UNICS KAZAN'dan Darius Lavrinovic'i alirsak mukemmel olur.(Sayet ULEB'te oynama hakki olursa,cunku UNICS'te Uleb'te..)

Olmadi Lokomotiv Rostov'dan 2.10 mt boyundaki Kresimir Loncar..!!!
 
MURAT HOCA YA SESLENİORUM

sabır sabır nereye kadar sabır . her zaman sabırlı olduğunda kazandığınımı sanıosun . nolur su takıma bi takviye yapsan . takım mı bozulcak . düsüsemi gececez . bjk nin de durumu bizimkiyle aynı onlar drobniakı aldılar . bjk bozuldumu , düsüsemi gecti . hala sampionluğa oynuolar . bizde senin bu asırı sabrın yuzunden basta kimani ve drobniak olmak üzere bir sürü iii uzunu kacırdık . allahını seviosan bir kere de sabırlı olma bi takviye yok , eğer paramız yoksa tmm dicem allaha şükür paramızda var ama nie hala sabırlı oluosun nie bi takviye yapmıosun .al hüseyin boyle hep sakatlanır herif 33 yasında artık yaslandı , adamın vücudu belli bir yere kadar dim dik durabilio . fatih gibi bi duvarını kullanmıosan o zaman takviye yapacaksın kardesim . LİDERLİĞİ KAYBETCEM DİE KORKMA MURAT HOCA . HÜSEYİN SAKATLANINCA FATİH GİBİ Bİ UZUNUNUDA KULLANMAYACAKSAN VE ÜSTÜNE ÜSTÜK TAKVİYE YAPMAYACAKSAN
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Graves Union Olimpia'da sezon basinda tutunamadi..Eger sampiyonluktan bahsediyorsak Graves,Denham Brown gibi oyunculardan daha iyi isimlere bakmamiz lazim.

Graves'i bilemiyorum bi turlu sevemedim ben,ama sevenlerde vardir tabi...

UNICS KAZAN'dan Darius Lavrinovic'i alirsak mukemmel olur.(Sayet ULEB'te oynama hakki olursa,cunku UNICS'te Uleb'te..)

Olmadi Lokomotiv Rostov'dan 2.10 mt boyundaki Kresimir Loncar..!!!

sana bir tavsiyem var.rusyadaki piyasayla türkiyedeki piyasayı bir tutma.türkiye ligine oralardan oyuncu almak çok ama çok zor.
 
Arkadasim,Ben daha oncede belirttigim gibi 2 secenek var...

1.Murat Hoca Huseyinin sakatlanma ihtimalini dusundu,fakat yonetimin maddi gucunu ekonomik kullanmak adina(iyi niyet) Cemal ve Fatih'e guvendi.Bu yuzden Transfer yapilmadi acil durum olmadikca....

2.Oyak macindada en son gorudugmuz gibi Cemal ve Fatih'in sure alamadigini gorduk.Bu senaryodan ise Murat Hocanin Cemal ve Fatihe tam olarak guvenemedigi(ufak maclarda bile..) Transfer icin ULEB CUP'taki durumumuzun belirlenmesini bekledigini saniyorum...

BU 2 SECENEK VAR..ACABA HANGISI?
 
Graves Union Olimpija dan ayrıldktan sonra Cedevita ya gititi ordan da ayrdıldı . Daha sonra Barons/LMT Riga ya gitti orda dan ayrıldı şu anda boşta bildigim kadarıyla .
 
Emin'in transfer önerileri her ne kadar uçuk gelse de Hosley için sarfedilen paraları düşündüğümde para sorunu olmadığını düşünüyorum..Ama bize zaten yedek bir pivot lazım..
 
Arda, Rusyadan oyuncu almak su aralar zor fakat takimlarin elden cikardigi oyuncular var.Mesela Lokomotiv Rostov su an Rusya liginde cok kotu gidiyor.Hatta finansal sorunlar yasiyorlar.Bir tanidigin dedigine gore oyuncularini elden cikarip,genc istikbal vaadeden oyuncularla devam edeceklerini soyledi.Mesela Kresimir Loncar ismini bu yuzden dedim..Kendisi Benetton Treviso-NBA Drafti derken bayagi onemli isler yapmisti 2002-2003 sezonunda....

Bir CSKA'dan,Bir Dynamo'dan bir UNICS'ten oyuncu almamiz cok ama cok zor..Tek ihtimal kluplerinin serbest birakmasi..
 
Kenan Inan' Alıntı:
Graves Union Olimpija dan ayrıldktan sonra Cedevita ya gititi ordan da ayrdıldı . Daha sonra Barons/LMT Riga ya gitti orda dan ayrıldı şu anda boşta bildigim kadarıyla .

Bu ulkelerde niye tutnamadi??Asil arastirilmasi gereken bu..Mesela ben bir klubun antrenoru olsam hemen arastiririm niye bu ulkelerde oynayamadi.Oysaki Barons/LMT Riga son derece siradan bir takim.Gravesin oralarda mac basina 25-30 sayi atmasi lazim..
 
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
arkadaşlar iyi güzel hoşta ayrıca Slaughter'inde boşta olduğunu hatırlıyorum ki ligi tanıyan bir oyuncu olması artı bir avantaj

Slaughter aslinda evet,kisa vadede faydali olabilir bize...Yani mantikli bir transfer..Dee-Slaughter alley-ops lari nasil olur sizce?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst