ben ümit sonkol diyorum tam bize göre hem dış şutuda var
evet bende ümit sonkol diorum hem icerden hemde dısardan sutu var .Aykun Alan' Alıntı:ben ümit sonkol diyorum tam bize göre hem dış şutuda var
evet bende ümit sonkol diorum hem icerden hemde dısardan sutu var .[/quote:lo3ac167]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Aykun Alan":lo3ac167]ben ümit sonkol diyorum tam bize göre hem dış şutuda var
Hadi şu bildiğimiz olowakandi.Hadi Amre'nin posterlik mağzemelerinden biri hani yıllardır yatmaktan başka iş yapmayan Olo... 7 milyon euro mu iyiymiş.Seckin Hasseli' Alıntı:1998 1. sira drafti olowokandi hala bosta , phoneix'lede anlasamamis , kendi blogunda maddi anlasma saglayabilirse avrupaya gidebilecegini yazmis. ama bize kalin gelir 7 milyon uero'dan bahsediliyor r.madrid'le olan flortunde.
Hadi şu bildiğimiz olowakandi.Hadi Amre'nin posterlik mağzemelerinden biri hani yıllardır yatmaktan başka iş yapmayan Olo... 7 milyon euro mu iyiymiş. [/quote:3vhmi3m2]Gökce Başaran' Alıntı:[quote="Seckin Hasseli":3vhmi3m2]1998 1. sira drafti olowokandi hala bosta , phoneix'lede anlasamamis , kendi blogunda maddi anlasma saglayabilirse avrupaya gidebilecegini yazmis. ama bize kalin gelir 7 milyon uero'dan bahsediliyor r.madrid'le olan flortunde.
Hadi şu bildiğimiz olowakandi.Hadi Amre'nin posterlik mağzemelerinden biri hani yıllardır yatmaktan başka iş yapmayan Olo... 7 milyon euro mu iyiymiş. [/quote:1hx8p5ec]Seckin Hasseli' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":1hx8p5ec][quote="Seckin Hasseli":1hx8p5ec]1998 1. sira drafti olowokandi hala bosta , phoneix'lede anlasamamis , kendi blogunda maddi anlasma saglayabilirse avrupaya gidebilecegini yazmis. ama bize kalin gelir 7 milyon uero'dan bahsediliyor r.madrid'le olan flortunde.
danny nba'de 4 oynuyor,karşısındaki adama göre 5 e kayabilir dişine göre 5 numara bulursa ama kesinlikle 3 numara değil...ancak bu adam avrupa oyuncusu değil maç başına 20 steps yapar hem klübe hem bize yazık olur..ayrıca buraya alışamaz bu saatten sonra bana göre.Fakat alınırsa ve buraya alıırsa hüseyin le birlikte oynarken sayı yemeyiz...zaten yanyana dursalar rakibe sayı atacak alan kalmazSeckin Hasseli' Alıntı:danny fortson'da ortalikta yok ,cok iyi bir 3 numaraydi , problemli bir tipti ama avrupada cok is yapardi zaten seattle da bile sov yapiyordu.
kelvin cato new yorkta transfer edilip hic oynatilmadi suan nbdl de her halde oda bize yaradi.
ve tabi bide memo'nun eski yedegi araujo var oda bosta sanirsam.