G
Guest
Misafir
Ozan Kaya' Alıntı:Artık yapsınlar şu transferi ama ...
Ozan Kaya' Alıntı:Artık yapsınlar şu transferi ama ...
[/quote:2sp0x1ma]Volkan Kiziltas' Alıntı:[quote="Ozan Kaya":2sp0x1ma]Artık yapsınlar şu transferi ama ...
Arda Öztürk' Alıntı:beyler anlamıyorum ya .transfer için biri çıkıp açıklama yapmıyor diye ateş püskürüyordunuz hoca geldi sitede açıkladı play-offa doğru yapacaz dedi biz hala trasfer diyoruz,yine aynı telden çalacaksak hoca boşuna konuşmuş olur. :? herşey olacağına varsın bırakalım
Emir Kalyoncu' Alıntı:Pivot transferi sezon sonuna dogru dusunuluyorsa,o zaman DOKTOR transferi yapilmali derim...Ne bu ya,saglik kurulumuzun calismasi,tespitleri son derece kotu.Basin ile olan iliskileri olsun bir cok dalda eksileri var.Ilk once 2 hafta deniliyor,sonra 4'e cikiyor vs..Keza futbol icin konusmaya gerek yok..
Galatasaray klubunun saglik kurulunu istifaya davet ediyorum...
Belki cok enteresan ama,oyuncudan vazgectim ben,en buyuk transferimiz Profesyonel Tecrubeli SAGLIK KURULU!!!!!!!!
en son israil'den kovulmuştu...bildiğim kadarıyla otelde çalışan bi hatunu odaya atmış sonra yöneticiler filan olayı öğrenince yolları ayırmışlarMurat Celep' Alıntı:slaughter bosta degıl mı ya keske alsak adamıı
Bencede GS gibi kulüp zaten ilk önce alacağı adamın davranışlarına bakar.Ve Fitch o kadar katkı sağladıysada bi kötüsünü gördüler ve gönderdiler.Bencede gelen oyuncu sadece kendi işine bakan birisi olmalı.Arda Öztürk' Alıntı:sorunlu oyuncu istemiyoruz.
geralde fitch te geçen sene son bursa deplasmanında odaya kız arkadaşını getirtmişti filimde orda kopmuştu.
gelen oyuncu ilk önce adam gibi olmalı.son yıllarda yabancılar arasında ilkkez bu kadar uyum yakalamışken bu uyumu kaybedemiyiz.
Ünsal Y.' Alıntı:İsmet 1.5 ay sakat...
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Ünsal Y.":2errq976]İsmet 1.5 ay sakat...
Ünsal Y.' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1jbj1oqq][quote="Ünsal Y.":1jbj1oqq]İsmet 1.5 ay sakat...