2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozuk bir saat bile günde iki kez doğruyu gösterir tabi belli mi olur ya tutarsa nasıl olsa tutmassa sorun değil miş
 
Anıl Sezgin' Alıntı:
Arkadaslar istersek Hunter aliriz rakiplerimiz kim olursa olsun. Dee Brown u koskoca Olimpiyakos un elinden kaptik. Bu takimlarin ellinden hay hay aliriz. ;)

olimpiyakos bizden daha yuksek teklif yapti anlasamadiklari konu 3 yillik ve nba opsiyonu olmamasiydi , takimdan ayrilmaya karar verdigindede ise sarunas jasikeviscius'u yillik 3milyon euro'ya takima katmislardi.
adini aldigin takim 30 milyon euro butceli bir takim ama hunter'da zalgris'e gore biz avantajliyiz onlar bizim teklifimize cikamaz sunu soyleyeyim litvanya takimlari eger amerikali aliyorsa o amerikali cok kalitelidir. ve onu satmak icin alirlar biz aldigimiz amerikalilara nba opsiyonu hakkini veriyoruz , amacimiz hep gunluk basari nba'den dee brown'i bir takim sezon sonu takimina istedigi an katar bizde avucumuzu yalariz ama tabii nba'den bir takimla anlasamazsa bizde kalir yada bonservisiyle gider gerci bu ortalamarla avrupada ona bizden baska bu parayiu verecek takimda yok yani mesela greer'i goruyoruz oynadigi takim bu sene euroleague'te buyuk ihtimal final four'a kalacak ama ortalamalarina takima katkisina bak ve 800 bin euro aliyor dee brown'dan az.
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Anıl Sezgin":bd3ic167]Arkadaslar istersek Hunter aliriz rakiplerimiz kim olursa olsun. Dee Brown u koskoca Olimpiyakos un elinden kaptik. Bu takimlarin ellinden hay hay aliriz. ;)

olimpiyakos bizden daha yuksek teklif yapti anlasamadiklari konu 3 yillik ve nba opsiyonu olmamasiydi , takimdan ayrilmaya karar verdigindede ise sarunas jasikeviscius'u yillik 3milyon euro'ya takima katmislardi.
adini aldigin takim 30 milyon euro butceli bir takim ama hunter'da zalgris'e gore biz avantajliyiz onlar bizim teklifimize cikamaz sunu soyleyeyim litvanya takimlari eger amerikali aliyorsa o amerikali cok kalitelidir. ve onu satmak icin alirlar biz aldigimiz amerikalilara nba opsiyonu hakkini veriyoruz , amacimiz hep gunluk basari nba'den dee brown'i bir takim sezon sonu takimina istedigi an katar bizde avucumuzu yalariz ama tabii nba'den bir takimla anlasamazsa bizde kalir yada bonservisiyle gider gerci bu ortalamarla avrupada ona bizden baska bu parayiu verecek takimda yok yani mesela greer'i goruyoruz oynadigi takim bu sene euroleague'te buyuk ihtimal final four'a kalacak ama ortalamalarina takima katkisina bak ve 800 bin euro aliyor dee brown'dan az.[/quote:bd3ic167]

Jasikeviscius Panada değil mi ?
 
Mert Genç' Alıntı:
Bu forumdakilere çok malzeme verdik. Artık yorumlarınıza cvp vermek falan yok.

Of öleceğim üzüntüden.O zaman verme malzeme bize,yalan söylüyorsun,sonra malzeme verdim diyorsun.Hem alenen Gelip Ülkerspor'da yöneticiyim diyen sendin.Evet yaptığınız yanlış haberlerle,başka bir forumda reklam yapmaktan atılan üyelerinizle malzeme verdiniz.Kimse de bu size güvenmek zorunda değil.Beğenmiyorsan bizi yazmazsın.

Bir de çok önemli biriymiş gibi artık yorumlarınıza cevap vermek bile yok demişsin.Ünlü haberlerinişz dışında yorum mu yapıyorsun.
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Seckin Hasseli":7grv3u36][quote="Anıl Sezgin":7grv3u36]Arkadaslar istersek Hunter aliriz rakiplerimiz kim olursa olsun. Dee Brown u koskoca Olimpiyakos un elinden kaptik. Bu takimlarin ellinden hay hay aliriz. ;)

olimpiyakos bizden daha yuksek teklif yapti anlasamadiklari konu 3 yillik ve nba opsiyonu olmamasiydi , takimdan ayrilmaya karar verdigindede ise sarunas jasikeviscius'u yillik 3milyon euro'ya takima katmislardi.
adini aldigin takim 30 milyon euro butceli bir takim ama hunter'da zalgris'e gore biz avantajliyiz onlar bizim teklifimize cikamaz sunu soyleyeyim litvanya takimlari eger amerikali aliyorsa o amerikali cok kalitelidir. ve onu satmak icin alirlar biz aldigimiz amerikalilara nba opsiyonu hakkini veriyoruz , amacimiz hep gunluk basari nba'den dee brown'i bir takim sezon sonu takimina istedigi an katar bizde avucumuzu yalariz ama tabii nba'den bir takimla anlasamazsa bizde kalir yada bonservisiyle gider gerci bu ortalamarla avrupada ona bizden baska bu parayiu verecek takimda yok yani mesela greer'i goruyoruz oynadigi takim bu sene euroleague'te buyuk ihtimal final four'a kalacak ama ortalamalarina takima katkisina bak ve 800 bin euro aliyor dee brown'dan az.[/quote:7grv3u36]

Jasikeviscius Panada değil mi ?[/quote:7grv3u36]

pardon dogru panada greer'le onu karistirdim ama sonucta ayni 2 takiminda anlatmak istedigim istedigi oyuncuyu istedigi zaman alir.
 
edit...

not: Buralarda çok fazla " abi süper kaynakalrım var " adamı dolşutu bu vakitler ; kimseyle tartışmayalım diye editledim. Ama öyle her duyduğunuza her gördüğünüze zıplamayın. Şu anda hiçkimse için net birşey yok ; önerilen bazı isimler var; bazı inclemeler ve değerlendirmeler yapılıyor ; hamle zamanlamasına teknik ve idari heyet karar verecektir ; bizler değil...
 
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bütçe yeterli olursa Play--Off'lar başladığı zaman orta kalite bir 3 numara transferi yapılabilir..

Keske yabanci sayisi 6 olsada bir 3 numara bir 5 numara alsak...Kaliteli turk oyuncu maalesef yok piyasada varsa bile bosta su an icin yok..Ersan Ilyasova Barcelonadan bir gun kovulursa ki Ersanla o zaman ilgilenmeliyiz derim.
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Can Kırımlıoğlu":2qdzcy9q]Bütçe yeterli olursa Play--Off'lar başladığı zaman orta kalite bir 3 numara transferi yapılabilir..

Keske yabanci sayisi 6 olsada bir 3 numara bir 5 numara alsak...Kaliteli turk oyuncu maalesef yok piyasada varsa bile bosta su an icin yok..Ersan Ilyasova Barcelonadan bir gun kovulursa ki Ersanla o zaman ilgilenmeliyiz derim.[/quote:2qdzcy9q]


bende sana ersan ilyasova yıllık 2,5 milyon dolara oynuyor derim :) .demekle iş olmuyor.sana charleroi maçının topicindede anlattığımı sanıyordum.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":31ccb13n][quote="Can Kırımlıoğlu":31ccb13n]Bütçe yeterli olursa Play--Off'lar başladığı zaman orta kalite bir 3 numara transferi yapılabilir..

Keske yabanci sayisi 6 olsada bir 3 numara bir 5 numara alsak...Kaliteli turk oyuncu maalesef yok piyasada varsa bile bosta su an icin yok..Ersan Ilyasova Barcelonadan bir gun kovulursa ki Ersanla o zaman ilgilenmeliyiz derim.[/quote:31ccb13n]


bende sana ersan ilyasova yıllık 2,5 milyon dolara oynuyor derim :) .demekle iş olmuyor.sana charleroi maçının topicindede anlattığımı sanıyordum.[/quote:31ccb13n]

Eger sayet Barca'dan kovulursa diger takimlarin 2,5 milyon dolar verecegini sanmiyorum.Barcelonadan kovulmak demek degerinin dusmesi demek.Zaten su ana kadar Ersan tam bir hayal kirikligi Barca'da..Seneye bu tempo ile degeri 1 milyon dolara iner senelik...Ve almamiz icin hic bir neden de yok bence 1, 1,5 milyon dolar max..gibi ucretlere..Sayet her sene asama kaydetmek istiyorsak,klup olarak!
 
açıkçası hüseyinin 800 bin dolara oynadığı ortamda ersan gibi ne yapacağı belli olmayan (olumlu,olumsuz) oyuncuya 1 milyon dolar verme gibi bir lüksümüz olduğuna inanmıyorum.böyle bir kumarada murat hoca girmez zaten.birde böyle yükselişe geçen hiç bir klüp böyle büyük bir risk almaz.
 
Bugünkü Banvit maçını izleyince kendi kendime keşke Ümit Sonkol bizde olsaydı dedim..Hakikaten bakılınca abartı geliyor..O kadar transfer yapılıyor takımlara ancak yorum yaakrken 3 numara gerek 5 numara gerek diyoruz..Yerli oyuncular o kadar verimsizki.. Türk basketbolu iyice geriye gidiyor inşallah toparlanma sürecine en kısa zamanda girilir..

Ayrıca Cenk ve Ersan ile ilgili birşeyler diyeceğim.. Cenk Akyol Kira başlığı burda açıldığında kendi kendime ondan ne kadar verim alabileceğimiz konusunda çok şüpheliydim.Efes'in maçlarında izlediğimizde son maçlarında felaket şut attığı açıkça görülürdü(tabi geçen seneki maçları).Genede orta bir katkı yapmayı başarıyor takıma buna şükür..

Ersan'ın nasıl Barcelona'ya gittiğini bilmiyorum ama şu bi gerçekki o takımın kalitesinin altında performans sergiliyor.Aldığı parayla oranlarsak zaten berbat.Ersan serbest kalsa bizim takıma gelmesini asla istemem şahsen..
 
Umit Sonkol bence cok iyi bir oyuncu.Fakat soyle bir sorun var.Kendisi 4 numarada oynuyor.Inanc Koc-3..Takimimizda ise 4 numara bollugu var.(Owens-Gaines) Umit Sonkol sayet 3 numarada degerlendirilir mi,bilinmez ama Inanc Koc keske gelse derim..Hem 3 hem 4 numara oynayabiliyor.

Acikcasi Inanc mi Cenk mi derseniz,tartismasiz Inanc Koc derim..
 
Ersan'ın gelmesini hiç mi hiç istemem. NBA ona yaramamış. Kendisine has olan özelliklerinide orada kaybetmiş. Ümit Sonkol'a şuanda ihtiyacımız yok bencede. Zaten 4 nuamarada sıkıntı yaşamıyoruz. Cenk ise bir iyi hareket yapıyor ardından kahramanlığa kalkıyor. Henüz tam hazır değil...
 
Mustafa Marangoz' Alıntı:
Erdem & Tufan & Cenk daha ne 3 numarası..Bizim 5 numara ihtiyacımız var fazlası takımda kalabalık yapar bana göre.

Erdem-Inanc Koc-Tufan uclusu super olurdu aslinda 3 numaramizda olsa...

Rotasyonda Tufan-Inanc-Erdem seklinde olurdu..
 
Koray Mincinözlü zamanında bi Koul'umuz vardı. Uzun bir aradan sonra gerçi oluyor 1-2 yıl bir eurolig maçında görmüştüm onu. Zayıflamıştı baya. Baby Shaq deyince o aklıma geldi birden:)
 
Alexander Koul. O adamın zayıflamış olması üzdü açıkçası benim.Omuz genişliği olarak bir beyaz için inanılmazdı adam. Severdimde oldukça. Zaten o dönemde Türkiyede iri pivot modaydı. 7-8 takımda iri pivot vardı. Şimdi herkes hızlı pivota dönüyor. Adeleke birazda bu yüzden tutulamıyor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst