Ayuso'yu istemek olmayacak duaya amin demektir. Murat hoca istemez ve Hite'ı göndermeyiz. ayrıca Ayuso da bizim sistemimize uyarmı bilmiyorum...
Uğur YILMAZ' Alıntı:Ayuso'yu istemek olmayacak duaya amin demektir. Murat hoca istemez ve Hite'ı göndermeyiz. ayrıca Ayuso da bizim sistemimize uyarmı bilmiyorum...
Bülent Aydın' Alıntı:dınomo prkaçini serbest bırakmış ne düşünürsünüz
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":uef98duh]Ayuso'yu istemek olmayacak duaya amin demektir. Murat hoca istemez ve Hite'ı göndermeyiz. ayrıca Ayuso da bizim sistemimize uyarmı bilmiyorum...
Arda Öztürk' Alıntı:peki disiplin açısından ayyusonun farklı biri olduğunumu sabıyorsun.
Arda Öztürk' Alıntı:transfer kesin olacak.5.yabancının parasını fedarasyona yatırmışız.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Bende diyorum ki,Larry Ayuso BJK'da zamaninda 900.000 euroya oynadi sezonluguna.Zalgris'te 1 milyon 200 bin euroydu sanirsam bu civarlarda anlasma yapmisti.Sayet bu adam BJK'ta oynadiysa bizde neden oynamasin??
2..
Ünsal Y.' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":2no73qvl]Bende diyorum ki,Larry Ayuso BJK'da zamaninda 900.000 euroya oynadi sezonluguna.Zalgris'te 1 milyon 200 bin euroydu sanirsam bu civarlarda anlasma yapmisti.Sayet bu adam BJK'ta oynadiysa bizde neden oynamasin??
2..
Ali Demirci' Alıntı:1 milyon 200 bin euro çok uçuk bir rakam doğu ülkesi ve zayıf ekonomisi olan bir ülkenin takımı için çok çok fazla,NBA'den gelip nam salmış oyuncular bile bu paralara kontrat yapamıyorlarken Ayuso için çok fazla bence.