G
Guest
Misafir
Kenan, bu Ayuso düşmanlığının nedeni fantasy de seni çok yakması mı acaba? :roll:Kenan Inan' Alıntı:Ahmet abi nin hep söledigi Owens ve Gaines den birinin yollanıp 3-4 oynayan bir oyuncunu alınması Hosley gibi ve bir 5 numara alınması demesine, Gaines ve Owens dan birinin yollanıp Hosley gelmesi kısmına pek katılmıyordum ama artık hak vermeye başladım ve bence şampiyonluk için böyle bir hamle yapmalıyız . Takım bazen skor skınıtısı da çekiyor Hüseyin olmayınca da içeriden çok az sayı üretiyoruz . Bu durumda yapılması gereken 3-4 oynayan biri ve bir 5 numara , ama Ahmet abi Owens yollayalım demiş ama ben olsam Gaines yollardım .
Ayuso konusunda ise Ayuso gelicegine Fitch kalsa daha iyiydi , Ayuso nerdeyse gittigi hiç bir takımda sezonu tamamlayamıyor bize gelse eline gelen her topu potaya atar , alınması çok dogru bir hamle olmaz .
Transfer ne zaman olur bilmiyorum ama neler yapılacak merak ediyorum. Cenk'ten hoca vazgeçtiyse yazık. Gene benchte oturup okadar para alan birbaşka oyuncumuz olacak. Alpella maçını 7 kişilik rotasyonla oynadık gerçekcen anlayamadım bu kadar az oyuncuyla oynama nedenini.
Alpella maçında Hite'ı beğendim ama birşeyler eksik nedense. Umarım o eksikliği bulur hoca ve kapatması yönünde onunla konuşur.