2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada bakın.beşiktaş o bütçeyle nasıl bizden güçlü kadro kuruyor dediniz.dün aldınız ergin hocadan cevabı.boyundan büyük iş yaparsan oyuncuların parasını ödemezsin.murat hoca geçen sene söylemişti.beşiktaş geçen senede para sıkıntısı çekti ama yine akıllanmadı :) .bu senede sıkıntı yaşadıklarını dün ergin ataman ağzıyla söyledi.
 
her ne kadar Johnsen bana hem size'i hem de istatistikleri ile daha cazip gelse de bence Jasmin Hukic alinsin. Böyle bir oyuncuya ihtiyacimiz var bence. hem oyun zekasi yüksek, hem tecrübeli hem de formda. bu sezon euroleague de üst düzey maclar oynamis ve formda gelecek büyük ihtimal. Yugo ekolünden gelen adamlara her zaman güvenirim. basketbolu bilerek oynuyorlar.
 
Ya birisi basketbolun kökünden diğeri mabedinden gelecek bu kesin gibi :D

Birisinin basketbol zekası bilgisi ön planda,diğerinin Avrupa basketboluna alışkanlığı adaptasyonu ve kalitesi ortada o olmazsa bu nie oldu tartışması yapmayacağımız 2 isi,2 seçenek var.

İkisi de Eurolig Oyuncusu bu herseyden daha önemli.Çok önemli süreler alan oyuncular.

Ben şimdiden sabırsızlanmaya başladım bile :)
 
Evet bu oyuncular hakkında birkaç kelime birşey yazmak istedim. Jasmin Hukic kariyeri boyunca hep vasat bir oyuncu olmuştur. Bu sezon Olimpija'ya gelmesi ve burada kullandığı top adeti çok fazla. Ancak her ne kadar yüzdeleri yükske gibi görünsede şutu rezil bir oyuncu. O Cska'ya 25 attığı günde olağanüstü şeyler olmuştur heralde.

Emir'e katılıyorum. Kesinlikle Johnsen oyunun her yönüne katkı yapması, atletik yetenekleri, dış şutu ve hareketli bir forvet olmasıyla hem 3-4 oynuyor aynı zamanda Hukic'de böyle bir özellik yok o sadece 3 numara. bu yüzden kesinlikle britton johnsen gelirse gs 1-2 kademe daha yukarılara çıkar. Bu arada johnsen'in tek dezavantajı ufak tefek disiplin problemleri.
 
Murat Hoca zamnını bekledi ve hamlesini yaptı. Bu bizim içinde sevindirici bir hamle oldu. Hukic ve Johnsen'in ikiside Euroleague oyuncuları. İkiside bize katkı verebilecek oyuncular. Her ne kadar bir Yugo ekolü istesemde ben biraz daha Johnsen taraftarıyım. Umarım en kısa sürede transfer netleşir. Eyüp Abiye de müjde için teşekkürler.
Arda Öztürk' Alıntı:
evet beyler kim tutuyor nöbeti :)
Böyle söylediğine göre gönüllüsün heralde arda Abi... :)
 
murat hocam en iyisini bilir bize bu günleri yaşattı inş şampiyonlukta görürüz ama seneye avrupa için güzel oyunucu ve oyuncular şart
 
hukic 2006 -2007 yili nbl allstar da 3 luk sampiyonu oldugunu hatirlatirim.... takimin hepsi usa olmuyor tutmuyor hukic ceza atisini yuksek yuzdeyle sokan biri bence hukic daha mantikli.
 
ama keske litvanyali bir sutor alabilseydik demedende gecemiyorum adamlar 7 yasinda baslatiyor ust duzey antremanlara... bu donemde hukicte fena sayilmaz aslinda
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
hukic 2006 -2007 yili nbl allstar da 3 luk sampiyonu oldugunu hatirlatirim.... takimin hepsi usa olmuyor tutmuyor hukic ceza atisini yuksek yuzdeyle sokan biri bence hukic daha mantikli.

Hukic=3'luk..Eski Efes'li Grangerin 2-3 alt dusuk versiyonu..
 
johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun :)
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun :)
Sağol Eyüp Abi bu haberi veridğin için. Açıklarımızı kapatabilecek bir oyuncu umarım iş resmiyete biran önce dökülür. Eyüp Abi imza töreni düzenlenirse sen olacak mısın? :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst