E
Emin Doğanca
Misafir
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesinEyüp YILDIZ' Alıntı:johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesinEyüp YILDIZ' Alıntı:johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesin [/quote:2gyeomua]Ne sakası ciddiyim.Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2gyeomua]johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun
daha bir şey belli deil eyup abi şaka yapıo , eğer sahiden doğruysa kaynağını sölesin [/quote:9tfytreu]Ne sakası ciddiyim.[/quote:9tfytreu]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Emin Doğanca":9tfytreu][quote="Eyüp YILDIZ":9tfytreu]johnsen ile anlaşmışız büyük ölçüde akşam açıklanacakmış hayırlı olsun
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Seckin Hasseli":31s43jml]hukic 2006 -2007 yili nbl allstar da 3 luk sampiyonu oldugunu hatirlatirim.... takimin hepsi usa olmuyor tutmuyor hukic ceza atisini yuksek yuzdeyle sokan biri bence hukic daha mantikli.
Seckin Hasseli' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1uvplglv][quote="Seckin Hasseli":1uvplglv]hukic 2006 -2007 yili nbl allstar da 3 luk sampiyonu oldugunu hatirlatirim.... takimin hepsi usa olmuyor tutmuyor hukic ceza atisini yuksek yuzdeyle sokan biri bence hukic daha mantikli.
Alasakalı Katil'i unutma!Emir Kalyoncu' Alıntı:Ooooo....Granger bu ulkeye gelmis gecmis en iyi 3 numara yabancidir bana gore..En iyi yabancilardan biri demiyorum,en iyisidir...Saglikli bir Granger'i GS'da gormek isterdim,yani zaten adamin gecmisi her seyi acikliyor.CSKA,Kinder(Virtus) yani Avrupanin en iyi 3-5 en iyi forvetinden biriydi..Ama saglikli,turp gibi oldugu zamanlarda!!
Alasakalı Katil'i unutma![/quote:12s2btuo]Ugur Ciftci' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":12s2btuo]Ooooo....Granger bu ulkeye gelmis gecmis en iyi 3 numara yabancidir bana gore..En iyi yabancilardan biri demiyorum,en iyisidir...Saglikli bir Granger'i GS'da gormek isterdim,yani zaten adamin gecmisi her seyi acikliyor.CSKA,Kinder(Virtus) yani Avrupanin en iyi 3-5 en iyi forvetinden biriydi..Ama saglikli,turp gibi oldugu zamanlarda!!
Ugur Ciftci' Alıntı:Antonio Granger'in kolej kariyerine baktığımız zaman çok fazla tanınan bir oyuncu olmadığını görebiliyoruz.Boston koleji gibi vasat bir takımda ve vasat oyuncularla oynamıştır.Avrupa'ya açılmak zorunda kalmış burada biraz çıkış göstermiş o kadar abartılmaması gereken bir oyuncudur.Oysa Türkiye'ye Amerika'da çok tanınmış müthiş kolej kariyeri olan oyuncularda gelmiştir.Bu yüzden bu oyuncuyu abartmamak gerekir.