"Owens'a yol gözükebilir"i ben bir olasılık olarak değerlendirdim. yabancı oyuncuları ligde toplam en fazla 120 dakika sahada tutabiliriz. dee ve hite kabaca 55 dakika alırsa kalan 65 dakikayı 3 yabancı oyuncu arasında dağıtma sorunu olur. Onları tatmin edecek şekilde 3'ü arasında süre dağıtılırsa ve uzun oyuncuların süresi toplam 80 dakika olduğundan Hüseyin'e sadece 10-15 dakika kalır ve cemal fatih ise sıfır dakika oynar. 3 tane yabancı 4 numara bence fazla. Britton'ı belki 5'e kaydırabiliriz. Rakiplerde çok dominant 5 olmadığından ancak 3'e kaydırmamzı bence intihar olur. Ayağı çok yavaş kalır. gregory, white, schumpert ona göre çok hızlı kalırlar. 5'e kaydırdığımızda belki oğuz zorlayabilir ama diğer pivotlara karşı direnebilir. Oğuz'la eşlaşdiğinde de zaten dışardan ve yüksek posttan şutu sayesinde avantaj sağlayaacktır. Ama 3 numarada sırtı dönük oynamayamayacağından pota altında gregory, white vs.. karşı, boyunu kullanarak avantaj sağlayamaz.
uzun rotasyonunun nesini genişleteceksin? erdem'i de eklersen britton haricinde 4-5 oynayan 6 oyuncu var. britton'u ekleyince yedi oyuncu oluyor. Uzun rotasyonunda bariz bir şişkinlik var. En azından cemal'i biryerlere kiralasak iyi olur.
Şu aşamada bence transfer tamamlandı. Tek eksiğimiz olduğunu söyleyebiliriz. Natural skorer olarak tabir edilebilecek istikrarlı bir kısa skorer. Hite kısmen bu işi üstlenebilirse takımın performansı ciddi anlamda artacaktır. Tufan döndüğünde kısa savunmamız daha da güçlenecek ve çok daha tehlikeli bir takım olacağız. 4 numaradaki şişkinliği nasıl çözeriz bilmiyorum. ama oyucnuların aldıkları sürelerden memnun olmaları önemli. Bunun dışında britton'un sezon bitiminde avrupa'dan kontrat yapmamasını anlamakta güçlük çekiyorum. bunun nedeni öğrenince çok rahatlayacağım.