2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nisan ayında play off a kalacak takımlar oyuncularını göndermezler..
iddiasız takımlardan akla umut yenice ve polat kocaoğlu geliyor
 
Umut Yenice'yi savunmaktan bıktım artık. :) Yalnız kadro 15 kişi filan olur bir de Türk uzun gelirse.Fatihle Cemalin takımdan ayrılması filan gerekir öyle bir transfer için.
 
Umut Yenice hem Fatih'ten hem cemal'den oldukça iyi bir uzundur. Fatih savunma yönünden üstün olsada Umut hücumda oldukça iyidir. Kendini geliştirdi. Bence Hüseyin'e yedek olabilcek ve onun yerini doldurabilecek bir uzundur...
 
adam üstüne basa basa isim yok kafamızda sadece böyle bir fikir var dedi.şimdiden 5 isim atılmış :)formdayız yine.
 
son bir saat beyler uefa listesi gonderiliyor bakalim... bu sure icinde futbolda transfer gerceklesecek mi ? nasilsa uzun bir sure basketbolda transfer konusmayacagiz.
 
jason kidd neden olmasn...dee+hüseyin e karşılık alabiliriz bence,hem njn magloire un formsuzluğunda hüseyin'i kullanır hem de gelecek için iyi bir guard kazanmış olur...1 kaç iyi drat hakkıyla filan olur bu iş :D :D :D :D özhan baba kidd'i buraya getir 8) 8) 8)
 
B.Johnsen transferine sevindim olumlu olur diye dusunuyorum 2,08 lik atletik eli duzgun bir oyuncu. Gerci ben tam anlamıyla boyalı alanı domine edecek bir 5 alınır diye dusunuyordum, Yine de Johnsen cok faydalı olur diye dusunuyorum. Pota altı savunmasında ne yapar bilemiyorum orayı halledebilirsek sorun kalmaz. Keskin sutorumuz yok, tamam ama bircok takımın yok. Tufan'da donerse kısa rotasyonunun savunma ve hucum potansiyeli yeterli duzeye gelir diye dusunuyorum. Form durumlarına gore dalgalanmalar yasasak da pota altını yeterince kullanabilirsek sorun kalmaz.
 
Aklıma bir konu takıldı. Transfer ettiğimiz Britton ile sene başında bize uygun değil dediğimiz ve yolladığımız Brian Greene arasında oyun tarzı ve yetenek açısından nasıl bir fark var ? yada anlamlı farklar var mı? Greene de bir sezon önce Asvelde 14. 5 ortalama ile oynamış % 38 ile üçlük atmış ki bu alanda Fransa liginde ilk beşte idi hatırladığım kadar ile . Britton da aynı sezon Pau da 11 civarı bir sayı ortalması yakalamış ve % 30 civarı üçlük atmış ( Avrupada geçirdikleri sezonlara baktım Greene daha iyi bir dış atıcı % 40 'a yakın atıyor Britton % 30 civarı) . Greene'nin efektivite puanı da daha yüksekmiş Geçen sezon Fransa Liginde . İstatistiklere bakınca Greene biraz daha iyi gibi 3 sayı yüzdesi özellikle daha iyi

Bu sezon Greene de NDBL de oynuyormuş Utah 14'ers da % 37 ile üçlük atmış % 44 ikilik % 80 serbest atış 10. 2 sayı ortalaması var . NDBL'de de Britton'dan daha iyi tabi istatistiklere göre


Sonuç itibari ile iki oyuncuyu çıplak gözle hiç izlemedim sadece Britton'u geçen sezon FB maçından hatırlıyorum ve istatistikler yanıltıcı olabilir biliyorum . Ama özellikle Britton 3 numarada oynayamaz diyen arkadaşlar haklı ise ( En azından Kolejde 3 oynuyormuş o dönem için ayaklarının çabuk olduğu yazılıyor ama aradan 4 -5 yıl geçti ) sezon başında Geene'i gönderip ( sebep olarak uyum sorunu denmişti ama bu bahane idi muhtemelen 1 aylık deneme kontratı yapılmıştı ve gönderdi) şimdi hemen hemen aynı tipte bir oyuncu almak biraz düşndürücü tabi Britton 3 oynayabiliyorsa durum değişir .

Dediğim gibi sadece aklıma takıldı ve birileri belki beni aydınatır diye paylaşmak istedim .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst