Hemende bir takım bulmuş... Sene sonunda acaba bize gelir mi? Ama onu o zaman yazarız. Murat Hoca daha iyi bilir...Coskun Cosar' Alıntı:heee..
luke memphis ile anlasti...
Hemende bir takım bulmuş... Sene sonunda acaba bize gelir mi? Ama onu o zaman yazarız. Murat Hoca daha iyi bilir...Coskun Cosar' Alıntı:heee..
luke memphis ile anlasti...
Mert Genç' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":wf8jamtp]britton gitsin luke diyenler eklesin
şaka bir yana keşke sene başında bize gelseydi ama şimdi olsada murat hıcanın isteyeceğini sanmıyorum.çünkü britton 4 numara oynamasına rağmen zaman zaman 3 zaman zamanda rakibin inceliğine göre 5 te oynayabiliyor.ama görünce içimde bir ukte kaldığını anladım.
Bu konuda MErt'e pek yüklenmeyin arkadaşlar.İzleyip görecez.Mert Genç' Alıntı:Zaman zamanı diye birşey yok. Johnsen 5 numara hayatta oynayamaz rakip isterse tekel olsun.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Yukaridaki mesajlarda Luke Jackson hakkinda bir seyler okudum.Keske gelse diyorum,hani ben Murat Ozyer olsam Owens'i gerekirse gonderir,Luke ile 3 senelik anlasma imzalarim..Luke'un Turkiyeye gelmesi buyuk bir olay olur.Adam resmen 3 sayi uzmani..Gercek bir 3 numara..
Dee-Robert Hite-Luke Jackson-Gaines-B.Johnsen Bence mukemmel bir 5 yabanci....
Emir Kalyoncu' Alıntı:USA'li oyuncularin zaten en belirgin sorunu bu..Hep diyorum Avrupada basketbol Avrupali oyuncularla oynanir.USA'li tek tuk kilit noktalara alacaksin ve bir sezon sonra gitse bile NBA'ye pisman olmayacaksin.
Ama birde oyle USA'li oyuncu grubu var ki Gaines gibi mesela hani NBA hayalleri sona ermis,Avrupa'ya sirtini yaslamis turden..Iste bizim bu tip oyunculara yonelmemiz lazim sayet USA'li oyuncu seciminde bir sonraki sezon uzulmek istemiyorsak..(Dee NBA'ye gitti,Hite yaz liginde vs..)
Gaines turunden,Oscar Torres,Ayuso,Penn vs.. gibi ornekleri verebiliriz..Bu isimlerin NBA sansi yok,3 yillik sozlesme neden imzalamasinlar,sayet sartlar uygunsa?
Dee Brown,Hite icin zor tabi....En kotusude taraftarin alismasi 1 sezon ve sonrasinda yasanilan ayrilik..
Dogan Ucar' Alıntı:efes 4 usa lisini satiyor!!!!!!!! nicholas woods hutson ve wright 4 nisana kadar gelen tekliflerden en iyi olanlara vereceklerini ve asla bu zaman icinde kesinlikle efes forma giymeyecegini transfer calismalarina basladiklarini acikladi.
sertaç kütükcüler' Alıntı:arkadaşlar bırakın şu dört efesliyi,takımını satan adamları ayıp ya.,bu bizim sakat sakat özveriyle oynayan arkadaşlarımızın içine layık görüyormusunuz yani.aynı olay bizde olsa sanki aynısını yapmayacaklar.