Hosley'i almis olsaydik su an gelecege dönük bir yatirim olacakti. seneye artik nah yedirirler bize onu. cok vizyonsuz isler yapiyoruz coooookk.
Lebron James'i getir yinede bu koçla işimiz zor.Bu kadro Murat Özyer'in değilde Erman Kunter'in elinde olsa bugün çok daha iyi yerde olurduk.Emin olun çok daha iyi oynuyor olurduk.Erman Kunter'e el sallıyorum.Niye hala isimler üzerinde duruyorsunuz.Beşiktaş'ın kadrosu bizden daha mı kaliteli hayır ama başlarında iyi bir koç var.Bu işin başı iyi bir koç o da bizde yok maalesef...[/quote:e3hdktm9]Deniz Baskın' Alıntı:haklısın karıştırdım fakat lynn greer ile bench arkasındakiler arasında nasıl bağlantı kurdun anlamadım...
ayrıca lynn greer yine gelmez isterse darüşşüafakada oynasın bu senenin kalan kısmında ama seneye yine bize gelmez olay bu kadar basit...bu takımda 600.000 euro alan kaç kişi var ki tsartsaris geliyor takıma...tsartsaris gibi rol oyuncusuna nasıl o kadar para verebiliriz...efes pilsen dışında bu oyuncuları getirecek klüp tanımıyorum...ayrıca lynn greer neden uleb cup ekibine gelsin ki?lynn greer ın galatasaraya gelmesi messinin gelmesi kadar zordur...gelirse türkiye'yi sallar ama gelmeyeceği açık olduğu için konuşmanın alemi yok...dediğiniz oyunculardan hiçbirinin gelme ihtimali yoktur
[quote="Ugur Ciftci":e3hdktm9][quote="Deniz Baskın":e3hdktm9]papadopoulos filan hayaldir beyler...kendinizi kandırmayın
kirksay sene başında alınabilirdi fakat bu yaz alınması imkansız yaptığı bu piyasayla,lavrinovic kardeşler ise avrupada her zaman piyasası olan ve en kötü rus veya ukrayna klüpleriin kaptığı adamlar...lynn greer 'ı ise milwakuee den biraz zor getirirsiniz neal ise kontratı yaptı bonservis verilerek alındı ve öyle 2-3 seneden evvel kolay kolay gidemez başka bir takıma...malesef bahsettiğiniz adamlar hayal ürünüdür
Fatih Hısım' Alıntı:Hosley'i almis olsaydik su an gelecege dönük bir yatirim olacakti. seneye artik nah yedirirler bize onu. cok vizyonsuz isler yapiyoruz coooookk.
Son derece haklısın Hosley gibi yada Nicholas gibi iyi skorerler lazım !!! Transfer şart !!Murat Celep' Alıntı:hosley alınmalıydı buyuk hata yapıldı orda sımdı almamız ımkansız gıbı bısıy su brıttonu murat hoca cok mu aramıs ya onun gıbı Turkıyede cok oyuncu bulunur
Deniz Baskın' Alıntı:owens bile ligde bu kadar eşleşme problemi yaratıyorsa dermarr johnson'ın yaratacağı match up ları düşünemiyorum bile...fakat britton filan gönderilmeyecek bu çok açık ya neyse
Bence gönderilmesi lazım yani artık yeter taraftarında canına tak etti yönetim zaten uyuyor !!Deniz Baskın' Alıntı:owens bile ligde bu kadar eşleşme problemi yaratıyorsa dermarr johnson'ın yaratacağı match up ları düşünemiyorum bile...fakat britton filan gönderilmeyecek bu çok açık ya neyse
Kenan Inan' Alıntı:4-5 için adayım ise
Elton Brown : 2.06 cm boyunda 5 numara için boyu biraz kısa olsada 5 numara da oynayabiliyor pota altında son derece skorer , çok iyi ribauntçu ,sezona NBDL de başladı ama şu an boşta sanırım kaçırılmaması gereken bir oyuncu .
abi baya zor olur.parasını versen el takımları varken bizi neden tercih etsin kiMurat Gonyeli' Alıntı:Zaza Pachulia Avrupaya donebilme ihitmali varmis ,turkbasketin haberine gore,acaba diyorum ama zor bayagi bir ihtimal..