graves kalmalı
canozakin' Alıntı:oncelikle gs li değilim karşıyakalıyım umarım sorun yoktur burada yazmamda
aslında transferden once kalacak oyunculara karar verilmeli gs nin elinde bence avrupada mucadele edebilecek ve tbl de ust sıralara oynayacak takımlarda direk oynayabilecek bir isim yok.ancak takım kimyasını göz önüne alırsak tufan ve murat kaya ikilisiyle sg mevkii doldurulabilir.(ayrıca bu 2 oyuncu varken serhatın da gelmesi gereksiz olur
slaughter'ı buyuk ihtimalle aldınız ki bence en iyi transferiniz bu olacak gs nin ribaund sorununa ilaç olur ; fazla faul problemi yaşamaz ve 40 dakika sahada yorulmadan kalabilecek bir oyuncu.arkasında ise gelişmeye açık bir oyuncu olarak cemal olmalı (o yaşta kaya peker cemalden daha kotuydu bence)
marcus her ne kadar skorer bir oyuncu olsa da üst sıralar için mutlaka sırtı dönük oynayabilen bir uzun olmalı.fatih de bu oyuncunun yedeği olmalı .ancak şöyle bir sorun var bu tarz oyuncuyu bulmak gerçekten çok zor.
ancak maliyetleri de düşünüldüğünde zalgirisli tanoka beard , valladolid'de oynayan eski bjk li bud eley gs ye gelebilecek ve iş yapabilecek oyuncular
forvet mevkii için de ispanyada tutunamayan eski tekelli avrupa şampiyonalarında bir maçta en çok sayı atan oyuncu olan filip videnov gs için en iyi oyuncudur.sirokili ivan opacak da olabilir (inanc koc tipinde ve ondan daha iyi bir oyuncu)
guard için ise fiba eurocupta oynanacaksa(2 abdli kontenjanı var takımların diye biliyorum) avrupalı , ulebde oynanacaksa abd li biri alınabilir.
engin atsür bence alınmayacak bir oyuncu değil gs için gecen sene ncaa'in en iyi guardlarından olan gerry mcnamara 300.000 dolar gibi bir paraya olympiakosla anlaşıp geri gonderilmişti.
can akın-barış ermiş ikilisinden biri 2. guard olarak mutlaka alınmalı ; hakan koseoglu ise bursalı arkadasların soylediklerine gore bitmiş bir oyuncu (bence de)
benim ideal kadrom şöyle :
engin atsür-barış ermiş
tufan ersöz-murat kaya
filip videnov
marcus slaughter-cemal nalga
bud eley-fatih solak
bu kadroda 3 yabancı var uleb cup'a katılınacaksa ki buyuk ihtimalle oyle olacak bir tane daha abd li kısa forvet veya şutör guard alınmalı
yukarıda yazdığım oyuncular çok para almayan isimler bütçe iyi olursa çok iyi bir amerikalı alabilir gs.
Mustafa Marangoz' Alıntı:yanLış biLmiorsam enGin aTsür Bu seNe mezun oLuor north CaroLina staTe'ten aLınabilir.Sezon bAŞından bEri Söylüorum ÜMİT SONKOL.Cok kaLitELi bi oyuncu ribaundu cok ii 3 lügüde var tek zaafı SırTı dönük oyuncuları ii SavunaMıo.aYrıca yürEgi iLe oynuor sahada.
BnCe fitCh gitMeli MaliK'i Tek GecErim yada el amin'i ALsak oLmazMı
:atki
engin su anda turkiyeden baska bir yere gitmez bence nbdl de oynamak gibi bir salaklık yapacağını dusunmuyorumFatih Hısım' Alıntı:öncelikle hosgeldin sitemize hemen tartismaya gireyim. Engin Atsür kalite olarak bence TBL icin fazla iyi. yani harcanir burda. ayrica benim bildigim Engin TBL'de Efes'in oyuncusu. Yani dönerse Efes'e dönmek zorunda. Ben Baris Ermis'i begenmiyorum. Bence PG oynayabilecek düzeyde top sürme yetenegi yok. cok agir ve tembel bir oyuncu gibi görünüyor. Can Akin'i tercih ederim. Marcus Slaughter'in bildigim kadariyla sutu yok. O yüzden 3 numaraya sutu düzgün bir adam gerekiyor ki oyun icinde genis yelpazemiz olsun. KSK'li Serhat Cetin ilk aklima gelen isim. Cuk diye oturur. Hüseyin Besok olur mu bilmiyorum ama olmasza Jeff Graves kalabilir. Kadro söyle olusur:
PG:Can Akin/Mithat Demirel
SG: Tufan/ Murat Kaya(combo),Mike Jones
SF: Serhat Cetin, Burak
PF: Slaughter, Cemal
C: Besok (Graves), Fatih
Semih Ural' Alıntı:bunlara biraz daha dikkat etsek diyorum.. gözlerimize yazık..