E
ekroman
Misafir
rodgers video da ii gözüküyo hem 3lük atiyo hem smaç...
Hurol Yoney' Alıntı:Arkadaşlar merhaba, genç milli takım Rusları 69 - 68 yendi ve turnuvayı galibiyetle tamamladı. Bu maçta oyuncunuz İsmet Hacıoğlu 15 sayı 5 ribaund 2 asist ile oynadı.
Genç oyuncunuzu dikkate alın ve onu gelişimi için bir çözüm üretin, illa sizde oynayacak diye bir kural yok başka takıma kiralık verin 30 dk. oynasın. Neticede 1 - 2 sene sonra Mehmet Yağmur gibi başka takımda parlamış gençleri almak için bonservis sorunu ile karşılaşmazsınız.
Tufan herşeyimiz takımda kalacak olması çok güzel trübünleri ateşleyen o takımını ateşleyen o unutulmayanlar arasında girdi şimdiden birde şampiyonluk getirirse baştacımız olacak tufan...Cem YILMAZ' Alıntı:geçen hafta levent'te tufan'ı gördüm.tutku açık ile beraber yürüyorlardı ayaküstü öyle konuştuk biraz takımda kalacağını söyledi bana yani tufan konusunda bir kuşkunuz olmasın
bayram kurtulmus' Alıntı:Transferde çok geride kaldık resmi olarak bilinen bir erdem türetken var iyi bir yedek olabilir bizim takımımız için slaughter'la anlaşıldıysa resmi bi haber gelmedi ama 4 numara tamamdır tufan duruma göre 2 veya 3 numarada oynar bu takımın şampiyonluğa oynayabilmesi için 3 tane 1.sınıf basketbolcunun takıma gelmesi gerekir bunlar 1 numaraya ve fitch'in yerine şutları daha isabetli skorer bir oyuncu vede pota altında cüsseli sayı üretebilen pota altını karartabilen bir pivot alınmalı jeff graves biraz kısa kalıyodu alınacak pivot en az 2.10 boyunda olmalı çünkü efesin aldığı woods 2.15 boyunda 6milyon $ kadar bir bütçemiz varsa takıma kaliteli oyuncular rahatlıkla getirilebilir ama tekrar söylüyorum Transferde geç kalındı inşallah bunun sıkıntılarını sezon içinde çekmeyiz geçen sezon holman ve mcgowan'ın sezon bitmeden gönderildiğini unutmamak gerekir