2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet yağmur elden kaçtıysa can altıntığ ve berent kavaklıoğlu düşünülebilir.

bizde daha fatih solak'ın durumu bile belli değil inşallah herşey yoluna girecektir

bu arada slaughter için ömer horzum kesin diyordu ancak ne oldu durum bende meraklanmaya başladım
 
Buugn Banvıtte mucadele eden Ibrahımı canlı seyretme ımkanım oldu burda ki Olımpyatlar nedenıyle su kadar soyleyebılırım kı o cocukta gercekten cok buyuk is var.
Bu ulke de guard yetısıyor ama pıvotlarımız nedense odun:?
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Buugn Banvıtte mucadele eden Ibrahımı canlı seyretme ımkanım oldu burda ki Olımpyatlar nedenıyle su kadar soyleyebılırım kı o cocukta gercekten cok buyuk is var.
Bu ulke de guard yetısıyor ama pıvotlarımız nedense odun:?
tam aksine guard sıkıntısı var bence .pivotlarımız odun diyosun fakat milli takımda en geniş rotasyon uzun oyuncularda. Bu sene parlayan ömer aşık ayrıca her ne kadar fbülker'dede oynasalar semih erden,oğuz savaş uzun oyuncuda sıkıntı çekmiyoruz, ama gerçekten milli takımı sırtlayacak bir guard yetişmiyor.kerem tunçeri en iyi guardımızdı milli takımda yok.
 
Mehmet Yagmur Can Altıntıg Berent Ibrahım Tutku aklıma ılk gelen ısımler bu cocuklar katkı saglar ama o Semıh Erden i yakarsak ancak ıyı ısı verır
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Flash Flash Flash

Cüneyt Erden Galatasaray'da...

BEKO Basketbol Ligi'ni geçtiğimiz sezon 4.sırada tamamlayan ve play-off'larda yarı final oynayan Galatasaray Cafe Crown, daha iddialı bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor.



Oyuncu bakmak üzere "NBA yaz ligi"nde bulunan antrenör Murat Özyer'in ekibi ilk transferini yurtiçinden gerçekleştirdi.



Sarı-kırmızılı takım, Efes Pilsen'in deneyimli oyun kurucusu Cüneyt Erden'i renklerine bağladı.



2005-06 sezonunda top koşturduğu ve şampiyonluk yaşadığı Ülkerspor'un ardından, 2006-2007 sezonunda da Efes Pilsen forması giyen Cüneyt, 1 yıl sarı-kırmızılı formayla ter dökecek.



Cüneyt, Efes pilsen formasıyla geçtiğimiz sezon 37 maçta görev almış ve 5.3 sayı ortalamasıyla oynamıştı.

Kaynak:www.ntvspor.net

Çok büyük adam aldık.Burada gene eleştriler gelecek ama hiç beklemediğim bir transfer.5 Mehmet Yağmuru cebinden çıkarır Cüneyt.Bravo...
 
Yalnız ben Yonetımden Ozur dılemek ıstıyorum .
Mehmet dedık ama daha ıyısı geldı Bravo Yonetım uyumamana cok sevındım.
 
Cüneyt tecrübesiyle bu takımı çekip çevirebilecek bi oyuncu bence , Efes'te son zamanlarda grafiği düşse de potansiyelinin daha yüksek olduğunu biliyorum ve inşallah %100 olarak görürüz performansını Galatasaray'da. Hayırlı olsun iyi bi transfer sevindim yönetimi de tebrik ediyorum.
 
bu habere gercekten sevindim iyi bir transfer;
1.si Cüneyt Erden oyun kurucu olarak oynarsa Mitchell 2 numarada oynar mitchell'ı da hepimiz biliyoruz cok iyi bir 2 numara olabilir bence mitchell kendini geliştirirse tam anlamıyla muhtesem olur!
2.si Cüneyt Erden tecrübeli bir oyuncu takımda iyi bir güc sağlar takımın potansiyeli artırır..!

Wellcome to Cüneyt Erden...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

1.80 lik 2 numara o da güzel Burak. :) Baya ezilecek desene güzelim Mitcell.Bence tez elden gitmeli Mitchell...
 
yanlız bize şimdi haislip gibi içeriden kolay sayı çıkarabilecek bir oyuncu lazım ki cüneyt'in asistlerinin bir anlamı olsun
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

cüneyti bize getiren en büyük etken Murat Özyerdir bence Mehmet'İ daha önceden alabilirdik demek ki hocamızın bir bildiği varmış
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

işte bu gerçekten kaliteli bir transfer çok sevindim bu haberi şimdi sitede görünce asistleride iyidir cüneytin üçlükleri zaten tartışılmaz bence mitchell'dan daha iyi bir oyun kurucu mitchell'e güle güle ...
 
Keşke Mehmet Yağmur'u kaptırmasaydık. Cüneyt gerçekten çok üstün yetenekleri olan bir oyuncu. sahayı görüş açısı mükemmel. şutları çok iyi ancak baskıya karşı zorlanan ve savunma yapmayı sevmeyen bir oyuncu. Mehmet Yağmurun hem savunması hem de hızlı hücumu ile takıma daha fazla dinamizm katacağını düşünüyordum.

Cem kardeşim Marcus Haislip'e gerek yok. Marcus Slaughter var:). Yine de yoklukta salında iyi yerli transferler yaptığımız söyleneblir. Yedekleri kuvvetlendiriyoruz ama şu ilk beş başlayacak üç yabancı daha gelse de önümüzü görebilsek.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

çok çok ii bir transfer.şimdi bence mitchell gidebilir.böylelikle yabancı kontenjanımız açılır.çünkü cüneyt her ne kadar efeste olmasada gerçekten ii bir skorer ve saha görüşü mükemmel.mithatta çok ii baskı yapabilen bir guard böylelikle birbirlerinin açığı kapatabilirler.cüneytlerin asistlkeri boşa gitmesin diye top tuatabilen atletik oyuncu şart.oda slaughter..
ayrıca erdemde çok ii bir transfer.sıra geldi yabancı süper transferlere :) hadi yönetim patlat artık transfer bombalarını...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst