2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız burası artık gs hakkında bi sohbet ortamına dönüşmüş 84. sayfadan gördüğüm kadarıyla , beni mazur görün fakat ben bu konuya transfer haberi veya bi bilgilendirme görmek için giriyorum ve girdiğim gibi hayal kırıklığıyla çıkma durumunda kalıyorum. Öyle ki Telekom , ülkerspor ve diğer rakiplerimiz transferlerine İYİ VEYA KÖTÜ biçimde devam ederken Galatasaray da en ufak bir kıpırtı bile göremiyorum.Bu çok üzücü , sanırım son sene alınan 4.lüğün güvencesiyle basketbol şubesinin artık TAMAM OKEY hale geldiğini falan düşünen yöneticilerimiz var. Hani biz küme düşmesini engelledik 4. yaptık artık hep oralarda takılsın bu şube hesabı bi düşünce varsa yazık diyorum.Bu dev camianın acilen yerli transferde çok kaliteli bi uzun ( Kaya Peker gibi ), yabancı olarakta vasıflı ve sağlam bi 2-3 numara alması gerektiği kanısındayım fakat doğrusu '' HİÇ SANMIYORUM '' .
 
Fırat,sana katılmıyorum.İlk cümlelerin hakkında zaten birşey söyleme hakkına erişmedim.Sadece transfer çalışmalarının sürdüğünü bilmeni isterim.Tabii ki de takımımıza iyi oyuncular gelmeli.Kaya Peker gibi.Şu an mümkün olmamakla beraber gelecek senelerde olabileceğini düşünüyorum.Fenerbahce Ülker'e sadece Ülker demen senin seçimin ama; o takımın adı sadece ''Ülker'' değil.Düşüncelerine saygılıyım ;ama ağır bir yazı olmuş kanaatindeyim.
 
Re:

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
http://www.basketbolseverler.com/tbfweb ... enDocument
Geçen senelerdeki transfer haberlerinden de hatırlayabilirsiniz zaten,1 yıllık kontratı olan oyuncular bile kurallar gereği kiralık olarak bir takımdan bir takıma geçebiliyordu.Yabancı oyuncu için öyle bir kural olamayacağını düşünüyorum;çünkü Fitch transferini sonradan yaptık geçen sezon.
Yabancı oyuncular bu sene de 26. haftaya kadar transfer edilebilecek zaten. Çok büyük olasılıkla bahsettiğimiz bu tarih Türk oyuncular için geçerli.
 
Re:

sinansysl' Alıntı:
Beko Basketbol Ligi'nde transfer sezonu 10 Ağustos Cuma günü sona erecek.
elimizi çabuk tutsak iyi olacak
yerli oyuncu transferini kapattık mı ?
burak sezgin,fatih solak bunlarla nereye kadar ?
bütün takımlar yabancı transferini hemen hemen bitirdiler.bir her yıl olduğu gibi yine ilk önce bir guard getirdik.Birde genelde ilk alnınan oyuncular yıldızlar oluyo sonradan gelen transferler kadro genişlesin diye yapılıyo.Türk.Telekom ilk önce wrigth'ı getirdi.Çünkü herşey planlı programlıydı eminimki wrightle önceden görüşmüşlerdi.Biz ise sezon bittikten sonra oyuncularla görüşmeye başladık.Sanırım gelecek oyuncular bizi tatmin etmeyecek.Bu transfer sezonunda teknik heyet sınıfta kaldı şimdilik taraftardan onlara koca bir "0"
 
10 haziran tarihi Turk oyuncu transferi icin son gun,yurtdısında oynayan Turk oyuncular ve yabancı oyuncu icin 27.haftaya kadar sure var.
Gokcenin vurguladıgı 3.luk 4.luk takım oyunu basarı nedir? konularında..takım oyunu,derli toplu oynayabilmek,istediginde civataları sıkıp gevsetebilmek onemli..3.-4.-5. rakiplere de baglı..Bjk ve banvit sezon ici dagılmasa 4. olamazdık play-off da 1 yabancılı bjkyi gectik.Bu sezon zor 7-8 iyi takım var.

Lance ALLRED'i niye alıp gonderdik bilen var mı?Duyma ozurluydu ama iyi oyuncuymus...
 
kaya gibi yabancı ülkede oynayan bir türk gelse de alamaz mıyız artık
 
Tufan ve Murat'în resimleri bomba :D :D FAtih Solak'ta takımda görünmüyor abi :? Türkiye Editörleri uykudalar sanırım o yüzden yabancı siteler pek takip edemiyor malesef ülkemizi.
 
ya abi bu pozları çok aramışlar mı bi an murat ve tufan bomba diyince tıkladım ve kahkaha tufanı ardındaN:D
lütfen yanlış anlamayın hakeret flnda deil ama murat kaya şabaniye gibi çıkmış :D
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Transfersizlik ne kötü birşey ya konuşacak konu bulamıyoruz.Yarın bir transfer bombası gelsede konuşacak bi konumuz olsa.Artık transfer konuşmak istiyorum bu topicte :)
 
mitchell gitsin ya avery ve cüneyt çok rahat yeter öok iyi bir skorer, iyi atletik bi 4 numara ve bence sırp ekolünden gelmiş çok iyi 5 numara (prkacin gibi,hüseyin gibi)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

eyüp abi kazandın :)


bu arada ilk önce bizde bu oyuncudan çok var diyip 1 ay sonra imza attıran ülker yönetimine helal olsun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst