Gökce Başaran' Alıntı:Trapagnier Ülker de oynarken iyi bir grafik çizdi.Ama hafızam beni yanıltmıyorsa Murat hoca başa geldikten sonra fazla süre alamadı takımda.O yüzden Murat hocanın çokta istediğini düşünmüyorum Trapagnier'ı.
çok iyi 2 uzunla görüstügümüz kanisına nerden vardın ?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar çok kaliteli 2 uzunla görüşüyormuşuz anlaşmak üzereymişiz isim bilmiyorum.
Transferler bittikten sonra imza töreni yapılacak bayan takımımız gibi her şey açıklanacak.
Hedefler kombineler taraftarla ilgili yenilikler Kimler kalmış kimler gitmiş vb... bir çok konuda açıklamalar yapılacak.
bunlar tamamen netleşsin ondan sonra eleştrilerimizi yaparız.
Bu sene zirve dışında hiç bir şeyi başarı olarak görmüyoruz bunu gerekli kişilerde biliyor ve ona göre hareket etmeye çalışıyorlar.
Beklemeye devam.....
'Çok iyi 2 uzunla görüşülüyor' mu yazmışım yoksa muş'mu yazmışım????sinansysl' Alıntı:çok iyi 2 uzunla görüstügümüz kanisına nerden vardın ?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar çok kaliteli 2 uzunla görüşüyormuşuz anlaşmak üzereymişiz isim bilmiyorum.
Transferler bittikten sonra imza töreni yapılacak bayan takımımız gibi her şey açıklanacak.
Hedefler kombineler taraftarla ilgili yenilikler Kimler kalmış kimler gitmiş vb... bir çok konuda açıklamalar yapılacak.
bunlar tamamen netleşsin ondan sonra eleştrilerimizi yaparız.
Bu sene zirve dışında hiç bir şeyi başarı olarak görmüyoruz bunu gerekli kişilerde biliyor ve ona göre hareket etmeye çalışıyorlar.
Beklemeye devam.....
taraftarın gönüne su serpip bi nebze olsa rahatlatmak için mi ?
yada zamanın kısalmasından dolayı muhtemelen zaten alacagımız oyuncuların 2si uzun olduğu icin mi
hangisi![]()
![]()
Avery yaz liginde oynamadı .Avery nin geçen sene uleb cup ta bir çok maçını seyrettim maçların bir kaç tanesin de murat özyer yorumcuydu maçlar da avery nin önemli bir oyuncu oldugunu söylüyordu bence de çok önemli bir oyuncu hem takımı oynatmada hem de oyun sıkıştıgı zaman skorer olarak ön plana çıkıyor , avrupa basketbolunuda biliyor bence çok önemli bir transfer, bu transfer mitchell ın gittigi anlamına geliyor herhaldeBurak Barut' Alıntı::? Eyüp abi, takımdan beklentimiz çok büyük olması sebebiyle bu heyecanımızı mazur gör.Her sabah bakıyoruz ve haber yok . Her ne kadar kaliteli olsa da bu oyuncuların Nba oyuncusu olmayacağı da görülüyor. Elbette iyi transferler yapılcak benim derdim orası değil.Benim derdim neden bu kadar yavaşlar.Yaz Liginde bizi şampiypnluğa taşıyacak adam var mı ? Aveery transferi yapıldı,AVERY yaz Liginde oynadı mı :?
Yerli oyuncu transferi kapandı zaten. Yabancı oyuncu transferinin bitmesine daha çok var ama biraz acele etmemiz gerekiyor, piyasada doğru düzgün oyuncu kalmadı nerdeyse.Mehmet Beşli' Alıntı:Transfer dönemı kapanıyor hala transfer yok ara dönem mi beklebiyor ?
Yerli oyuncu transferi kapandı zaten. Yabancı oyuncu transferinin bitmesine daha çok var ama biraz acele etmemiz gerekiyor, piyasada doğru düzgün oyuncu kalmadı nerdeyse.[/quote:facbe]Emre Özdoğan' Alıntı:[quote="Mehmet Beşli":facbe]Transfer dönemı kapanıyor hala transfer yok ara dönem mi beklebiyor ?