2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

walla bir bakınca insan transfer haberlerine.boddicker ve serhat ile galatasarayın ilgilenmemesi çok acayip.birde cevher ile herhangi bir takım ilgilenmiyor.yönetimden biri inş. okurda bu üç oyuncu ile ilgilenmeye başlarlar.çünkü serhatı bence pınar karşıyak elinde tutamazaynı şekilde slaughteri.efes tufan ile temasta ise alma ihtimali çok yüksek olur.inş.tufan gitmez.jagla dışında temasta olduklarımız iyi ouyncular.Tabi MALİKİ DE UNUTMAMALARI LAZIM..İYİ BİR ALTERNATİF OLABİLİR.eski telekomlu GRAYS de olabilir.

bu arada telekomun ilgilendiklerine baktımda hepsi inanılmaz oyuncular.telekom çok ama çok güçlü bir ekiple geliyor.eğer bu transferleri gerçekleştirip birde dudleyi tutabilirlerse şampiyonluğun en büyük adayı olur bence.telekom bu oyuncuları alır ise jagla,milicic,alstonu yolluyor demektir bu ve şuan üç oyuncu ile temaste olduğuklarına göre dudleyi elde tuttular demek oluyor bu.zaten telekom herkese sponsor oluyor.çok iyi gelirleri var demek.telekom hepsi alabilecek bütçeye sahip bir takım,hepsini alabilir.telekomun transferlerini sabırsızlıkla bekliyorum açıksası...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Malik,Boddicker,Serhat vs. bu oyuncular küçük takımların büyük oyuncuları...Herkes öğrenmiş bi Boddicker isteyip duruyor...Bu oyuncularla şampiyonluğa oynamamız imkansız.Şampiyonluğa oynamak istiyorsak Solomon,Dudley,Haislip,Nicholas tarzı oyunculara ihitiyacmız var.Bu tür oyuncuları almak içinde tabii iyi bir sponsor ve bütçe lazım,inşallah şu Vestel olayı doğrudurda adam gibi bir takım kurarız.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Gs Cafe Crown: Marcus Slaughter (temasta)-Jan Jagla (temasta)-Ender Arslan (temasta)-Hüseyin Beşok (temasta)-Marque Perry (temasta)



Bu ısımlerı alalım almasına da takımı kım sırtlayacak kım oynatacak kım sıkıntı yasandıgında sahneye cıkacak ?
AYRICA arkadaslar demısler kı Transferde gec kalıyoruz :?
Saka olduugnu dusunuyorum Lıg daha bıtmedı ayrıca Transfer olan oyuncuların hıc bırı bıze artı saglamaz Eger mutlu olunması ıcın Transfer ıstıyorsanız Hay hay Alalım ordan burdan
ZAten takım bu sene Bı kadro olusturdu ve bunun ustune Tasları koyması gerekıyor...
Yukarda kı ısımler pek bırsey katacagına ınanmıyorum Sampıyonluk yolunda..
Ozellıkle Jagla ıcın konusmak gerekırse ordan burdan sallayıp duruyor sırtı donuk sıfır pas yetenegı yok.
Slaugther Sırtı donuk sıfır.
Perry dıs sut ıstıkrarsız
Fıtch kalmalı
Graves kalmalı.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

ender arslan fanatik derece de fenerbahçelidir.bize uzak allah'a yakın olsun.

hüseyin beşok alınırsa bence çok büyük bir iş becerilmiş olur.marcus slaughter ile birlikte çok iyi pota altımız olur.ayrıca marcus tribünlere taraftar çekebilen bir oyuncu.1-2-3 numaralı oyuncularda çok iyi seçilmeli.bir de transfer de geç kalındı deniyor ama daha resmi transfer dönemi açılmadı.ancak ön protokol imzalanabiliyor...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Bunu saka olarak algılamak ıstıoyurm.
Kerem Tuncerı hangı takımlıydı ?
Hangı takımla kendını buldu ve Real Madrıd e gıttı bunların cevaplarını verebılırsen ıyı olur ?
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Türk Telekom bu kadar fazla kişiyle ilgilendiğine göre bikaç kişi elden çıkaracaklardır.Bana göre TBL'in gelecek vadeden en iyi kısa savunmacısı Mutlu Akpınar alınabilir.Onu tutacaklarsa Alper'i bırakabilirler ki o da rotasyonda önemli bi görev üstlenebilir.Böyle bi savunmacıya kesinlikle ihtiyacımız var.Tufan'ın savunmadaki yükünün hafiflemesi ve bunun akabinde hücum performansının artmasını sağlar bu tip bi oyuncu.Yine söylüyorum: yabancı seçiminde de TBL patentli adamlar alınmalı.McGowan 'daki olayın tekrarlanma şansı azalır böylece...
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

siz burda kimi alalım diye tartısın o güzel ve orjinal(!) fb taraftarı pınarbasıyla milyonlarca taraftarın yanyana marslarımız caldı bjk 30 sene önce yazdığı marsa sahip cıkıyor biz elimizdekine cıkamıyoruz nerde bizim taraftar liderlerimiz? bari marslarımızı kurtarın
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Gökce Başaran' Alıntı:
Zaten bizim takım için 3 yada 4 numara Türk oyuncu kim var ki?
Bekleyip görecez...
Ya bence katılır mısın bilmem ama Cevher 3 ve 4 numara oynayabilir.Bjk'de Harvey ve Mcfarlin dısında etkili pota altı oyuncusu olmadıgından 4 oynadı ama fundamentalı ile 3 oynar.Yani kısa-orta-uzun mesafe sutu var,hareketli oynayabiliyor,dribling,pas yetenegi iyi (kıyaslarsak sozde 3 numara Jagladan cok daha iyi top kontrolune ve pas yetenegine sahip).Onemlisi agresif atletik ve winner.Bizim takımda biraz eksik olan meziyetler.
3 numara icin diger bir aday Mutlu Akpınar.Alamayız o ayrı.Pek on plana cıkmasa da 2.03m atletik fundamentali yeterli skor gucu ve savunması belirli bir ortalamayı veriyor.
Diger bir konu hayrola kimi transfer soylentileri dolasıyor aslı var mı..bilgisi olan?
Turk oyunculardan en cok isimizi gorecek olan Cevherdir sonrasında Ender,Huseyin,.. niye boyle dusunuyorum : Ender,Huseyin,..gelmesi kolay degil,gelmesi icin cok para vereceksin diger oyuncular gerek paradan gerekse egodan huzursuz olabilir.Hem Cevher diger pahalı oyunculardan daha aç basarıya
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

ya arkadaşlar yerli diyoruz ama murlaka 1.sınıf olmalı alacağımız adam en fazla 3 yerli oyuncu alacaz ztn
bu adamlar kesnlikle üst düzey görmş fener maçlarında eli titremiycek oyuncular olacak yani biz başarı istiyoruz diyosanız bu takımla olmaz istesekte olamaz murat özyer son maçtan sonra şampiyonluk kelimesni kullandı seneye için bu sene 4.olcaz dedi olduk gelecek sene kuracağı takımda ona göre olacaktır
bence alınması gereken adamlar
ermal kurtoğlu,kerem gönlüm,oğuz savaş,ender aslan,kerem tunçeri,cenk akyol,haluk yıldırım tipinde oyuncular olmalıdır
bu oyuncuları aldğımızda yıldız oyuncuya gerek kalmıyacaktır takım oyunu başarıyı beraberinde getirecektir
başarı kelimesini kullandılarsa para harcıyacaklardır.
bekliyoruz
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Bu takıma kesinlikle iyi bir SAVUNMACI gerekli (mustafa abi,ömer onan,haluk yıldırım,clark,basden) ligin 3 onemli takımda saydıgım gibi var.Yalnızca Tufanla bu is olmaz..Mutlu Akpınar bu isi yapabilir gibi.
Butce onemli PARA varsa Jeff Trepagnier alınmalıdır savunması ve 1-2-3 numaralarda oynayabilmesi avantaj..
Butce KISITLIYSA 1 numaraya M.Perry yada William AVERY(alba berlin);FİBA cup kesinse VİDENOV yada ELLİS alınsa iyi olur..
5 numara gerekir Fatih ve Cemal ne yazık ki Semih ve Oguz kadar olamadılar ve olamayacaklar gibi (belki Cemal gelisir.)
Slaughter'ın yanına Mario AUSTİN (Hapoel jerr.) yada FİBA cup olursa Ryan STİCK (Olympiakos)
Para olsa da CEVHER dısındaki Turk oyunculara harcamaktansa Kaliteli Yabancıya harcardım.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Ryan STİCK (Olympiakos) :) Ah be Timurcuğğum nerede bizde onu alacak para.Bende yanına bir de Domercant'ı çekelim dicem ama biraz zor gibi.
Cevher konusuna gelirsek o bence 3 oynayamaz.Ama Jagla yerine kesinlikle alınabilir.Cevher'i unuttum zaten ben.Yoksa bende çok isterim onu.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Telekom - Panionios maclarında Kafkis guard K.Winston guard-forvet ve A.Hutson'a hayran kalmıstım Ender'de orda zaten..Panionios'u tutsam daha kolay olacak..:)
R.Stick yazarken basına para varsa dedim zaten tipik gs taraftar hali:)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Fitch ile yönetim gelecek sezon için anlaşamamışlar ve Türkiye' den ayrılmış.Hayırlısı olsun
Kaynak: tblforum.com
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Beyler size bir isim söylüyorum.Bu adam gelirse kimse şaşırmasın.Gökçe dedi dersiniz.

Charles Smith.Eski Efes'li.Bu sene Real Madrid'de oynadı.Benden söylemesi.Kaynak sormayın! Çünkü bu bir duyum.Ama gelirse de elimden öpersiniz ona göre. :)
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

evet Smith fena şutör değildi aslında uyum sağladıktan sonra kısa sürede fena maçlar çıkarmamıştı Efes'te.Az top kullansın seyri Fitch kadar zevk vermesede diyenler için gerçekten iyi bir oyuncu,ayrıca avrupa tecrubeside cabası olursa güzel olur.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Charles Real Madrid'in Bullock ile birlikte en önemli oyuncusu.Bu sene de çok iyi maçlar çıkartıyor.Kolay kolay 15'in altına inmiyor.Şutları çok güvenilir.Boş kalırsa kaçırmaz.Nicholas Granger karışımı birşey.ama bunun yanında en az Fitch kadar iyi savunmacı ve bire bir de her adamı tutabilir.Lakabı örümcek zaten.
Gelirse bu takım için süper bir başlangıc olur.Fitchden azı yok fazlası var.Ayrıca topun el yaktığı anlarda korkusu yok şutunu elinden çıkartır ve sokar.Umarım gelir.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Hepimizi heyecanlandırdın birden Gökçe. :) Umarım gerçekleşir bu transfer. Smith'in ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

dün Real Madrid forumlarini gezerken cogu kisi Smith gidecek diye yaziyordu. maglum seneye final 4 Madrid'de. süper kadro kurmak istiyorlar. kücük ihtimal ama gelirse sezonun bombasi olur.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Burak Barut' Alıntı:
Bunu saka olarak algılamak ıstıoyurm.
Kerem Tuncerı hangı takımlıydı ?
Hangı takımla kendını buldu ve Real Madrıd e gıttı bunların cevaplarını verebılırsen ıyı olur ?

ne alakası var kardesim.ben takımımda fenerbahçe maçlarına formasını giyip giden birini istemiyorum.bjklier kerem i kabul ettiyse benim problemim değil.bence sen şaka yapıyorsun...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst