2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beşiktaş forumlarında hüseyin beşok coşkusu yaşanıyo
murat hoca olan bitenleri bizden daha iyi biliyo ve görüyo murat hocanın tek şansı artık HAMLE YAPMAK ..
zamanı yeterince tükettik zaten :)
 
Ah Ah Ah Yazıklar Olsun sana Murat Özyer artık hakkında konuşmayacam ! ! !
Taraftarları bu hallere düşürdün iyi iş becerdin. . . Sana ne güvenim kaldı ne birşeyim bu dakikadan sonra !
Kimi alacaksın artık bu kadar mı zordu Huseyın'i almak Bjk'nin bizden daha az bütçesi var !
YAZIKLAR OLSUN SANA ! !
 
Ayrıca Murat ve Cuneyt'in katılımıyla 4'e 4 maç yapsınlar bizimkiler ! . Huseyın yok Nıcevıc yok FATIH VAR ! LeBron James'i getirecek halimiz yoktu.Aşırı kızgınım ya Hüseyin'i almıyorsak bu takım nasıl final oynar dersin ya ?
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Ah Ah Ah Yazıklar Olsun sana Murat Özyer artık hakkında konuşmayacam ! ! !
Taraftarları bu hallere düşürdün iyi iş becerdin. . . Sana ne güvenim kaldı ne birşeyim bu dakikadan sonra !
Kimi alacaksın artık bu kadar mı zordu Huseyın'i almak Bjk'nin bizden daha az bütçesi var !
YAZIKLAR OLSUN SANA ! !
Yapma Burak bizim koç gibi Fatih'imiz var.Hüseyin de kim onun yanında ?

Fatih'i hepimiz biliyoruz.Mütjiş savunması,Curry ayarında bir hücumcu,inanılmaz atlet,kritikler anlarda takımı yönetecek vasıflarda,her maç 3 blok koyar ama faul yapmaz,yıllarca Ülker'in enönemli adamı oldu,Tanjevic onu sever ama şampiyona almayarak jest yaptı bize ee en iyi adamımız sakatlanmasın dimi ... Hüseyin de kim oluyor Fatih'in yanında ?

Güldüğümü düşünmeyin dostlar canım acıyor ...
 
Ya inanılır gibi değil ya :? Bu kadar aciz bir antrenor olabilir mi ya :? Getireceği yabancı oyunlar Nba takımlarından gelmeli ki biz final oynayalım.

Forvet=Carter
Pf=Duncan
C= Shaq

Bunlar gelmeli ki bu takım final oynasın sanırım açıklama yapmak zorunda artık Murat Hoca !
Yoksa o salonda 1 kişi bulamayacak .
SAbır taşı çatladı bu kadar da vurdumduymazlık olamaz ya ! Sırf Fener almasın diye Fatih'i hemen aldık ! Keske bıraksaydık onlar alsaydı . ! Ya off gece gece insanın canı ancak bu kadar kötü haberle sıkılır . Yeter ya Valla Yeter !
 
Eğer Beşiktaş Hüseyin Beşok´u transfer ettiyse büyük iş yapmış, bizim yönetimimiz de çuvallamış demektir.

Henüz kadro netleşmediği için geleceğe yönelik yorum yapmak hatalı olabilir ancak takım yaşanan gecikme takımın geçen seneki itici gücü olan taraftarı giderek umutsuzluğa sürüklüyor. Taraftarın heyecanını ayakta tutabilmek için gelişmeler hakkında bir açıklama yaparak taraftarın yüreğine su serpmek çok mu zor?

Not: Transfer haberinin kaynağı sadece adı geçen forumsa önemsemem ancak başka site veya kişiler de bu haberi teyit ediyorsa haber değeri vardır.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

yazıklar olsun Murat Özyer sana valla..büyük oyuncu , büyük yıldız ve büyük superstar Hüseyin'i nası elinden kaçırırsın..hele hele elinde Cemal Nalga ve Fatih Solak gibi iki oyuncu varken..

hemen istifa etmelisin Murat hocam..Hüseyin kaçmazdı valla çok büyük iş yaptı BJK..şampiyonluk kupasından tuttular şimdi öyle bi Hüseyin bu.. :D
 
Bunu nasıl da akıl edemedik! Bizim elimizde yetenekleri ile kendini ispatlamış bir Fatih Solak ve Avrupa tecrübesi ile bu sene en büyük kozlarımızdan biri olacak Cemal Nalga vardı.

Neyse Ergin Ataman daha dünkü çocuk! Zamanla o da öğrenecek transfer yapmasını...
 
okadar gec kalindi hic laf etmedik. Millet Nicevic'i, Wright'i aliyor bari siz de Hüseyin'i alin da eli yüzü düzgün pivotumuz olsun dedik ama bizimkiler heralde tatilde hala. ne yapmaya calisiyorlar anlamadim. Avrupa pazarina bakmadan NBA artiklarina bakan Coach bence bu isi bilmiyordur. kimse kusura bakmasin. Murat Özyer isimiz yas. bence Dünya basketbolunu bilmiyor. bunu gecen seneki röportajlarindan da anladim.
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

valla dünkü çocuk mu , yoksa gelecekteki çocuk mu onu bilmem de gittiği her takımı toplama bi takım yapan, sezon ortasında ve ya en geç diğer sezon ortasın da kovulan bi hoca..kovulmasa istifa eder ama dünkü çocuk değil işte tarihinde 7-8 şampiyonluk var..büyük anlar oyuncu seçimlerinde..

zaten bende katılıyorum sana sevgili Onur elden kaçmaması gereken bi oyuncu Hüseyin..tuttu işte şampiyonluk kupasından BJK..yazık günah valla..
 
mail yağmuru

herkesin canına tak etti haklı olarak

galatasaray tvde günde tam 3 kez branş raporu adlı programda voleybol idmanları görüntüleniyor.voleybola gösterilen ilgi güzel ancaaaak.....
ya basketbol bu sezon kaç basketbol programı izlediniz veya izledik ben şahsen hiç izlemedim.
bu gidişlede izliyemiyecez.
gelin bir metin hazırlıyalım ve bunu sitedeki arkadaşlar veya msn listelerimizdeki galatasaraylı arkadaşlarımıza yollıyarak GALATASARAY TELEVİZYONUNA yollıyalım gitsen bi floryaya bir iki röportaj ve takımın geleceğinin ne olacağını gösteren bir kaç açıklama veya sütüdyada 1 saatlik bir ufak program yapsınlar gelin bunu yapalaım çok zor değil bir mail yolıyacaz en azından bir şeyler yapmış oluruz burda konuşacağımıza bir yetkili ağzında birşeyler duymuş oluruz umarım bir tepki verirsiniz bu msja
saygılar....
 
eğer basketbolda şampiyonluk sevinci yaşamak istiyorsak bayan basketbol takımı ve engelli basketbol takımıza destek verelim.çünkü onlar bunu hakediyor.bu sene bayanlardaki süperstarları izlemekle yetinelim bence.çünkü erekek takımının yıldız getireceği yok.
bu sene BAYAN BASKETBOL takımımızın senesi olacak.onlara olabildiğince destek verip salonu doldurmaya çalışalım.......
 
yaw komedi film gıbı hakkaten en sonun kemal sunalın fılmmı gıbı bi turk u komurle sıyaha boyayım yıldız die getiricekler... daha bızım burda fıkır akıl verme zamanımız bitti bence artık protesto edılmeli gerekırse arkadaslar maclara gıtmemek var ben 20 gun once bunu demıstım ben galatasarayımın yenlıcegıne dusunerek maclara gıtmek istemıyorum ama bana iyi gun taraftarı denmıstı benım demek istedıgım buydu suan da keske ben haksız cıksaydım dıyorum ama bu yönetimden bu teknık ekipden bu kadar bence de sampiyon olmak istiyosak
3numaraya= tmac,carter
4numaraya=rasid wallece,garnett
5numaraya=shaq,duncan gelmesı lazım
aa yanlız bu arada garnett ta boston ile anlasmıstı :D tuh onuda kacırdık en azından kacırdık dıceklerse desınler lebrona ıverson a shaq a gıttık alamadık desınler bizde aglıcak halımıze guleriz
 
hüseyin'i beşiktaş aldıysa bir Kaya ihtimali kalıyor. onu da telekom istiyor. 4. lük zora girdi de beşincilik falan da uzak gözüküyor...Beşiktaşı da tebrik etmek lazım. potansiyelli bir takım kurrdular. Didin'in antrenörlüğüne çok güvenmem ama bakıldığında hem Avrupa'da ve hem de lğigde iş yapacak kadroyu oluşturdu.

yabancı bir forumda (geçmiş zaman rakamları karıştırıyor olabilirim) Kaya için tau onu yollamaya çalışıyor denilmişti. yıllık 750.000 euro aldığı ve ona bu parayı veren takım çıkmadığını yazmışlardı.

"He has contract for two more years and, despite TAU doesn't want him, any team wasn't offering him the money he is actually earning (750-800K?). Erdogan is also in the market." bence son şans kaya. yoksa hangi yabancı oyuncular transfer edilirse edilsin mevcut yerli rotaasyonu ile değil şampiyonluk hatta ilk dört bile hayal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst