2007-2008 Transfer Sezonu

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Bence Bu Transfer Sezonunda Oyuncu Seçimleri Titizlikle yapılıyor o yüzden gecikmeler oldu.İlgilendiğimiz Kaliteli Oyuncular Türkiye'ye Gelmek İstememiş olabilir ama onlarla ilgilenmemiz iyi bir bütçemizin olduğunu gösterir gelmeme sebepleri takımımızın son yıllarda avrupa'da yer alamamasıdır.Gelecek 3 oyuncu mutlaka kaliteli oyuncular olacaktır belki biraz daha bekleyeceğiz ama murat.hoca kadrosunu kuracak ve sözünde durarak final hedefine emin adımlarla yürüyecek.. Murat.Özyer Geçen yıl bir kadro kurdu ve ilk 4 olarak hedef belirledi bu hedefinede ulaştı bu yılda hedefi final kadrodan çok fazla oyuncu ayrılmadı sadece yabancılar gönderildi ve şimdi 3 yabancı alınarak kadro tamamlanacak oysa beşiktaş bütün kadrosunu değiştirdi geçen yıllar halil üner yönetimindeki galatasaray'da yer yıl 12 oyuncu getirirdi ama başarısız olurdu.Belkide Alıştık her yıl 10 tane yeni oyuncu alınmasına bu yüzden tepki gösteriyoruz ama zaten takımımızın çok fazla transfere ihtiyacı yok eksik yerlere kaliteli oyuncular alınması gerekiyor.3 Oyuncu aldık 3'üde kaliteli gelecek 3 yabancıda kaliteli olacaktır bu konuda hiç şüphem yok.. Cüneyt Transferi bence çok önemli bir yerli transferi oldu takımımız adına bu oyuncunun son 2 takımı ülker ve efes.pilsen.Avery transferi şuan'a kadar yapılan tek yabancı transferimiz oda kaliteli en azından burada yapılan yorumlar ve murat.hoca'nın yorumlarından bunu çıkardım..birde erdem.türetken transferimiz var oda kadro derinliği denilen olayda çok işimize yarayacak benchten gelip takımı ateşleyebilecek bir oyuncumuz oldu..Şİmdi gelecek 3 yabancı gerçekten kaliteli olmak zorunda işte o zaman yeni sezonla ilgili korkacak birşeyimiz kalmaz..Ben diyorum ki hele şu 3 yabancı oyuncu gelsin onların kalitesine göre Murat.Hocayla ve takımla ilgili yorumlarımızı yaparız..
 
Eğer iyi bir para varsa Murat Özyer'in tazminatı verilsin yollansın.Yeni antrenör Erman Kunter getirilsin.O bütçeyle çok iyi işler yağacağına eminim.
 
Dört tane yeni yabancı ve ayrıca cüneyt ve erdem geldi yanı takımın yarısı değişti ayrıca dört yeni yabancı ve cüneyt'in özelikle ULEB Cup'da en fazla süre alacak 5 oyuncu olma olasılığı var ; yani yeni gelen oyuncular sahada uzun süre kalacak oyuncular yani Beşiktaş kadar olmasada bizim kadroda da büyük değişiklik oldu( Daha doğrusu olacak değişikliğin yarısı malesef henüz tamamlanamadı)

Bence gelecek yabancıların kalitesinden bağımsız olarak mevcut transfer stratejisi pek sağlıklı değildir
 
Murat Özyer'in isminin yetersizliğinden ziyade, bence yönetim bazlı bir eleştiri yapmak gerekiyor.

Ben transferlerde geç kalınmışlığın esas sebebini yönetimdeki bütçe belirsizliğine bağlıyorum.
Parayı verirsiniz, oyuncuyu alırsınız. Kolay kolay hiçbir profesyonel oyuncu daha fazla para veren takımı reddetmez. Demekki biz daha fazlasını veremedik ki oyuncular diğer takımları tercih ettiler...

Avrupa'da geçen sene önemli işler yapan oyuncuların çoğu yeni takımlarla anlaştı. Bizim üzüldüğümüz nokta burada... Çünkü arta kalan oyuncuları almak kumar oynamak gibi birşey! Adeta zar atıyorsunuz, ya tutarsa!

Sadece şunu göz önüne alalım;

Geçen sene kadro kalitesi olarak bize en yakın takım kimdi?
Beşiktaş...
Kaldı ki, kalite olarak onların oldukça önündeydik...

Peki Beşiktaş'la şu an kadro kalitesi olarak eşit miyiz!?
Elimizde Apodaca gibi önemli bir oyuncu var mı?
Ya da pota altında Nicevic gibi kaliteli bir uzun getirebildik mi?

İşin kötü tarafı, böyle oyuncuları alma şansımız her geçen gün azalıyor.
Zira, her gün birileri, bir yerlere gidiyor...
Ve artakalanların kalitesi gitgide düşüyor!...
 
Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Transferde hata yapıldı bu m.hocanın açıklamasındada var zaten, bizim sıralamadaki durumumuz kötüde bjk'ninki nasıl???
Bu mazereti tutmadım... transfer piyasasında M.ÖZYER isminin kaliteli oyuncuları ikna etmek için yeterli olmadığı açığa çıkmıştır.
M.DİDİN E.KUNTER VEDE E.ATAMAN bu isimler bence istedikleri ismi getirebien hocalardı ama m.hocanın daha katedeceği çok yol var....
Bu saatten sonra bana umutsuzluk hakimdir artık anlaşıldıki istediklerimizi değil kalanları alacağız ve m.hoca coaching dehası yaratmazsa başarısız bir sezon geçireceğiz....
İnşallah yanılırım inşallah çok başarılı bir sezon geçiririz.....
Son olarak RENKLERE AŞIĞIZ TRANSFERE DEĞİLİZ!!!
Takıma destek olmaya devam edeceğiz ama daha yüksek sesle eleştireceğiz...

Eyüb abi persembenın gelısı carsambadan belli olur hatırlıyomusun bundan 20 gun once yazdıgımda senın pankartı tekrar gundeme getırmek te fayda var demsıtım ben yinelıyorum transfer sonuc olarak bu sponsoralarda baglı durum eger vestel olsaydı adamlar belkı kendı markaları için isimleri sız verın biz anlasalım dıceklerdı ama ülker için gs nın onemı yok nasıl transfer yaptıgınında sadece bu pazari elınde tutarak istedıgı takımı ilerlemısını istıyokı burda da hangı takım oldugu bellı sonuc olarak murat hoca hata yapıyo olabılır ama yönetimle sponsporların nasıl 1 anlasma yaptıgı kımse bılmıyo murat hocadan istenılen ne bunuda bılmıyoruz denılen para ortadamı buda muahamma murat hoca deli bir adam degil oda transferleri bıtirmek isterdı tabıkı ... ama önüne sunulan sartları gormek lazım ben sunu idda edıyorum bu GALATASARAY YÖNETİMİNİN basındakı kısı kendı hatalarını kapatmak için galatasaray için ekol olmus olucak vede sewılen kısılerını harcadı harcamayada dewam edıyo bence evin ön bahcesıne degil arka bahcesinde neler oluyo ona dikatt edelim ....!!!
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Evet volkan!
Haklısın malesef:(
Yazacak bir şey bulamıyorum artık bekleyip göreceğiz bakalım kimler gelecek....
 
eyüb abi ben dıyorum basden fitch hüseyin marcus gelsin takım cok zorluk cekmez cunku hepsı turkıyeyi bılen adamlar 6.5$m var denılıyo hala varsa bu adamları havada karada getırırsın tabı nba den bir takımla anlasmazlarsa cunku senın TRANSFER bütcen 6.5$ m dendı bu adamlarıda bu bütce ile getırebılırsın ama getıtırırlermı bunu düsünmek lazım Murat hoca emnımkı daha zor durumda idir cunku adamın antranörlük karıyeri var işin ucunda oda kendını riske atıcak degildir ama onu bu duruma zorlayan sartlar vardırkı beklıyodur...!!!
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
eyüb abi ben dıyorum basden fitch hüseyin marcus gelsin takım cok zorluk cekmez cunku hepsı turkıyeyi bılen adamlar 6.5$m var denılıyo hala varsa bu adamları havada karada getırırsın tabı nba den bir takımla anlasmazlarsa cunku senın TRANSFER bütcen 6.5$ m dendı bu adamlarıda bu bütce ile getırebılırsın ama getıtırırlermı bunu düsünmek lazım Murat hoca emnımkı daha zor durumda idir cunku adamın antranörlük karıyeri var işin ucunda oda kendını riske atıcak degildir ama onu bu duruma zorlayan sartlar vardırkı beklıyodur...!!!
Volkan kimleri getirecek bilmiyorum ama şu ortada artık istediği oyuncuları alamıyor m.hoca buda olumsuz bir durum.
 
Murat Hoca hayallerin değil de gerçeklerin peşinde koşşaydı böyle olmazdı ! ! !

Gidip Real'den Barcelona'dan adam alacağına Wrigth alsaydı.Ya da Slaughter'ı yar etmeseydı.Kendi düşen ağlamaz gene olan bize olur !!!!!
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

valla Murat Hoca'nın transfer yeteneklerının ust duzey olmadıgını düşünüyordum sonuç olarak çok hayal kırıklığına uğramıyorum üzülüyorum ama diğer kluplerin basketbola gösterdikleri ciddiyeti görüp birde kendimize baktığımda.
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Biz Murat Hoca'dan Amerika'^yı yeniden keşfetmesini istemiyoruz.

Burak.im sende bilirsin bu yapilanin tam olarak karsiligi
ciddiyetsizlik ve beceriksizliktir hic bir klup taraftarini bukadar yipratma sansina sahip degilken bir teknik adamin bunu yapmasini kabul etmek mumkun degil
 
murat özyer bize ülkerin dayatmasıyla gelmedi mi???ben kendisine hiç güvenmiyorum,gecen sene ligde ki ilk dort takıma karşı bir galibiyetimiz yok,murat didin olsa örneğin kesin en az 3 galibiyet alırdık,saha kenarında hiçbir agırlıgı yok,herkes kadroları kurdu biz daha o mu olsun bu mu olsun bekliyoruz,mesele para sıkıntısı olmasa bari!!!
 
abicim o kadar şey bekledik transfer...galibiyet(fb ülker'e , efes'e karşı) peki bunların hangisi oldu...bence murat özyer'le bunların hiçbiri olmayacak! cihat sana kesinlikle katılıyorum ülker'in dayatması ile geldi çok doğru.. 114 tane sayfa acıldı o kadar şey söyledik o kadar yorum yapıldı bu kadar GALATASARAY taraftarı transfer bekledi ama yok ! BU KADAR SEYDEN SONRA DİYECEĞİM TEK ŞEY OLMAYACAK DUA'YA AMİN DEMEYELİM!
 
Murat Hoca madem bizleri yanında görmek istiyor Sitemize konuk olsun bizde ona burda sorular soralım ve cevaplarını hemen anında versin.Yanında bizim yöneticlerimiz de olacaktır zaten.
Çok zor birşey değil sanırım bunu Bjkliler yapıyorsa bizde yapabılırız bunla bir ilgilenilse çok iyi olur .
 
arkadaslar hala anlamadınız mı basketbol şubesi kafasını gömdü devekuşu gibi hiçbirnden haber yok,nerde bu adamlar ?? kimse bişey acıklamıyor,artık amerikada ki antronorlerin hepsi avrupalı oyuncuların ve antrenorlerin daha iyi olduklarını kabul ederken bizim hocamız amerika da stajını tamamlıyor
 
Re: 2007-2008 Transfer Sezonu.

Ülkerspor'a Trepagnier ve Haislip'i getiren her ne kadar o dönemde koç Ergin Ataman olsada Murat Özyer'di. Bizzat olayların içindeyim ve bunları kesin biliyorum.

O yüzden galatasarayında bu oyunculardan Trepagnier'i alma ihtimali olabilir.


Bu arada BJK, Hüseyin Beşok'un peşine düşmüş ve bence alma ihtimalleri yüksek.

http://www.tblforum.com/index.php?optio ... 3&Itemid=2
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst