Re: 2008-2009 Altyapı
Bayrampaşa'da derbiyi biz aldık bugün 39-37 ile. İkinci çeyreğin son 3 dakikasında girdim salona, durum 16-13 falandı. İki takım da düşük yüzdeyle oynayınca, atılan her sayının önemi arttı ve son dakikalar müthiş bir heyecan içinde geçti. Son hücumda rakibimize sayı şansı vermedik ve maçı kazandık.
Benzer şeyleri gittiğim maçlardan sonra yazmıştım daha önce, yine yazacağım. Öncelikle oyuncularımızı hem oynadıkları basketbol için; ama asıl, gösterdikleri müthiş mücadele için tebrik ediyorum. Sonuçta, bir Galatasaray taraftarı olarak arma benim için çok önemli ve 12 oyuncumuz da mücadeleleriyle, ellerinden ne geliyorsa onu sahaya koymalarıyla öyle iyi temsil ettiler ki bizi; bir kez daha gurur duydum.
Bu arada bugün taraftar desteği de vardı oyuncularımızın arkasında, umarım bu bir başlangıç olur ve böyle kritik maçlarda bu destek devam eder; ama rakip hücumları ıslıklarsak daha da güzel olur. Maça gelen herkese çok teşekkürler.
Bu arada unuttum, Anıl Hoca'ya ve staffa kısacası bu takımda emeği geçen herkese tebrikler.
Hepinize helal olsun kızlar, yeter ki çalışmaya,mücadele etmeye hocanızın sözünden çıkmamaya
devam edin. Sene sonunda şampiyonluk için teşekkür ederiz buralardan sizlere. Hoş, siz böyle ter akıttıkça, mücadele ettikçe biz sizlerle sonuç ne olursa olsun gurur duymaya devam edeceğiz.
Bu arada maçın görüntüleri altyapibasket.com'da olacakmış, oradan da özetini izleyebilirsiniz.