2008 - 2009 Altyapı

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re: 2008-2009 Altyapı

Melek Bilge'yi biz kapsak çok güzel olurdu.A milli takımda Bahar'ı arkasına aldı ve ara sırada olsa ciddi süreler kaptı Ceyhun hocadan.Çok tecrübesi görünüyor ama fizik itibariyle bu kız olacak dedirtmişti bana.Bu sene değil ama Melek tahminimce gelecek yıl kendisini belli eder.
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Genç takım kötü gidiyor. Önemli maçları kazanamıyoruz,küçük maçlarda da bazı yenilgiler alıyoruz. Açıkcası işimiz zor. Fener gene götürür orayı.

Yıldız takım çok iyi gidiyor, aman hep böyle devam. Anıl hoca kendine ve takımına güveniyordu, bizde onlara güveniyoruz.

Ne yazik ki maçlara gidemiyoruz. Okul yoruyor tabi. İstanbul Üni. ile olan maça gitmek istemiştik ama o da A Bayan takımının Avrupa maçına denk geldi.
 
Re: 2008-2009 Altyapı

İl Temsilciliği?nin girişimleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu?nun destekleri ile bu yıl ilk kez düzenelenecek Yıldız Bayanlar İstanbul Kupası karşılaşmaları 31 Ocak tarihinde başlayacak. Eleme maçları sonrasında takımlar sonrasında 31 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında çift devreli maçların ilk devresi oynanacaklar. Sezon sonunda ise Türkiye Finalleri öncesinde şampiyonaya hazırlık niteliği taşıması bakımından ikinci tur maçları 18-24 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Bu maçlarla ilgili bir detay da maçların aynı Türkiye Şampiyonası?nda olduğu gibi her gün oynanması.

istanbulbasket.org'dan alıntıdır.
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Extra maçlar takıma birlikte maç oynama şampiyona öncesi artı motivasyon olarak iyi gelebilir.
Asıl kafamda soru işareti oluşturan nokta bunu nasıl düşünebildiler :)
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Yıldız Takımdan A takıma iyi oyuncular çıkabilir.

Bizim okulda okuyan birçok oyuncu var yıldız takımda :)

Ayrıca İstanbul Üniversitesi'nin kızlarından bazılarını kulübe kazandırmamamız lazım.Çok iyi oyuncular çıkacak.

İstanbul Üniversitesi ve Oğuzkaan Koleji bir nevi birlikte çalışıyorlar ve oyuncularına burslu eğitim aldırmasını sağlıyor İÜSK.Biz de bu tarz bir organizasyona girsek çok iyi olur.Oğuzkaan Koleji'nde de bu tarz oyuncular var bir kaç tanesi sınıf arkadaşım ancak takımın tamamı değil :)c
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Oğuzkaan Koleji'yie Üniversite arasında bir süredir var bu işbirliği bildiğim kadarıyla zaten.

Ayrıca bizim takımdan da birkaç oyuncu geçen sene orada oynuyordu.

Yıldız Bayan Takımdan söz açılmışken, haftaya cuma Fenerbahçe ile oynayacağız Bayrampaşa'da. Ders programıma uymuyor;ama gitmeye çalışacağım.
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Emre selamlar;

Erkek altyapıyla alakalı bıkac sey soracağım.Hıc 2-3 senede gelecek oyuncu varmı su anda gozuken,duydugum kadarıyla altyapıya Efesın gonderdıgı oyuncular falan gelıyormus.Fenerbahce oyuncu cıkarıyor devamlı(2-3 senedır o da).Tabı Alican,Teoman fena hamleler degıl ama,mesela oyuncu aranıyomu,taranıyomu sagda,solda?
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Açık söylemek gerekirse, erkek altyapıyı pek takip edemiyorum. Pek yorum yapamayacağı o yüzden.

Gerçi bu sezon sadece bir bayan maçınıa gidebildim zaten.Önemli maçların bazıları derslerimel çakıştı ya da İstanbul dışındaydım.

Diyeceksin, böyle modluk mu olur, cevap veremeyeceğim. :p
 
Re: 2008-2009 Altyapı

97-98 doğumlu miniklerimiz iyiymiş. Junior League başladı da, Fenerbahçe'ye göre fiziğimiz biraz kısa kalıyor ama yetenekli çocuklar var.
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Yıldız bayan takımımız bugün oynadıkları maçtan 39-37 lik sonuçla galip ayrılıp Fenerbahçeye ligdeki ilk yenilgisini tattırdılar. Bu galibiyette emeği geçen başta Anıl koç olmak üzere Duygu koç ve bayan basketbolcularımızı alınterleri ve emekleri için tebrik ediyorum.
Helal olsun sizlere.
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Gürel Nedim Tokmak' Alıntı:
Yıldız bayan takımımız bugün oynadıkları maçtan 39-37 lik sonuçla galip ayrılıp Fenerbahçeye ligdeki ilk yenilgisini tattırdılar. Bu galibiyette emeği geçen başta Anıl koç olmak üzere Duygu koç ve bayan basketbolcularımızı alınterleri ve emekleri için tebrik ediyorum.
Helal olsun sizlere.
helal olsun onlara:)
 
Re: 2008-2009 Altyapı

Bayrampaşa'da derbiyi biz aldık bugün 39-37 ile. İkinci çeyreğin son 3 dakikasında girdim salona, durum 16-13 falandı. İki takım da düşük yüzdeyle oynayınca, atılan her sayının önemi arttı ve son dakikalar müthiş bir heyecan içinde geçti. Son hücumda rakibimize sayı şansı vermedik ve maçı kazandık.

Benzer şeyleri gittiğim maçlardan sonra yazmıştım daha önce, yine yazacağım. Öncelikle oyuncularımızı hem oynadıkları basketbol için; ama asıl, gösterdikleri müthiş mücadele için tebrik ediyorum. Sonuçta, bir Galatasaray taraftarı olarak arma benim için çok önemli ve 12 oyuncumuz da mücadeleleriyle, ellerinden ne geliyorsa onu sahaya koymalarıyla öyle iyi temsil ettiler ki bizi; bir kez daha gurur duydum.

Bu arada bugün taraftar desteği de vardı oyuncularımızın arkasında, umarım bu bir başlangıç olur ve böyle kritik maçlarda bu destek devam eder; ama rakip hücumları ıslıklarsak daha da güzel olur. Maça gelen herkese çok teşekkürler.

Bu arada unuttum, Anıl Hoca'ya ve staffa kısacası bu takımda emeği geçen herkese tebrikler.

Hepinize helal olsun kızlar, yeter ki çalışmaya,mücadele etmeye hocanızın sözünden çıkmamaya :p devam edin. Sene sonunda şampiyonluk için teşekkür ederiz buralardan sizlere. Hoş, siz böyle ter akıttıkça, mücadele ettikçe biz sizlerle sonuç ne olursa olsun gurur duymaya devam edeceğiz.

Bu arada maçın görüntüleri altyapibasket.com'da olacakmış, oradan da özetini izleyebilirsiniz.
 
Re: Galatasaray:39 Fenerbahçe:37 ( Yıldız Bayan)

Gelmek çok istedim ama ne yazik ki okulum nedeni ile olmadı.

Büyük galibiyet tebrikler.
 
Re: Galatasaray:39 Fenerbahçe:37 ( Yıldız Bayan)

Yıldız Bayanlar | Galatasaray 39 - Fenerbahçe 37


Galatasaray Yıldız Bayan Basketbol Takımı, Bayrampaşa Spor Salonu?nda Fenerbahçe ile karşılaştı. Çekişmeli geçen derbiyi kızlarımız 39-37?lik skorla kazandı.

Karşılaşmayı A Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Cem Akdağ, Bayan Basketbol Bölüm Direktörü Mihriban Oğuz, Takım Menajeri Müge Erdem ve oyuncularımız Bahar Çağlar, Yasemin Horasan, Işıl Alben de izledi.

Resmi siteye de koymuşlar iyi olmuş. Bir de iki senedir yenilenmeyen kadrolar yenilense oyuncuların resimleriyle beraber çok iyi olur.
 
Re: Galatasaray:39 Fenerbahçe:37 ( Yıldız Bayan)

Selam herkese. 16 ocak cuma günü saat 19.30 da bildiğiniz gibi Üniversite maçı var.Yıldız takımın desteğinize ihtiyacı var.Okul ve ders durumu uyan arkadaşları bekliyoruz :)

Bilgi Editi:Maç Bayrampaşa'da olacak.
 
Re: Galatasaray:39 Fenerbahçe:37 ( Yıldız Bayan)

Bugün saat 10'da Küçük Bayan Takımımız'ın maçı vardı. 45-41 kazanmışız. Böylece ilk maçın rövanşını da almış olduk.

Tüm takıma tebrikler.
 
Re: Galatasaray:45 Fenerbahçe:41 ( Küçük Bayan)

Botaş Küçük takım antrenörü geldi maçı izlemeye, hatta maçı kameraya aldı ama ikisinden de güçlü olduklarını söyledi :) Tebrik ediyorum bayan sporcularımızı, çok iyi maç olmuş.
 

Üst